11 / 05 / 2024

APG İnşaat Rota Mavi teslimat

APG İnşaat Rota Mavi teslimat

İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal Yakacık'ta yükselen Rota Mavi projesinde ev fiyatları 1+1'lerde 374 bin TL'den, 2+1'lerde 425 bin TL'den başlıyor...

Rota Anka Bilişim Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rota Anka Bilişim Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlker Koçak ve İsmail Hakkı Sevin ortaklığında kuruldu.

A Rota İnşaat Gıda Tekstil Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Rota İnşaat Gıda Tekstil Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasret Selen tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Rota Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Rota Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Hasan Ekşi ve Kenan Ekşi ortaklığında kuruldu.

Rota Arel İnşaat Mühendislik Turizm Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Rota Arel İnşaat Mühendislik Turizm Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Rota Arel İnşaat Mühendislik Turizm Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Rota Group Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rota Group Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Veliler tarafından kuruldu. 

Rotamavi MIPIM'de tanıtıldı!

APG İnşaat Yatırım’ın Kartal’da hayata geçirdiği “Rotamavi” projesi Fransa’da düzenlenen Mipim Fuarı’nda yabancı yatırımcılara tanıtıldı.

Rota Yeraltı Ve Yer Üstü Düzenleme İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rota Yeraltı Ve Yer Üstü Düzenleme İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüp’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Aktaş tarafından kuruldu.

Rota Profil Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rota Profil Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye ile bugün Seyrettin Kurt imzasıyla kuruldu.

Kartal Rota Mavi kampanyalı ödeme planı 2017!

Kartal Yakacık'ta APG İnşaat tarafından hayata geçirilen Rota Mavi projesi, Emlak Konut GYO 20 yıl vade kampanyasına destek veriyor. İşte, Kartal Rota Mavi kampanyalı ödeme planı 2017...

APG İnşaat Rota Mavi teslimat!

İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal Yakacık'ta yükselen Rota Mavi projesinde ev fiyatları 1+1'lerde 374 bin TL'den, 2+1'lerde 425 bin TL'den başlıyor...

Rotamavi Kartal Evleri ne zaman teslim?

2 blokta 193 daire ve 5 ticari birimden meydana gelen Rotamavi Kartal projesi APG İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki Rotamavi Kartal Evleri ne zaman teslim?

Rota Mavi APG İnşaat fiyatları!

Rota Mavi APG İnşaat fiyatları 374 bin TL'den başlayarak değişiyor. İstanbul Kartal'da yükselen Rota Mavi projesi Eylül 2017'de teslim ediliyor...

APG İnşaat Rota Mavi teslimat Haberi

APG İnşaat Rota Mavi teslimat

APG İnşaat tarafından hayata geçirilen Rota Mavi projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal Yakacık'ta yükseliyor. Proje iki blok şeklinde tasarlandı. 


6 bin metrekare arsa alanına sahip olan APG Rota Mavi Kartal projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Projede 193 daire ve 5 ticari birim bulunuyor. 


Kartal Rota Mavi Evleri'nde yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi sosyal donatı alanları mevcut. 


20 bin TL peşinatla ödemelerin yapıldığı Rota Mavi Kartal projesinde aylık taksit ödemeleri 2 bin 690 TL'den başlayarak değişiyor.

APG İnşaat Rota Mavi teslimat!

Daire teslimlerinin Eylül 2017'de yapılması hedeflenen  Rota Mavi APG İnşaat ev fiyatları 1+1'lerde 374 bin TL'den, 2+1'lerde 425 bin TL'den başlıyor.


Rota Mavi Adres: Çarşı Mahallesi Panorama Sokak No:18 Yakacık – Kartal / İstanbul


Tel:...