01 / 05 / 2024

APM Terminals İzmir Limanı açılış

APM Terminals İzmir Limanı açılış

İZMİR Ege'nin en büyük konteyner limanı olma özelliğine sahip APM Terminals İzmir, yatırımını tamamladı. Açılış için resmi onay sürecinin tamamlanmasını beklediklerini söyleyen Wolf Larsen, Mayıs ayında hizmete başlamayı hedeflediklerini belirtti.

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Miroğlu tarafından kuruldu. 

Apm Analiz Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apm Analiz Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Selim Coşkuner tarafından kuruldu.

APM Terminals İzmir Limanı açılış için gün sayıyor!

İkinci fazın tamamlanmasıyla Ege Bölgesi'nin en büyük konteyner limanı olacak APM Terminals İzmir'in, açılışına sayılı günler kaldı.

APM Terminals İzmir Limanı Mayıs'ta açılacak!

İZMİR Ege'nin en büyük konteyner limanı olma özelliğine sahip APM Terminals İzmir, yatırımını tamamladı. Açılış için resmi onay sürecinin tamamlanmasını beklediklerini söyleyen Wolf Larsen, Mayıs ayında hizmete başlamayı hedeflediklerini belirtti.

APM Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

APM Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Yusuf Karabacak Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 50 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Yenibosna, Merkez Mahallesi, Kuyumcular Sokak' ta kuruldu.

Dünyanın en büyük vinçleri İzmir Petkim Limanı'na getirildi!

İzmir Aliağa’daki Petkim Limanını 28 yıllığına APM Terminals İzmir işletecek. 450 milyonluk yatırımla APM Terminals İzmir; en büyük konteyner gemilerini elleçleyebilecek olan dünyanın en büyük vinçlerini Çin’den getirdi.

APM Terminals Türkiye'de yeni yatırım yapacak!

Türkiye’deki ilk yatırımı önümüzdeki yıl başında işletmeye alacak olan APM Terminals'in, özellikle Marmara Bölgesi ve İstanbul yakınlarında yatırım arayışları ve konteyner dışı terminal işletmeciliğine yönelik çalışmalara devam ediyor

APM Terminals, İzmir'de yeni ofisini açtı!

Aliağa'da Petkim ile beraber Ege'nin en büyük konteyner limanını inşa eden Hollandalı liman devi APM Terminals, İzmir'de yeni ofisini açtı. APM Terminal, 20 bini aşan çalışanı ile 5 kıtada ve 39 ülkede toplam 67 liman işletiyor.

Aliağa konteyner limanı açılış için gün sayıyor!

Aliağa ilçesinde Ege'nin en büyük konteyner limanını inşa eden APM Terminals Genel Müdürü Larsen, Türkiye'nin en büyük konteyner limanlarından biri olacak APM Ege Terminali'nin hızla ilerlediğini belirtti.

Ege'nin en büyük konteyner limanı açılış için gün sayıyor!

İzmir Aliağa'da Petkim Limanı'm (Petlim) işletecek olan APM Terminals, hizmet binasını Menemen Ulukent'te açtı. Limanın 1. aşamasının bu yılın 4. çeyreğinde tamamlanması bekleniyor. İşte ayrıntılar...

İzmir APM Terminals limanının yeni ofisi açıldı!

İzmir’in Aliağa ilçesindeki Petkim Limanı içinde yapılmakta olan, Ege’nin en büyük ve en gelişmiş konteyner terminali olmaya aday APM Terminals limanının Menemen Ulukent’teki yeni ofisinin açılışı yapıldı.

APM Terminals İzmir Limanı açılış Haberi

APM Terminals İzmir Limanı açılış

İZMİR Ege'nin en büyük konteyner limanı olma özelliğine sahip APM Terminals İzmir, yatırımını tamamladı. Açılış için resmi onay sürecinin tamamlanmasını beklediklerini söyleyen APM Terminals Türkiye Genel Müdürü Mogens Wolf Larsen, Mayıs ayında hizmete başlamayı hedeflediklerini belirtti. 


Ana merkezi Hollanda Lahey'de bulunan APM Terminals'in denizcilik sektöründe 100 yılı ve liman / terminal işletmeciliğinde 50 yılı aşkın süredir hizmet veren Danimarka kökenli A.P Moller Maersk Group bünyesinde faaliyet gösterdiğini anlatan APM Terminals Türkiye Genel Müdürü Mogens Wolf Larsen, "Dünyadaki 3'üncü en büyük liman işletmecisiyiz. Dünya genelinde 20 bin 600 çalışanımız, 72 terminalimiz mevcut. Lojistik köylerimiz, konteyner depolarımızla 69 ülkede 140 lokasyonda faaliyet gösteriyoruz. 2001 yılında kurulan firmamızın merkezi Lahey'de bulunuyor. 2015 yılında gelirimiz 654 milyon dolara, yatırılan sermayenin getirişi de yüzde 10.9'a...