04 / 05 / 2024

apartmanda hayvan besleyene ceza

apartmanda hayvan besleyene ceza

Ataköy’de bir blok yönetimi, apartman içi ve çevresinde kedi-köpek besleyen sakinlerini uyaran bir karar aldı. Kedi-köpek besleyene 250 TL ceza uygulanacağını, ödemeyenlere ise icra geleceğini bildirdi.

Apartmanda kedi köpek besleyenler dikkat! TBMM'ye sunuldu!

CHP’li vekil Mahmut Tanal, kat mülkiyeti yönetim planıyla, site ve apartmanda yaşayanların hayvan beslemelerinin keyfi olarak yasaklanmasına karşı TBMM’ye kanun teklifi sundu.

Kepez'e modern hayvan pazarı geliyor!

KEPEZ Belediyesi tarafından yapımına başlanılan hayvan pazarının Kurban Bayramı'na kadar tamamlanması için çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.

Batman'da hayvan besicileri için arazi tahsis edilmeli!

Batman kent merkezi içerisinde kalan ve yıllardır kimi çevreler tarafından kötü koku yaydıkları gerekçesi ile şehir dışına çıkarılması istenilen hayvan besicilerinin sorunları hakkında Göçerler Derneği Başkanı M. Emin Çelik ile görüşüldü.

Kısırkaya Hayvan Barınağı’nın 2. etabı Eyüp'e taşınacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nin Haziran ayı oturumlarında Kısırkaya Hayvan Barınağı’nın 2. etapta bulunan prefabrik binaların Eyüp ilçesi Işıklar mahallesinde bulunan alana taşınmasına karar verildi.

Kepez'de modern hayvan pazarı için ilk adım atıldı!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün Antalyalıların ihtiyacını karşılayacak modern hayvan pazarı vaadinin gerçekleşmesi için ilk somut adımlar atıldı.

Beylikdüzü Hayvan Bakım Evi Merkezi yenilendi!

Beylikdüzü Belediyesi, sahipsiz hayvanların yaşam standartlarının yükseltilmesi, teşhis ve tedavide çok daha iyi hizmet verilebilmesi için Geçici Hayvan Bakım Evi Merkezi’ni baştan aşağı yeniledi...

Sitelerde evcil hayvan besleyebilme şartları!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için bugün sitelerde evcil hayvan besleyebilme şartlarını ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı....

ATB Küçükbaş Hayvan Ünitesi'ni Afyon Bin Yapı inşa edecek!

ATB Canlı Hayvan Borsası Küçükbaş Hayvan Ünitesi inşaatı yapım işi ihalesi 18 Mart Cuma günü gerçekleştirildi, ihale sonucu en uygun fiyat teklifini veren Afyon Bin Yapı İnşaat Şirketi ile sözleşme imzalanmasına karar verildi

Apartmanda ortak kullanım alanları nelerdir?

Anagayrimenkulün bağımsız bölümleri dışında kalıp, korunma ve ortaklaşa kullanma veya faydalanmaya yarayan yerleri ise ortak kullanım alanları oluyor. Peki, apartmanda ortak kullanım alanları nelerdir?

Sarıyer'e doğalgaz ısıtmalı hayvan bakımevi inşa edildi!

İBB Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü, Kısıkkaya Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Bahçeli Yaşam Alanı'nda, 83 personelle başıboş kedi ve köpeklere hizmet veriyor. Sokak hayvanlarına Sarıyer'de doğalgaz ısıtmalı ameliyathaneli tesis yapıldı.

Bingöl Karlıova'da modern hayvan pazarı yapılacak!

Karlıova Belediye Başkanı Bingöl, Bakan Yılmaz’ın desteğiyle 2 milyon liralık modern bir hayvan pazarının yapılacağını söyledi.

Bingöl Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi ihalesi yapıldı!

Konu hakkında açıklamada bulunan Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Hayvan Bakımevi Projesi’nin 16 bin metrekarelik alan üzerinde yapılacağını ifade etti.

Bingöl'de Hayvan pazarı projesi 250 günde tamamlanacak!

Yeni çevre yolu üzerinde 6 bin 400 metrekare alan üzerine yapılacak Canlı Hayvan Pazarı 250 günde tamamlanacak.

apartmanda hayvan besleyene ceza Haberi

apartmanda hayvan besleyene ceza

ATAKÖY 9-10 Mahalle A-7 Blok yönetimi apartman içi ve çevresinde kedi-köpek besleyen sakinlerini uyaran bir karar aldı. 2 Şubat tarihli genel kurulda alınan noter tasdikli 18 kararın 17’nci maddesinde, “Yönetim planında olmasına rağmen, bina içi ve dışı ortak alanlarda KEDİ ve KÖPEK beslenemez. Besleyen kişiye her tespit için 250 TL ceza uygulanacak. Ödemeyenlere 3’üncü madde (aidat ve faturalarını ödemeyene icra takibini öngören madde) uygulanacak” denildi.


‘KEDİLERİ İÇERİ DE ALMAYIN’


‘A-7 Blok Yönetim Kurulu’ imzasıyla, sitenin panosuna şu duyuru asıldı: “Sokak hayvanlarının (kedi, köpek vs.) kuduz, tetanoz ve çeşitli hastalıklar taşıdıkları için apartmanımızda ve çevresinde beslenmemesini ve aynı zamanda apartman içine alınmamasını önemle rica ederiz. Binamızdaki daire sakinleri, bina içerisine giren hayvanların pisliklerinden ve buna bağlı oluşan kötü kokudan şikâyetçi olmaktadır. Bu...