23 / 07 / 2024

aoçnin ne kadarı yandı

aoçnin ne kadarı yandı

Sayıştay, Yeni Başbakanlık Binasına yakın bir alanda çıkan yangınla gündeme gelen Atatürk Orman Çiftliği’nde (AOÇ), 900 dekar orman alanının yol açılması nedeniyle ortadan kalktığını raporladı.

Faiz oranları güncellendi! 1 milyon TL’nin net getirisi ne kadar oldu?

Mevduat faizlerinin sağladığı güvenli ve tatmin edici getiri, yatırımcıların ilgisini çekmeyi de sürdürüyor. Bu süreçte, 1 milyon TL'nin getirisi ne kadar oldu? Bankalar güncel rakamlarını duyurdu.

Banka banka güncel faiz oranları! 2 milyon TL'nin getirisi ne kadar?

Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 50'ye çıkarması ile beraber bankalar mevduat faizlerinde son 22 senenin en yüksek seviyesini görmüş oldu. Buna göre, 2 milyon TL'nin aylık faiz getirisi ne kadar oldu?

'Bu faizi bulamam' diyen mevduatın vadesini uzatıyor! 500 bin TL'nin 32 günlük getirisi ne kadar oldu?

Mevduat faiz oranları yeniden yükselişe geçerken pek çok kişi de 'Bu faizi bulamam' diyerek mevduatın vadesini uzatmaya başladı. Peki 500 bin TL'nin 32 günlük getirisi ne kadar? İşte banka banka mevduat faizi oranları...

Yapı Kredi Haziran 2024 emekli paketini resmen açıkladı! YKB ne kadar promosyon veriyor! Emekli promosyonunda son dakika

Emekli promosyon yarışı hız kesmeden devam ederken, Yapı Kredi'nin ne kadar promosyon verdiği de pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte Yapı Kredi Haziran 2024 emekli paketi...

Mevduat faizleri güncellendi! 2 milyon TL'nin 1 aylık getirisi ne kadar?

Türk Lirası mevduat faizi son 2 haftada düşüşe geçmiş durumda. Buan göre, en yüksek mevduat faizi veren banka hangisi? 2 milyon TL'nin 32 günlük faiz getirisi ne kadar? 

Bankalardan peş peşe değişiklik! 1 milyon TL'nin 32 günlük faizi ne kadar oldu? 

Mevduat faiz oranları yeniden yükselişe geçerken pek çok kişi de mevduat faizleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 1 milyon TL'nin 32 günlük faizi ne kadar?

Mevduat faizleri geriliyor! 1 milyon TL'nin 32 günlük getirisi ne kadar oldu? İşte son dakika banka banka o oranlar!

Bankalarda mevduat faizleri yüzde 60 seviyelerine ulaşmasının ardından düşüşe geçti. Peki 1 milyon TL’nin 32 günlük getirisi ne kadar oldu? İşte detaylar...

Bankalar açıkladı! 500 bin TL'nin 92 günlük faiz getirisi ne kadar? 

Mevduat faizleri yüzde 56 seviyelerine dayanmışken faiz oranlarında da bir gevşeme yaşanmış oldu. Buna göre, mayıs ayı mevduat faiz oranları ne kadar oldu? Hangi banka ne kadar mevduat faizi veriyor ve 500 bin TL'nin 3 aylık (92 günlük) getirisi ne kadar?

1 milyon TL'nin 5 yıllık geri ödemesi ne kadar? Banka banka faiz oranları...

Ev almak isteyen vatandaşları yakından ilgilendiren ve sürekli merak edilen banka faiz oranları hakkında en ucuz faizi hangi bankanın verdiği araştırılıyor. Buna göre, 1 milyon TL'nin 5 yıllık ödemesi ne kadar oldu?

Konut kredisi faiz oranları güncellendi! 2 milyon TL'nin 10 yıllık geri ödemesi ne kadar?

Ev almak isteyenler güncel konut kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Kredi ile ev almayı düşünenler en çok '  2 milyon TL'nin 10 yıllık geri ödemesi ne kadar?' sorusunu merak ediyor. İşte  2 milyon TL'nin 10 yıllık geri ödemesi ve güncel konut kredisi faiz oranları...

120 ay vadeli konut kredisi hesaplama tablosu! 850 bin TL'nin aylık taksitleri ne kadar? Yapı Kredi, Akbank, Garanti...

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenler tarafından merak edilen ve araştırılan konut kredisi faiz oranları güncellendi. Peki 850 bin TL'nin aylık taksitleri ne kadar?

Bankaların mevduat faizleri ne kadar? 350 bin TL'nin 32 günlük faiz getirisi kaç TL?

Yüksek faiz oranları, TL cinsinden birikimlerini değerlendirmek isteyen vatandaşlara oldukça cazip bir yatırım fırsatı sağlıyor. Peki 350 bin TL'nin 32 günlük faiz getirisi ne kadar?

0.69 faizli konut kredisi hesaplama tablosu Nisan 2024! 500 bin,1 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar?

0.69 faizli konut kredisinin resmen açıklanmasından sonra pek çok kişi de aylık taksitler ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı. Peki 500 bin,1 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar?

aoçnin ne kadarı yandı Haberi

aoçnin ne kadarı yandı


Sayıştay, Yeni Başbakanlık Binasına yakın bir alanda çıkan yangınla gündeme gelen Atatürk Orman Çiftliği’nde (AOÇ), 900 dekar orman alanının yol açılması nedeniyle ortadan kalktığını raporladı.


Sayıştay hazırladığı AOÇ Müdürlüğü 2012 yılı raporunda, 5 Mayıs 1925 yılında yaklaşık 55 bin 540 dekar olan arazileri 2012 yılı sonu itibarıyla 33 bin 256 dekara gerilediği belirtildi. 2011 yılı sonu itibarıyla çeşitli sebeplerle çiftlik arazilerinde meydana gelen kayıp, 22 bin 240 dekara ulaştı. Bu miktar, toplam Çiftlik arazisinin yüzde 40’ına karşılık...