06 / 05 / 2024

AP İstgate projesi

AP İstgate projesi

Aralık 2018’de daire teslimleri yapılacak olan Yenimahalle AP İstgate projesinde 1+1 ve 2+1 konut seçenekleri sunuluyor...

AP Forest Gate'de yaşam başladı! Hemen tapu, hemen teslim!

AP Forest Gate projesi Şani İnşaat imzasıyla Ankara Yenimahalle'de yükseliyor. Projede yaşam başlamış olup hemen teslim, hemen tapu fırsatı ile son fırsat dairelerin satışları devam ediyor.

AP Forest Gate projesinde 0,69 faiz, 15 yıl vade fırsatı! Teslimler Temmuz'da! 

AP Forest Gate projesi Şani İnşaat imzasıyla Ankara Yenimahalle'de yükseliyor. Projede 0,69 faiz, 15 yıl vade ve kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. İşte AP Forest Gate projesi ile ilgili merak edilenler...

Ap Forest Gate projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Şani İnşaat imzası taşıyan Ap Forest Gate projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Ap Forest Gate projesi nerede inşa ediliyor? Ap Forest Gate projesi konut fiyatları ne kadar? İşte Ap Forest Gate projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Ap Forest Gate projesi satışta! İşte 14 Haziran 2022 fiyat listesi! 

Şani İnşaat imzalı Ap Forest Gate projesi için düğmeye basıldı. 72 adet daireden ve 6 adet 5+1 müstakil villa geliyor.

Galataport Projesi MAPIC 2018'de yerini aldı!

Doğuş Grubu’nun Bilgili Holding ortaklığı ile yürüttüğü Galataport Projesi, perakende ve yatırım sektörünün dünya çapındaki en önemli fuarları arasında yer alan MAPIC 2018’e Türkiye’den katılan tek yatırımcı oldu.

Apı Group’tan Royal Blue Montegero projesi!

Yurt dışında birçok proje üreten Apı Group, son projesi Royal Blue Montegero'u basına tanıttı. Karadağ’da yükselen projede ev fiyatları 46 bin 500 Euro’dan başlıyor.

AP İstgate Ankara daire fiyatları!

AP İstgate projesi Şani İnşaat tarafından Ankara Yenimahalle'de hayata geçirildi. AP İstgate Ankara daire fiyatları 149 bin TL'den başlıyor...

AP İstgate Yenimahalle fiyat listesi!

AP İstgate Yenimahalle fiyat listesi 149 bin TL'den başlıyor. AP İstgate projesi Aralık 2018'de teslim ediliyor...

Ankara AP İstgate projesinde 149 bin TL'ye!

Aralık 2018’de daire teslimleri yapılacak olan Yenimahalle AP İstgate projesinde 1+1 ve 2+1 konut seçenekleri sunuluyor...

Tünektepe Projesi’ne Meclis’ten onay!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin dünya çapındaki vizyon projelerinden Tünektepe Projesi için Büyükşehir Meclisi’nden onay çıktı.

Yayla ve köylerdeki ahşap yapılar için 20 gence sertifika verildi!

Yayla ve Köylere Uygun Ahşap Yapıların İnşa Bakım ve Onarım İşlemlerini Gerçekleştirebilecek Nitelikli Elemanların Yetiştirilmesi Projesi'ni tamamlayan 20 gence sertifikaları verildi.

Kozan Kavşağı Projesi hayata geçiyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin 8 caddeyi birbirine bağlayacak, 78 metre çapındaki Kozan Kavşağı Projesi uygulama aşamasına geldi.

Boğaçayı Projesi'nde çalışmalar sürüyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Antalya'da hayata geçirilecek Boğaçayı Projesi'nin dünya çapında bir proje olduğunu belirtti.

AP İstgate projesi Haberi

AP İstgate projesi

Toplam 295 adet konuttan meydana gelen Ap İstgate projesi Ankara Yenimahalle’de Şani İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 


1+1 ve 2+1 konut seçenekleri sunulan AP İst Gate Ankara projesinde dairelerin büyüklükleri 79 metrekare ile 180 metrekare arasında değişiyor. 


Aralık 2018’de daire teslimleri yapılacak olan Yenimahalle AP İstgate projesinde yüzde 20 peşinat vererek, kalan konut bedelinin  yüzde 80’i ise banka kredisi ile ödenebiliyor.  


Şani İnşaat AP İstgate projesinde fitness salonu, sauna, jakuzi, fin hamamı , giyinme odaları, spor merkezi, güvenlik, otopark ve yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 


AP İstgate Evleri fiyat listesi 2017

1+1 daireler 149 bin TL ile 230 bin TL arasında, 

2+1 daireler 240 bin TL ile 325 bin TL arasında değişiyor. 


Şani İnşaat AP İstgate projesi nerede?