03 / 05 / 2024

Apple Park nerede

Apple Park nerede

Sabah Gazetesi yazarlarından Timur SIRT, uçan daireye benzeyen tasarımı ve dünyanın en büyük güneş panelleriyle Apple’ın yeni kampüsü Apple Park'ı anlattı.

İndirimli iPhone'da kuyruk sosyal medyada gündem oldu! En ucuz iPhone nerede satılıyor? 

Eskişehir’de bir teknoloji mağazası açılışa özel indirim yapacağını duyurunca, vatandaş mağazanın önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Yaşanan izdiham ise sosyal medyada gündem oldu. Peki en ucuz Apple iPhone nerede satılıyor? İşte detaylar...

Aşçıoğlu Selenium Park nerede?

Aşçıoğlu Selenium nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Aşçıoğlu Selenium nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Selenium Park nerede? 

Selenium Park nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Selenium Park nerede sorusunun yanıtı ve proje bilgileri...

Viduşlu Park nerede?

Viduşlu Park projesi çok yakında satışa çıkıyor. Viduşlu Park nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Viduşlu Park nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Kartal Yücel Park nerede?

Kartal Yücel Park projesi denize 900 metre mesafede İstanbul Kartal'da hayata geçiriliyor. Peki Kartal Yücel Park nerede?

İşte Apple Park'tan son kareler!

Apple'ın 5 milyar dolara yaptırdığı ve Apple Park adını taşıyan yeni kampüsünün görüntüleri herkesi kıskandırıyor.

Steve Jobs Theater, sırlarla dolu mimariye sahip!

Apple’ın yeni telefon modellerini tanıttığı Apple Park’ın içindeki Steve Jobs Theater, sırlarla dolu bir mimari harika. Hürriyet’in özel bir davet için ziyaret ettiği salonda her şey mermerlerin arkasında gizli. Çatı ise desteksiz 44 adet camın üstüne duruyor.

İşte Apple’ın yeni kampüsü Apple Park!

Sabah Gazetesi yazarlarından Timur SIRT, uçan daireye benzeyen tasarımı ve dünyanın en büyük güneş panelleriyle Apple’ın yeni kampüsü Apple Park'ı anlattı.

İşte Apple Park'ın son durumu!

Apple Park'ın çalışmaları hızla devam ediyor. Son şeklini almaya başlayan kampüsün önümüzdeki ay alışanlarına kapılarını açması bekleniyor.

İşte Apple Park'ın tasarım sırrı!

Nisan ayında Kaliforniya'daki Santa Clara Vadisi’nde kapılarını açacak olan Apple Park'ın tasarım sırrının altından ne var? İşte detaylar..

Apple Park Nisan'da tamamlanacak!

Apple yaptığı açıklamada, çalışanların Santa Clara Vadisi’nde kurulan yeni kampüsü Apple Park’a Nisan ayından itibaren taşınmaya başlayabileceklerini açıkladı.

Ayazağa Vadistanbul Park nerede?

Vadistanbul Park Rezidans'ta daire fiyatları 730 bin TL'den başlıyor. Konut, dükkan ve ofislerden oluşan projede çeşitli sosyal alanlar da bulunuyor. Peki Ayazağa Vadistanbul Park nerede?

Seyrantepe Vadi Park nerede?

Vadi Park Seyrantepe'de 400 adet daire bulunuyor. Yakın zamanda satışa çıkacak olan proje Artaş İnşaat ve Aydınlı Grubu imzası taşıyor. Peki Seyrantepe Vadi Park nerede?

Apple Park nerede Haberi

Apple Park nerede


Uçan daireye benzeyen tasarımı ve dünyanın en büyük güneş panelleriyle Apple’ın yeni kampüsü Apple Park’ta beş saat geçirdim. Uzay üssündeymiş hissine kapıldığımız parktaki efsane Steve Jobs’ın adını taşıyan etkinlik merkezinde artırılmış gerçeklikte dolaştık


Birçok kişi Apple'ın 12 Eylül'de düzenlenen Apple etkinliğine davet edildiğimizi sosyal medyadan paylaşınca; iPhone'ın yeni modelleriyle ilgili sorular art arda gelmeye başladı. Benim merakım ise ürünler kadar uçan daireyi andıran Apple Park'la ilgiliydi.


Silikon Vadisi'nin tam kalbinde uçan daireye benzer uzay aracı gibi konumlanan dünyanın en değerli şirketinin yeni kampüsü Apple Park'ın misafiri olmak üzere 9 Eylül'de yola çıktım. Erken davrandım çünkü hem fırtınadan etkilenmek istemiyordum hem de Silikon Vadisi'nde Türk şirketlerle görüşecektim.


ÇEVREDEN GÖRÜLMÜYOR

San Francisco'da iki gün kaldıktan sonra, San Jose'ye giderken yapımı devam eden Apple Park'ın önünden...