23 / 07 / 2024

Anvıl Mimarlık Ve Danışmanlık nerede

Anvıl Mimarlık Ve Danışmanlık nerede

Anvıl Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Tuğçe Güleç tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Şişli'de kuruldu.

Askent Grup İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Askent Grup İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Saniye Yiğit, Selçuk Kılıç ve Serkan Aras ortaklığında kuruldu.

Cemkar Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Cemkar Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Songül Kaya tarafından kuruldu.

Ent Interıors Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ent Interıors Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eylül Nazlı Tüfekçi tarafından kuruldu.

New Style Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

New Style Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bebdeli ile Süleyman Güdül tarafından kuruldu.

Güçlü Dekorasyon Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güçlü Dekorasyon Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Türkay Yılmaz tarafından kuruldu.

Mayas Mimarlık Ve Restorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Mayas Mimarlık Ve Restorasyon Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Doğukan Ergül ve Mehmet Akif Çelik ortaklığında kuruldu.

Zeyn Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Kuruldu!

Zeyn Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi  Beyoğlu’nda Cihan Ülüş tarafından kuruldu.

Erhan Ergül Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Erhan Ergül Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de Erhan Ergül tarafından kuruldu.

Kimera Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kimera Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Havva Betül Cığal tarafından kuruldu.

Üçlü Mimarlık İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Üçlü Mimarlık İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Ticaret Limited  Şirketi Ataşehir’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yılmaz tarafından  kuruldu.

Buyap Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Buyap Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Hilal Begüm Kılıç , Uğur Yapıcı tarafından kuruldu.

Blacklıne Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Blacklıne Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alican Sığınak, Mahmut Özgül ve Ömer Savaş Bilir ortaklığında kuruldu.

Hanrat Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Hanrat Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Serhan Yavuz ve Murat Kılıç ortaklığında kuruldu.

Anvıl Mimarlık Ve Danışmanlık nerede Haberi

Anvıl Mimarlık Ve Danışmanlık nerede

Anvıl Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Tuğçe Güleç tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Şişli'de kuruldu.


Anvıl Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-Her türlü mimarlık hizmetleri vermek şehir ve imar planları hazırlamak,uygulamalarını yapmak. 2-Her türlü bina büro tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemeleri alanında mimarlık mühendislik teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan proje teknik hesaplar danışmanlık etüd araştırma tasarım fizibiliteler yapmak bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. 3-Şirket hertürlü mimari plan proje çizimini ve taahüdünü yapmak.Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemlerini yapmak.Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak .Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak peyzaj projesi ve...