05 / 05 / 2024

apartmanlardaki sığınaklar kiralanır mı

apartmanlardaki sığınaklar kiralanır mı

Arnavutköy’de bin 80 daireli bir kooperatifin bodrum katlarındaki sığınak ve depo alanlarını daireye çevirip sattığı ileri sürülen kooperatif başkanı 7 yıl 3.5 ay hapis cezası aldı. 

A101’de dik süpürge 499 TL’ye, karma ahşap ürünler 19,90 TL’ye, sıvı çamaşır deterjanı 72,50 TL’ye düştü!

A101’in büyük ses getirecek indirim kampanyası yarın başlayacak. Bu kapsamda, dik süpürge 499 TL’ye, karma ahşap ürünler 19,90 TL’ye, sıvı çamaşır deterjanı 72,50 TL’ye düşecek. İşte 7 Eylül Perşembe A101 fiyat listesi...

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait olan Antalya'daki Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Yapılacak olan kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.

BİM'de 5 kg sıvı çamaşır deterjanı 99 TL'ye, çamaşır suyu 18 TL'ye, Sabamed güneş kremi 195 TL'ye düştü!

BİM'in 6 Haziran 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM'de 5 kg sıvı çamaşır deterjanı 99 TL'ye, çamaşır suyu 18 TL'ye, Sabamed güneş kremi 195 TL'ye düştü.

BİM'den Birlikten Berekete kampanyası! Tuvalet kağıdı 34 TL'ye düştü! BİM 16 Mayıs aktüel ürünler kataloğu

BİM'in 16 Mayıs 2023 indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, BİM 16 Mayıs aktüel ürünler kataloğunda neler var? İşte detaylar...

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Brahım Meksen, Lılıa Berrahıl Meksen ve Scı Rıs ortaklığında kuruldu.

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ibrahım Meksen, Lılıa Berrahıl Meksen, Scı Rıs ortaklığında kuruldu.

Carrefoursa'dan toz ve sıvı çamaşır deterjanlarına yüzde 30'a varan indirim! 21 Ekim 2022 fiyat listesi...

Carrefoursa'dan yeni kampanya! Hemen bakın! Toz ve sıvı çamaşır deterjanlarına yüzde 30'a varan indirimlerle satışta! Peki, Carrefoursa'da toz ve sıvı çamaşır deterjan fiyatları ne kadar? İşte 21 Ekim 2022 fiyat listesi...

Franchaıs Turizm Yatırımları Gıda Anonim Şirketi Kuruldu!

Franchaıs Turizm Yatırımları Gıda Anonim Şirketi dün Şişli’de Adnan Cam tarafından kuruldu.

Mega zenginlerden Kıyamet Günü hazırlığı! 151 milyon TL’lik dev sığınaklar satın alıyorlar! 

Bu sene yayınlanması beklenen "En Zenginlerin Hayatta Kalması" adlı yeni bir kitapta, zenginlerin felaketlerden saklanmak için uzak ve lüks kıyamet sığınaklar inşa ettiği iddia ediliyor. İşte o sığınaklarla ilgili detaylar...

Yapı müteahhitlerinin sınıflandırılması etkin şekilde uygulanmalı!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren, Marmara Depremi'ndeki acıların tekrarlanmaması için yapı müteahhitlerinin sınıflandırılması düzenlemesinin etkin şekilde hayata geçirilmesi ve denetim sisteminin güçlendirilmesi gerektiğine dikkat çekti. 

BİM 20 Mayıs aktüel ürünler kataloğunda neler var? İşte 20 Mayıs 2022 fiyat listesi...

BİM'in 20 Mayıs 2022 aktüel ürünler kataloğunun fiyat listesi yayımlandı. Peki, BİM'e 20 Mayıs'ta hangi ürünler gelecek? BİM 20 Mayıs aktüel ürünler kataloğunda hangi ürünler var? İşte 20 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Ölümcül tehlike nedeniyle kapalı olan Sümela Manastırı ziyarete açıldı! İşte açık olduğu saatler

Trabzon'un Maçka ilçesindeki dünyaca ünlü Sümela Manastırı yeniden ziyarete açıldı. Uzun süredir restorasyon ve bakım çalışması yapılan manastır Ramazan Bayramı'nın ilk gününde kapılarını ziyaretçilere açacak.

Arçelik'ten 8431 S ocaklı fırına 729 TL indirim! İşte 30 Nisan 2022 fiyat listesi...

Arçelik'te 8431 S ocaklı fırın 729 TL'lik indirimiyle satışta. Peki, 8431 S ocaklı fırın fiyatları ne kadar oldu? İşte 30 Nisan 2022 fiyat listesi...

apartmanlardaki sığınaklar kiralanır mı Haberi

apartmanlardaki sığınaklar kiralanır mı

Arnavutköy Taşoluk'taki S.S. Marmara Tankçıları Yapı Kooperatifi üyelerinin şikayetleri üzerine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı incelemelerde bulunmuş, savcılık da dava açmıştı. Kooperatifin yapı ruhsatında ortak alan olarak geçen bodrum kattaki sığınak ve depoları meskene çevirip satan kooperatif başkanı Mehmet Şencer ile bunu onaylayan eski belde belediyesinin fen işleri müdürü Şerafettin Yüzüak, "dolandırıcılık" ve "resmi belgede sahtecilik" suçlarından yargılanıyordu. Sabah'tan Fatih Ulaş'ın haberine göre; İstanbul 15. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada karar verildi. 

ZAMAN AŞIMI

Mahkeme heyeti, her ne kadar resmi belgede sahtecilik suçundan dava açılsa da Şerafettin Yüzüak'ın görevi kötüye kullanma, Mehmet Şencer'in de görevi kötüye kullanmayı azmettirme suçlarını işlediğini belirtti. Fakat 2008'de yaşanan olayın üzerinden 12 yıl geçmesi sebebiyle zamanaşımı süresi dolduğundan, bu suç bakımından davanın düşmesine karar verildi.

Mahkeme heyeti,...