06 / 05 / 2024

apartman dairesi yatırım

apartman dairesi yatırım

Birçok kişi, “Daire mi alsam, ev mi” diye düşünmeye başladı. Faizlerin uygun olması nedeniyle “almışken büyük ev olsun” hayali, yine de bazı tehlikeleri beraberinde getiriyor.

Arasta Yatırım İşletme İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arasta Yatırım İşletme İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, 100 bin TL sermaye ile 22 Nisan 'da İstanbul, Kadıköy, Kızıltoprak Bağdat Caddesi, Feyz Apartmanı 'nda kuruldu.

Karada Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Karada Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Birol Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Kadıköy, Feneryolu Mahallesi, Bağdat Caddesi, Kardeşler Apartmanı'nda kuruldu.

BYR Turizm Yatırım Danışmanlığı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BYR Turizm Yatırım Danışmanlığı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Abdulhekim Bayram tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta Şişli, Teşvikiye Mahallesi, Bostan Sokak Orjin Apartmanı'nda kuruldu.

Evler Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evler Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bekir Kurt tarafından 30 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Fatih, Atikali Mahallesi, Eski Altay Sokak Gülsaray Apartmanı'nda kuruldu.

Çanakkale Yanyalı Konutları yatırımın gözdesi oldu!

Çanakkale’de şehrin girişinde başlayan Yanyalı konutları Projesi, yatırım yapmak isteyenlerin gözdesi oldu. Henüz örnek dairesi dahi yapılmadan yüzde 65’i satılan Yanyalı Konutları, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu Yerleşkesi’ne yakınlığı ned

Çanakkale Yanyalı Konutları yatırım yapmak isteyenlerin gözdesi!

Çanakkale Yanyalı Konutları Projesi, yatırım yapmak isteyenlerin gözdesi oldu. Henüz örnek dairesi dahi yapılmadan yüzde 65’i satılan Yanyalı Konutları, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu Yerleşkesi’ne yakınlığı nedeniyle de tercih ediliyor.

Byvar İnşaat Yatırım ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Byvar İnşaat Yatırım ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Var tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da Kartal, Yukarı Mahallesi, Semiha Şumnu Apartmanı'nda kuruldu.

Mersa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mersa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Gürsoy Güler Yiğitbaşı tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Haziran 'da Beşiktaş, Etiler Demirkent Sokak, Mim Apartmanı'nda kuruldu.

Marilyns Proje Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Marilyns Proje Yatırım Anonim Şirketi, Serkan Sarıkeçe tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Mayıs 'ta Beşiktaş, Cihannuma Mahallesi, Barbaros Bulvarı, Petek Apartmanı'nda kuruldu.

Torridon Proje Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Torridon Proje Yatırım Anonim Şirketi, Serkan Sarıkeçe tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Nisan 'da Beşiktaş, Cihannuma Mahallesi, Barbaros Bulvarı, Petek Apartmanı'nda kuruldu.

Munroe Proje Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Munroe Proje Yatırım Anonim Şirketi, Serkan Sarıkeçe tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Nisan 'da Beşiktaş, Cihannuma Mahallesi, Barbaros Bulvarı Petek Apartmanı'nda kuruldu.

Başar Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başar Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kare İnşaat Emlak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık 2013 tarihinde Taksim, Mithatpaşa Apartmanı'nda kuruldu

Dubaili işadamı Necdet Kerem'den Trabzon'a 5 yıldızlı otel yatırımı!

Vali Öz, yapılacak yatırımın maliyetinin yaklaşık 95 milyon dolar civarında olduğuna dikkati çekerek "5 yıldızlı otelde 330 standart oda, 44 süit oda, 4 kral dairesi bulunacak...

apartman dairesi yatırım Haberi

apartman dairesi yatırım


Almanya'da konut kredisi faizlerinin aylardır çok düşük seviyede seyretmesi, ülkede emlak sektöründe bir nevi patlama yaşanmasına yol açtı. Bu kez de birçok kişi, “Daire mi alsam, ev mi” diye düşünmeye başladı. Faizlerin uygun olması nedeniyle “almışken büyük ev olsun” hayali, yine de bazı tehlikeleri beraberinde getiriyor. Unutulmamalı ki, bugün uygun faizler nedeniyle 300-400 bin euroluk bir konut bile satın alınabilse de, ilerde faizlerin bir anda yükselmesi, bu konutun ödenememesine yol açacaktır.


MALİYET HESABINI İYİ YAPIN


ÇÜNKÜ şu an hiç sorun yaşamadan aylık 700-800 euroluk ödeme ile 250 bin euroluk bir konut satın alınabiliyor. Ancak tüm planların bu ödeme yüküne göre yapılması, ilerde aileleri zor durumda bırakabilir. Sonuçta faizlerin ilerde yükselmesi, ailenin yükünü bir anda 400-500 euro veya daha da fazla arttırabilir....