02 / 05 / 2024

AOÇ kiralama ihaleleri

AOÇ kiralama ihaleleri

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü (AOÇ) 1. Derece Doğal ve Tarihi Sit Alanı içindeki 3596 metrekarelik taşınmazı için kiralama ihalesi düzenliyor.

ABB iştiraki Anket A.Ş.'den AOÇ arazisi için 75 bin TL teklif!

AOÇ arazilerinin metrekaresi aylık 1.5 TL'den kiralanması ihalesini Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraki Anket A.Ş. kazandı.

Levent Gök'ten AOÇ arazisinin 74 dönümünün kiraya verilmesine tepki!

Atatürk’ün mirası olan Atatürk Orman Çiftliği’nin (AOÇ) 74 dönümünün daha kiralanmak üzere ihaleye çıkarılması tepkilere neden oldu. 

AOÇ arazisinin 70 dönümü kiraya verilecek!

Atatürk Orman Çiftliği’nin 1. derece doğal ve tarihi sit alanı statüsündeki 70 dönümlük otopark, rekreasyon ve tarım üretim alanı olarak kiraya verilecek. Toplam tahmini bedel 90 milyon TL olarak açıklandı. 

AOÇ, depo olarak kullanılan taşınmazını yeniden kiraya veriyor!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü (AOÇ) 1. Derece Doğal ve Tarihi Sit Alanı içindeki 1412 metrekarelik taşınmazı için kiralama ihalesi düzenliyor.

2 ildeki 12 adet konut satılıyor, 16 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! İhale tarihleri bir bir açıklandı!

Bandırma Belediyesi ve İzmit Belediyesi gayrimenkul satış ve kiralama ihalelerini peş peşe yayımladı. Arsalar ve iş yerleri kiralanıyor; konutlar satılıyor. İşte 2 ildeki satış ve kiralama ihaleleri ile ilgili detaylar...

Belediyeden İstanbul ve 1 ilde daha kiralık 100 iş yeri! Mega kentte iş yeri arayanlar bu tarihi kaçırmayın!

İstanbul ve Mersin'de yer alan 100 iş yeri için kiralama ihalesi düzenleniyor. İş yerlerinin kiralama ihaleleri 14 Mart tarihinde yapılacak.

Gebze ve Ataşehir'de 1 adet arazi ile 3 adet konut kiraya veriliyor!

Gebze Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi tarafından 4 adet gayrimenkul kiraya veriliyor. Peki kiralama ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan 3 şehirde 2 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla kiralık arazi! KDV'siz ödeme fırsatıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir, Ankara ve Konya'da yer alan 3 adet araziyi kiraya verecek. Arazilerin kiralama ihaleleri Şubat ve Mart ayı içerisinde yapılacak.

Tekirdağ'daki 78 adet iş yeri ile Edirne'deki sosyal tesis kiraya veriliyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 78 adet iş yeri ile Edirne Karaağaç'taki sosyal tesis alanı kiraya veriliyor. Peki iki ildeki kiralama ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Ankara ve Edirne'deki 412 gayrimenkul kiraya verilecek! 

Ankara ve Edirne'de bulunan toplam 412 gayrimenkulü kiraya verilecek. Söz konusu kiralama ihaleleri 25 Ocak tarihinde yapılacak.

İki ilde satılık ve kiralık 37 iş yeri!

Samsun ve Giresun'da yer alan 37 iş yeri için satış ve kiralama ihaleleri düzenleniyor. İşte o ihaleler ile ilgili detaylar...

Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’yi ECE Türkiye'nin yöneteceği açıklandı...

Ağaoğlu Şirketler Grubu ile ECE Türkiye arasında stratejik bir işbirliğine imza atıldığı belirtildi. Bu doğrultuda da Çekmeköy’de bu senenin son çeyreğinde faaliyete geçecek olan Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’nin konsept optimizasyonu ve kiralama ile uzun dönemli yönetimini ECE Türkiye yürüteceği açıklan

Saruhanlı Belediyesi'nden Manisa'da kiralık 10 arazi!

Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı'da yer alan 10 adet araziyi kiraya verecek. Arazilerin kiralama ihaleleri 5 Aralık'ta yapılacak.

AOÇ, Yenimahalle'deki depo olarak kullanılan taşınmazını yeniden kiraya veriyor!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü (AOÇ) 1. Derece Doğal ve Tarihi Sit Alanı içindeki 3596 metrekarelik taşınmazı için kiralama ihalesi düzenliyor.

Antalya'daki sera arazileri kiraya veriliyor!

Turizmin gözde şehri Antalya'da bulunan sera arazileri için kiralama ihaleleri yapılacak. İşte detaylar...

AOÇ, depo olarak kullanılan taşınmazını yeniden kiraya veriyor!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü (AOÇ) 1. Derece Doğal ve Tarihi Sit Alanı içindeki 1412 metrekarelik taşınmazı için kiralama ihalesi düzenliyor.

AOÇ arazisi üzerindeki Hippoterapi Merkezi kiraya verilecek!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından AOÇ arazisi üzerinde inşa edilen Hippoterapi Merkezi’nin kiraya verileceğini duyurdu. 34 bin metrekarelik alana sahip tesis için 6 Mayıs’ta kiralama ihalesi  düzenlenecek.

AOÇ kiralama ihaleleri Haberi

AOÇ kiralama ihaleleri

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü (AOÇ) 1. Derece Doğal ve Tarihi Sit Alanı içinde yer alan 3596 metrekarelik taşınmazını yeniden depo olarak 5 yıllığına kiraya verecek.

AOÇ Müdürlüğü'nün bugünkü Resmi Gazete'de yer alan ilanına göre, Ankara'nın Yenimahalle ilçesi, AOÇ Mahallesi'nde bulunan 741 metrekaresi açık, 2855 metrekaresi kapalı toplam 3596 metrekarelik taşınmazın depo olarak kiralanması işinin ihalesi, 24 Mayıs saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

İlan metni:

TAŞINMAZLAR KİRAYA VERİLECEKTİR
Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğünden:

Mülkiyeti AOÇ’ye ait 1. derece doğal ve tarihi sit alanı içerisinde bulunan, Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, AOÇ Mahallesi 2108 Ada 19 Parselde bulunan 2.855 m² kapalı alan, 741 m² açık alan olmak üzere toplam 3.596 m²’ lik taşınmaz kira süresinin bitmesi nedeniyle depo alanı olarak, Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, AOÇ Mahallesi 2108 Ada 19...