05 / 05 / 2024

Apartman yöneticilerine tavsiyeler

Apartman yöneticilerine tavsiyeler

Posta yazarı Tamer Heper, '23 daire, 10 dükkanı bulunan bir apartmanın yöneticiliğini yapıyorum. Karşılaşabileceğim sorunlarda bana yardımcı olabilecek bir kitap önerebilir misiniz?' sorusunu yanıtladı.

Tam kapanmada apartman yöneticilerine yeni görev!

Önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Tam Kapanma Tedbirleri kapsamında apartman ve site yöneticilerine binalarında oturanlar ve kural ihlali yapan sakinleri uyarma yükümlülüğü verildi.

Karşıyaka Belediyesi'nden apartman ve site yöneticilerine eğitim!

Karşıyaka Belediyesi’nce, deprem sonrasında ortaya çıkan bilgi kirliliği ile birlikte vatandaşların doğru adımı atması, doğru kurumlardan hizmet alabilmesi için apartman ve site yöneticilerine eğitim verilecek.

Apartman yöneticilerine tavsiyeler!

Posta yazarı Tamer Heper, '23 daire, 10 dükkanı bulunan bir apartmanın yöneticiliğini yapıyorum. Karşılaşabileceğim sorunlarda bana yardımcı olabilecek bir kitap önerebilir misiniz?' sorusunu yanıtladı.

Apartman yöneticileri dikkat!

Apartman yöneticilerine önemli bir uyarım var: Kat Mülkiyeti Kanunu’na göre yönetici ve site yönetimleri, apartman harcamaları konusunda ‘hesap vermek’le yükümlü. Bu hesabı komşularınıza vermezseniz, mahkemeye verirsiniz.

Apartman yöneticilerine asansör eğitimi!

Afyonkarahisar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü tarafından apartman yöneticileri için asansör kullanımı ve denetimleri ile yönetmelikler hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi...

Site yöneticilerine ücret ödenir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Site yöneticilerine ücret ödenir mi?' sorusunu yanıtladı.

2 maddede apartman yönetim planı!

Avukat Kadir Kurtuluş ile Stajyer Avukat Elif Hamzaçebi 'apartman yönetim planı' konusunu kaleme aldı. İşte 2 maddede apartman yönetim planı...

4 maddede apartman yöneticisi nasıl seçilir?

Avukat Kadir Kurtuluş ile Stajyer Avukat Elif Hamzaçebi 'apartman yöneticisi nasıl seçilir' konusunu kaleme aldı. İşte 6 soruda site aidatı...

Apartman yöneticisi kaç yıllığına seçilir?

Posta Köşe Yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun ''apartman yöneticisi seçimi ve apartman toplantısı'' konulu soruyu yanıtladı. 

Kaynak Holding yöneticilerine ilk dava açıldı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) finans merkezi Kaynak Holding'in yöneticilerine yönelik soruşturma tamamlandı. 

Apartman yönetim plan değişikliği nasıl yapılır?

Anagayrimenkul kat malikleri kurulu tarafından, sözleşme ve yönetim planı kararlarına göre yönetiliyor. Peki, apartman yönetim plan değişikliği nasıl yapılır?

Apartman yöneticisi nasıl seçilir?

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında kendisine yöneltilen ''apartman yöneticisi'' konulu soruyu yanıtladı. İşte, Tamer Heper'in yazısı..

8 soruda apartman yöneticisi!

Kat Mülkiyeti Kanunu'nda da belirtildiği gibi site ya da apartmanlar da şartlar uyuyorsa mutlaka yönetici bulunması gerekiyor. Peki apartman yöneticisi aidat öder mi? Apartman yöneticisi ne zaman değişir? diyorsanız işte yanıtı...

Apartman yöneticilerine tavsiyeler Haberi

Apartman yöneticilerine tavsiyeler

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun '23 daire, 10 dükkanı bulunan bir apartmanın yöneticiliğini yapıyorum. Karşılaşabileceğim sorunlarda bana yardımcı olabilecek bir kitap önerebilir misiniz?' sorusuna cevap verdi. İşte Tamer Heper'in yazısı...

23 daire, 10 dükkanı bulunan bir apartmanın yöneticiliğini yapıyorum. Karşılaşabileceğim sorunlarda bana yardımcı olabilecek bir kitap önerebilir misiniz? ● S.E

★ ★ ★ ★ ★

Okuyucuma her türlü yardımı yapmak isterim ancak bu konuda bir tek yazar veya bir tek kitap ismi verme imkanım yok. Kat mülkiyeti çok geniş bir kesimi ilgilendirdiği için bu konuda muhtelif kitaplar yazılmıştır. Bu kitapların iki türüne rastlarız. Birincisi Kat Mülkiyeti Kanun metni. Diğeri ise açıklamalı Kat Mülkiyeti Kanunu. Bu kitaplar herhangi bir kitapçıda bulunur.

Ancak bence bu kitaplardan hangisinin alınacağına bakılıp dikkatli...