03 / 05 / 2024

Apple inşaatı foto galeri

Apple inşaatı foto galeri

Apple'ın merakla beklenen yeni genel merkezi inşaatında hızla sona yaklaşılıyor. Teknoloji devi Apple'ın uzay üssünü andıran yeni genel merkezinin son hali göz kamaştırdı. İşte Apple genel merkezinin fotoromanı..

Atatürk Havalimanı'na yapılan hastanenin inşaatında son durum!

Koronavirüs ile mücadele kapsamında yapımına başlanan Atatürk Havalimanı'ndaki 1000 yataklı hastane inşaatının son durumu havadan fotoğraflandı...

Karan için inşaat firmalarından 2 milyon TL'lik teklif!

Fahriye Evcen-Burak Özçivit çiftinin oğulları Karan’ın fotoğrafı için Katar ve Özbekistanlı inşaat firmaları 2 milyon TL teklif etti.

Atakule'nin inşaat fotoğrafları yukarıdan nasıl çekildi?

Ankara’nın ilk, Türkiye’nin ikinci alışveriş merkezi Atakule'nin inşaat fotoğrafları ortaya çıktı. Drone olmayan zamanda inşaat fotoğraflarının yukarıdan nasıl çekildiği ise merak konusu oldu.

TürkAkımı'nın inşaatında son durum!

Rusya'nın Anapa şehri açıklarında boru hattı döşeme çalışmaları sürüyor. TürkAkım Doğalgaz Boru Hattı Projesi kapsamında devam eden inşaat çalışmaları fotoğraflandı.

Apple’ın yeni merkezinin inşaatı son sürat devam ediyor!

Tasarımı dolayısıyla ‘Apple’ın uzay gemisi’ olarak da anılan merkez havadan drone ile görüntülendi. Apple’ın yeni merkezinin inşaatı son sürat devam ediyor.

Apple Campus 2 inşaatında son durum ne?

Yapımında neredeyse sona gelinen Apple Campus 2 için yeni drone görüntüleri yayınlandı ve inşaatın son durumu hakkında bilgi verildi. İşte Apple Campus 2!

Apple Campus 2'nin inşaatı havadan görüntülendi!

Apple’ın yeni merkez üssü Apple Campus 2'nin inşaatı, hız kesmeden devam ediyor. İşte Campus 2 inşaatında, havadan çekilmiş görüntüler ile son durum..

Green Apple İnşaat Tekstil Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Apple İnşaat Tekstil Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Alı Aldabbah tarafından 200 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Bakırköy'de kuruldu.

Karşıyaka tramvay projesi inşaatında iş güvenliği yok mu?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin projelerinden biri olan Karşıyaka Tramvay projesinin inşaatında, işçi güvenliğini ve İzmirlilerin can ve mal güvenliğini sağlayacak yeterli önlemlerin alınmadığı iddia edildi. Karşıyakalı vatandaşlar iddialarını fotoğrafladıktan sonra şikayette bulundu.

Apple Campus 2'nin inşaatından son görüntüler!

Apple’ın yeni merkez üssü Apple Campus 2'nin inşaatı, hız kesmeden devam ediyor. Kampüsten son görüntüler de internette yayınlandı. 12 binden fazla çalışana ev sahipliği yapması beklenen yeni kampüs Cupertino'da yükseliyor.

3.Boğaz Köprüsü inşaatından son fotoğraflar!

3. köprü projesinin ayakları Avrupa yakasında Garipçe, Anadolu yakasında Poyrazköy'de olmak üzere her iki yakada da hızla ilerliyor. İşte 3.köprü projesinin inşaatından son fotoğraflar...

Ankapark inşaatı ne durumda?

Ankapark projesinin inşaatı tam gaz devam ediyor. 2 milyon 100 bin metrekare genişliğindeki bir alana kurulan Anka Park'ın 2015 yılının sonunda kadar açılması planlanıyor. İşte Ankapark'tan son fotoğraflar...

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki cami inşaatında sona gelindi!

Yüksek maliyetiyle gündeme oturan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na ek olarak inşa edilen cami ve kongre salonunun son fotoğrafları yayınlandı.Tamer Arda Erşin'in haberinde yer alan fotoğraflarda camii ve kongre salonunun inşaatının son aşaması gözüküyor.

Apple inşaatı foto galeri Haberi

Apple inşaatı foto galeri

9to5Mac.com'da paylaşılan havadan çekilmiş fotoğraflarda genel merkez inşaatının tamamlanmak üzere olduğu görülüyor.


(Fotoğraf: 16 Aralık 2014)



ABD'nin California eyaleti Cupertino kentinde yapımı devam eden yeni genel merkez binasının dışı tamamen kavisli cam panel kaplı olacak. 


(Fotoğraf: 21 temmuz 2014)



Ofis odalarından 360 derecelik panaromik manzara sunacak bina fütüristik çizgiler taşıyor.


(Fotoğraf: 7 Ağustos 2014) 



Kampüs 2'nin altında devasa park alanı ile yeni ürünlerin tanıtıacağı büyük bir salon yer alacak.


(Fotoğraf: 6 Ekim 2014)



5 milyar dolara mal olacak Kampüs 2, dünyaca ünlü mimar Norman Foster tarafından tasarlandı. 

Geçtiğimiz günlerde Apple CEO’su Tim Cook şirketin yeni merkez binasının 'Dünyadaki en yeşil bina' olacağını belirtmişti.


(Fotoğraf: 10 kasım 2014)



13 bin Apple çalışanına ev sahipliği yapacak  olan merkezin 2016'da tamamlanması...