11 / 05 / 2024

Apartman yönetim süreçleri takip

Apartman yönetim süreçleri takip

FinTech girişim kurucusu Insha Ventures, hayata geçirdiği  online tahsilat platformu Kozmos ile apartman yönetim süreçlerini tek çatı altında toplamaya hazırlanıyor.

TPAO açıkladı! Adana'daki 2 saha için 20 yıl süreli petrol işletme ruhsatı verildi

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Adana'da 2 ayrı sahaya için yirmi sene yıl süre ile petrol işletme ruhsatı aldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu'nda 2 bakan yardımcısı görev yapıyor!

İçişleri Bakanı Yardımcısı İsmail Çataklı ve Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Sinan Aksu'nun Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu'nda yer alıyor. İşte ayrıntılar...

İşte adım adım gayrimenkul projesi geliştirme süreçleri

26 senedir alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörünün en önemli projelerine imza atmış olan Engin Yıldırım, gayrimenkul projesi geliştirme süreçlerini anlattı. İşte detaylar…

Atakule GYO Yönetim Kurulu üyelerini belirledi!

Atakule GYO tarafından gerçekleştirilen 2021 hesap dönemi olağan genel kurul toplantısı kapsamında; şirketin yönetim kurulu üyeliklerine, bir yıl süre ile İsmail Tarman, Murat Tarman, Mustafa Tarman, Funda Tacir ve Mehmet Arpacı seçildi.

Pera GYO Yönetim Kurulu Üyelerini seçti!

Pera GYO'nun Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Yönetim Kurulu Üyeliklerine Mehmet Kutman, Ayşegül Bensel, Serdar Kırmaz, Oğuz Satıcı (bağımsız üye) ve Faruk Rüyal Ergül'ün (bağımsız üye) üç yıl süre ile görev yapmak üzere seçilmelerine karar verildi. 

Apartman yönetim süreçleri tek platformda toplanıyor!

FinTech girişim kurucusu Insha Ventures, hayata geçirdiği  online tahsilat platformu Kozmos ile apartman yönetim süreçlerini tek çatı altında toplamaya hazırlanıyor.

Nazım Özdemir, Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 5 Ağustos 2021 tarihli genel kurul toplantısında yönetim kurulu üyesi olarak seçilenler kendi aralarında yaptıkları görev taksimi sonucunda 1 yıl süre ile Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Nazım Özdemir'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına ve Ceo - Genel Müdür Evren Sarıçice

Siteler için yönetim planı nasıl hazırlanır?

Posta yazarı Tamer Heper 'Apartman yönetirken, apartman yönetim planının elimizin altında olması gerekiyormuş. Tapuya sordum, ‘yok’ dediler. Biz yönetim planını nereden elde edeceğiz?' sorusunu cevapladı.

Emlak danışmanlarının dijital yönetim aracı RE-OS!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için  RE-OS. com Emlak Yönetim Sistemi Genel Müdürü Hüseyin Öztürk ile RE-OS. com Emlak Yönetim Sistemlerini masaya yatırdı.

Yüksek riskli binalar için yıkım süreçleri derhal başlatılmalı!

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Başkanı Ali İpek yaptığı açıklamada, "Yüksek riskli binalar için tapuya şerh düşülerek alım ve satıma kapatılmalı, yıkım süreçleri derhal başlatılmalıdır" dedi.

Eminevim'in iş süreçlerinde dijital dönem başladı!

Türkiye’de faizsiz Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim,  iş yönetim süreçlerini yeni nesil ERP uygulaması SAP S/4HANA ile dijitale taşıdı.

İnşaat sektörünü kolaylaştıracak yazılım!

Bursa'da iş takibi süreçlerinin yönetilmesini sağlayan yazılım İmperium ile inşaat sektöründeki yönetim süreçlerinin tümü gerçek zamanlı olarak sisteme girilip, raporlanabiliyor.

Murat Kurum: 2019'da önemli süreçler başlattık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: "2019 yılında kentsel dönüşüm çalışmalarımız, sosyal konut projelerimiz, Sıfır Atık Projemiz, iklim değişikliği çalışmalarımız, millet bahçelerimiz, akıllı şehirler başta olmak üzere son derece kıymetli süreçleri başlattık." dedi.

Apartman yönetim süreçleri takip Haberi

Apartman yönetim süreçleri takip

FinTech girişim kurucusu olarak 2020 senesinde çalışmalarına başlayan Insha Ventures, inovatif ürünler geliştirmeye devam ediyor.  Insha Ventures’ın yeni FinTech markası Kozmos, aidat toplayan birey, kurum ve kuruluşlara düzenli tahsilat olanağı tanıyor. Kozmos ile site ve apartman yönetimlerinin tahsilat süreçleri tek bir platformdan yürütebilirken evrak kalabalığı, manuel borç ve aidat takibi, manuel sayaç okuma, manuel icra takibi, iletişim problemleri, manuel fatura ve sigorta yönetimi tarih oluyor.

 “APARTMAN YÖNETİMİ FİNANSAL AÇIDAN ŞEFFAFLAŞACAK”

Konuya yönelik açıklama yapan Insha Ventures Genel Müdür Vekili Hasan Sami Bayansar, Kozmos’u profesyonel konut sakinleri ve ticari mülk yönetim firmaları için finans, muhasebe, mülk yönetimi, topluluk yönetimi ve ödeme hizmetleri sağlayan web tabanlı bir tahsilat platformu olarak uygulamaya koyduklarını dile getirdi. Ana hedeflerinin düzenli tahsilat alan firmaların, kuruluşların tahsilat...