07 / 05 / 2024

apartman duyuru zamanı

apartman duyuru zamanı

Aidat ödemeleri ve anagayrimenkulle ilgili hususları kat maliklerine hatırlatmak için apartman yöneticisi tarafından apartman ilan panosuna apartman duyuruları asılabiliyor. Peki, apartman duyurusu ne zaman yapılır?

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan gençlere müjde 11 bin 455 personel alacak! Sözleşmeli personel alımı başvurusu ne zaman?

Gençlik ve Spor Bakanlığı 11 bin 455 kişiye iş kapısı açıyor. Bakanlık bu sene alınacak yeni personeller için duyuru yaptı. Peki, 11 bin 455 sözleşmeli personel alımı başvurusu ne zaman başlıyor?

Ziraat Bankası tüm müşterilerine kritik bir duyuru yaptı! Hesabınızda toplu para olabilir! Hemen kontrol edin!

Ziraat Bankası müşterilere hayati bir duyuru yaptı. Yapılan duyuruda Ziraat Bankası’nda hesabı olan müşterilerin hesabındaki paraların zaman aşımına uğramamaları için 90 gün içinde başvuru yapması gerektiği ifade edildi.

Milli Emlak Bursa'da 10.2 milyon TL'ye apartman satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Bursa'da yer alan apartman için satış ihalesi düzenliyor. Peki merakla beklenen satış ihalesi ne zaman gerçekleştirilecek? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki o ilan...

TOKİ'nin indirimli satışlarında son gün belli oldu! TOKİ'den önemli duyuru

TOKİ'nin Türkiye'nin farklı illerinde satışa çıkardığı gayrimenküller için başlattığı indirimli satış kampanyasında sona gelindi. TOKİ, indirim kampanyasından faydalanmak istyenler için duyuru yaptı. TOKi indirim kampanyasında son gün ne zaman belli oldu.

Apartman toplantı duyurusu örnekleri!

Her apartmanda apartman yönetimi tarafından yılın belli dönemlerinde toplantı yapılıyor. Toplantı için kat maliklere bir çağrıda bulunulması gerekiyor. Peki, duyuru nasıl yapılır? İşte apartman toplantı duyurusu örnekleri...

Apartman çatı yönetmeliği!

Zaman zaman çatı katı, üst katta oturan malikin kullanımında olan çatı katının kullanım hakkı tartışmalara neden oluyor. İşte apartman çatı yönetmeliği. Apartman çatı yönetmeliği ile ilgili tüm merak edilenler...

8 soruda apartman yöneticisi!

Kat Mülkiyeti Kanunu'nda da belirtildiği gibi site ya da apartmanlar da şartlar uyuyorsa mutlaka yönetici bulunması gerekiyor. Peki apartman yöneticisi aidat öder mi? Apartman yöneticisi ne zaman değişir? diyorsanız işte yanıtı...

8 soruda apartman ortak alanlarının kullanımı!

Apartmanlardaki ortak alanların kullanımının usulü, yönetim şekli gibi hususlar kat malikleri arasında zaman zaman sorun yaratabiliyor. Peki, apartman ortak alanlarının kullanımı nasıl olmalıdır?

Bakırköy Sahil Apartmanı'nda son daireler! 750 bin liraya!

Bakırköy Sahil Apartmanı projesi tek blok halinde Bakırköy'de inşa ediliyor. Teslimlerin hemen yapıldığı proje Zaman & Mekan Yapı imzasını taşıyor.

Bakırköy Sahil Apartmanı'nda 900 bin dolara dubleks daire!

Tek blok halinde inşa edilen Bakırköy Sahil Apartmanı projesinde teslimler hemen gerçekleşiyor. Zaman & Mekan Yapı tarafından hayata geçirilen projede son dairelerin satışı devam ediyor.

Bakırköy Sahil Apartmanı'nda hemen teslim daireler!

Zaman & Mekan Yapı tarafından hayata geçirilen Bakırköy Sahil Apartmanı'nda teslimler hemen yapılıyor. Tek blok halinde inşa edilen projede 12 adet daire bulunuyor.

Bakırköy Sahil Apartmanı'nda banka kredisiyle ödeme fırsatı!

Zaman ve Mekan Yapı imzasıyla yükselen projede daire tipleri 3+1 ve 5+2 olarak tasarlandı. Ataköy Marina'nın karşısında yükselen Bakırköy Sahil Apartmanı'nda toplamda 12 adet daire yer alıyor.

Bakırköy Sahil Apartmanı'nda 5+2'ler 850 bin TL'ye!

Zaman ve Mekan Yapı tarafından inşa edilen Bakırköy Sahil Apartmanı projesinde daireler 3+1 ve 5+2 şeklinde dizayn edildi. Toplam 12 adet daireden meydana gelen proje tek blok halinde yükseliyor.

apartman duyuru zamanı Haberi

apartman duyuru zamanı

Apartman duyurusu ne zaman yapılır?

Anagayrimenkul, kat malikleri kurulu tarafından yönetiliyor ve yönetim tarzı, kanunların emredici hükümleri saklı kalmak şartıyla, bu kurul tarafından kararlaştırılıyor. Apartman yöneticisi kat maliklerini yılın belirli günlerinde toplaması gerekiyor.


Kat Mülkiyet Kanunu'na göre bu toplantıların en az yılda bir kere yapılması gerekiyor. Yapılan bu toplantılarda apartman hakkında alınan kararlar, anagyeimenkulün sorunları ve gündem maddeleri belirlenerek çözümlenmesi için toplantıların yapılması gerekli oluyor.


Site yönetimi toplantısında  gündem maddeleri, alınan kararlar, dilek ve istekler dile getiriliyor. İlk çağrı yapılırken, birinci toplantıda, yeter sayının sağlanamaması halinde, ikinci toplantının nerede ve hangi tarihte yapılacağı da belirtiliyor.


Ancak apartman genel kurul toplantı zamanları haricinde de apartmanda bazı duyuruların yapılması gerekiyor. Bu duyurular  apartman ilan panosuna asılıyor. Yapılan duyurularda aidat çizelgeleri, aidat ödemeyen kat maliklere duyurular...