26 / 05 / 2024

Apple inşaatı

Apple inşaatı

Apple, Cupertino'ya kendi güç santrali olan, güneş panelleriyle kaplanmış ve günde 13 bin kişiyi ağırlayabilecek uzay gemisini andıran dev bir kampus yapıyor

Apple’ın yeni merkezinin inşaatı son sürat devam ediyor!

Tasarımı dolayısıyla ‘Apple’ın uzay gemisi’ olarak da anılan merkez havadan drone ile görüntülendi. Apple’ın yeni merkezinin inşaatı son sürat devam ediyor.

Apple Campus 2 inşaatında son durum ne?

Yapımında neredeyse sona gelinen Apple Campus 2 için yeni drone görüntüleri yayınlandı ve inşaatın son durumu hakkında bilgi verildi. İşte Apple Campus 2!

Apple Campus 2'nin inşaatı havadan görüntülendi!

Apple’ın yeni merkez üssü Apple Campus 2'nin inşaatı, hız kesmeden devam ediyor. İşte Campus 2 inşaatında, havadan çekilmiş görüntüler ile son durum..

Green Apple İnşaat Tekstil Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Apple İnşaat Tekstil Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Alı Aldabbah tarafından 200 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Bakırköy'de kuruldu.

Apple Campus 2'nin inşaatından son görüntüler!

Apple’ın yeni merkez üssü Apple Campus 2'nin inşaatı, hız kesmeden devam ediyor. Kampüsten son görüntüler de internette yayınlandı. 12 binden fazla çalışana ev sahipliği yapması beklenen yeni kampüs Cupertino'da yükseliyor.

Koray İnşaat Ürdün'de hastane yapacak

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketleri arasında yer alan Koray İnşaat, Ürdün'de 185 milyon dolarlık bir hastanenin inşaatı için anlaşma imzaladı.

Vakıflar, Üsküdar'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Vakıflar, Üsküdar İlçesi, Selamiali Mahallesi'nde bulunan 154 metrekarelik alana kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

Apple inşaatı Haberi

Apple inşaatı

Bu Apple'ın Cupertino'daki ikinci kampusu etrafında 6 bin ağaç bulunacak olan tesisin 2015'te tamamlanması bekleniyor. 


Apple'ın uzay gemisi diye anlatılan tesisin Apple'ın yeni merkezi olması bekleniyor. 


9to5 MAc bloğunda yer alan açıklamaya göre tesisin inşasına geçen yıl başlandı. 


Açıklamada tesisin kamuya açılmayacağının altı çizildi. Ayrıca tesiste dışarıdan ziyaretçilerin ilgisini çekebilecek bir müze ya da fabrika satış mağazası gibi yan tesiste kesinlikle yer almayacak.


Apple'ın uzay gemisinde bin koltuklu bir oditoryum bulunacak. Özel tanıtımlar burada yapılacak.


Bloğa yazıyı gönderen Apple'ın finans işlerine bakan Peter Oppenheimer tesisin yapıldığı kasabada 58 bin kişinin yaşadığını yazdı.


Oppenheimer ayrıca tesisin komşularına bir broşür gönderdiklerini ve bu broşürde yapılan inşaat hakkında bilgi verildiğini de bloğa yazdı.


Bu uzay gemisi gibi kampus fikrinin Steve Jobs'a ait olduğu ve bunun için 50 mimarı görevlendirdiği...