04 / 05 / 2024

Apartman risk kontrol formu

Apartman risk kontrol formu

Apartman çalışma ortamının ve çalışanların sağlık ve güvenliğini sağlama ve geliştirme amacı ile iş sağlığı ve güvenliği yönünden risk analizi yaptırılıyor. Peki apartman risk analizi nasıl yapılır? Apartman risk analizi örneği!

Apartman risk kontrol formu!

Kapıcısı olan her apartmanda da uygulanması zorunlu olan apartman risk kontrol formu örneği için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Kartal'da riskli binalarda kontrollü yıkım yapılacak!

Kartal’da çökme sonucu 21 kişinin öldüğü Yeşilyurt apartmanının yanındaki Yunus apartmanı risk nedeniyle boşaltıldı ve yıkım işlemi başladı. Kartal'da riskli binalarda kontrollü yıkım yapılacak.

Ahmet Şimşek'ten apartman yöneticilerine asansör uyarısı!

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, apartman yöneticilerini, binaların asansörlerinin aylık bakım, yıllık periyodik kontrol ve denetimlerini yaptırmaları konusunda uyardı.

İnşaatlarda risk analizi nasıl yapılır?

İnşaatlarda risk analizi, tehlikelerin tanımlanması ve bunlara ilişkin risklerin değerlendirilmesi olası risklerle ilgili kontrol tedbirlerinin yapılmasını sağlıyor. Peki, inşaatlarda risk analizi nasıl yapılır?

Beylikdüzü'nde apartman ve site yöneticileri bilgilendirildi!

Beylikdüzü’nde bulunan apartman ve site yöneticileri düzenlenen bilgilendirme panelinde buluştu. Panelde asansör, yangın, havuz ve su konularında hijyen, bakım ve kontrol konuları uzmanlar tarafından anlatıldı...

Apartman risk analizi yaptırmama cezası!

Risk değerlendirmesi; apartman, bina ve sitelerde var olan ya da dışarıdan gelebilecek tehlikelerin belirlenmesi, bu tehlikelerin önlenmesi çalışmaları olarak karşımıza çıkıyor. İşte, apartman risk analizi yaptırmama cezası!

Apartman risk analizi cezası nedir?

6331 sayılı İş sağlığı ve güvenliği kanunu gereğince 1 çalışanı dahi olan tüm iş yerlerinin risk analizi yapmaları gerekiyor. Peki, apartman risk analizi cezası nedir?

Apartman yöneticisi risk değerlendirmesi yükümlülüğü!

Risk analizi, meydana gelebilecek riskleri önceden tespit ederek, risklere sebebiyet veren durumları ortadan kaldırıcı önlemler almak için yapılıyor. Peki, apartman yöneticisi risk değerlendirmesi yükümlülüğü nedir?

Apartmanda risk değerlendirmesi nasıl yapılır?

Risk değerlendirmesi kapsamında apartman, bina ve sitelerde var olan ya da dışarıdan gelebebilecek tehlikeler belirlenerek gerekli önlemler alınıyor. Peki, apartmanda risk değerlendirmesi nasıl yapılır? Apartman risk değerlendirmesi...

İnşaatta risk analizi nasıl yapılır?

Risk Analizi işletme faaliyetleri sırasında oluşabilecek potansiyel tehlikelerin tanımlanması ve bunlara ilişkin risklerin değerlendirilmesi olası risklerle ilgili kontrol tedbirlerinin yapılmasını sağlıyor. Peki, inşaatta risk analizi nasıl yapılır?

Apartman acil durum planı nedir?

1 Ocak 2013′ten itibaren, çalışanı bulunan apartmanlarda risk analizi yapılması zorunlu oluyor. Çalışanların güvenliğinin sağlanması için apartman acil durum planı gerekli oluyor. Peki, apartman acil durum planı nedir, nasıl hazırlanır?

Apartman acil durum planı nasıl hazırlanır?

Apartman risk analizi kapsamına girebilmesi için bir çalışanının bulunması yeterli oluyor. Çalışanların güvenliği için apartman acil durum planının hazırlanması gerekiyor. Peki, apartman acil durum planı nasıl hazırlanır?

Apartman yönetiminde risk analizi!

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanların 1 Ocak 2013′ten itibaren risk değerlendirmesi yaptırması zorunlu hale getirildi. Peki, Apartman yönetiminde risk analizi nasıl yapılır?

Apartman risk analizi örneği!

Apartman çalışma ortamının ve çalışanların sağlık ve güvenliğini sağlama ve geliştirme amacı ile iş sağlığı ve güvenliği yönünden risk analizi yaptırılıyor. Peki apartman risk analizi nasıl yapılır? Apartman risk analizi örneği!

Apartman risk kontrol formu Haberi

Apartman risk kontrol formu

Apartman risk analizi örneği!

Apartmanların risk değerlendirmesi kapsamına girebilmesi için sadece bir çalışanının bulunması yeterli oluyor. Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlar 1 Ocak 2013′ten itibaren risk değerlendirmesi yaptırmak zorundalar. Apartmanda karşılaşabilecek bazı tehlikeleri risk değerlendirme analizi ile önlenebiliyor. Apartmanda karşılaşılabilecek tehlikeler neler?


Apartmanlarda olabilecek tehlikeler..

-  Elektrik kaçağı sonucu çarpılma,

-  Asansörden düşme,

-  Asansör boşluğuna düşme,

-  Merivenden düşme,

- Çatıdan cisim düşmesi,

- Yakıt kazanı patlaması,

-  Kanalizasyon kazası,

-  Su arızaları,

-  Doğal gaz kaçağı,

-  Jeneratör arızası,

-  Motopomp arızası,

-  Hasarlı merpenler,

-  Ağır yük kaldırma,

-  Acil aydınlatmaların çalışmaması,

-  Apartman otoparkında LPG'li araç bulunması apartmanda çalışanların can güvenliği açısından tehlike taşıyor. Herhangi bir tehlike durumunda çalışanların güvenliği için apartman risk analizi yapılması gerekiyor. Apartman risk analizi nasıl yapılır?


Apartman risk analizi örneği!

1.İş Yeri Unvanı

2.Adres

3.İşverenin Adı

4.Risk Değerlendirmesini Gerçekleştiren Personel...