04 / 05 / 2024

Apple Store nerelerde var

Apple Store nerelerde var

Türkiye'deki ilk mağazasını Zorlu Center'da açan Apple'ın ikinci mağazası bugün İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Akasya Acıbadem AVM'de kapılarını ziyaretçilere açıyor. Apple'ın dünya genelindeki 444'üncü mağazası Apple Store bugün açılıyor.

Apple zamma doymadı: App Store tarafı için de zam geliyor!

Telefon fiyatlarına 3 ayda 5 kez zam yapan şirket, App Store fiyatlarını da güncelleyecek. İşte detaylar...

Apple yine mi zam yapıyor? Apple store kapandı! Vatandaşlar endişeli!

Apple, dünyanın merakla beklediği WWDC 2023 etkinliği öncesinde Apple Store'unu kapatarak yeni ürünler ve olası fiyat güncellemeleri için hazırlık yapıyor. Şirketin, etkinlikte işletim sistemleri güncellemelerinin yanı sıra yeni cihazları da tanıtması bekleniyor.

App Store'un geliri dudak uçuklattı! Geliri iki yılda %71 arttı

Apple, telefona yüklü olan App Store'daki küçük geliştiricilerin bu zamana kadar gelirinin 2020'den 2022'ye %71 arttığını vurgulayan bağımsız bir araştırmanın bütün bilgilerini paylaşarak yayınladı.

Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro Max Carrefoursa'da! A101, BİM, Migros yanında hiç kaldı! Yetişen anında kapıyor!

Marketler zincirinden biri olan Carrefoursa, Apple store mağazalarında satıştan kaldırılan ve üretimi durdurulan iPhone 13 Pro Max'te satışa sundu. Yetişen kapıyor!..İşte ayrıntılar...Hemen bakın...

Apple'a Rus darbesi! Aldığı ceza dudak uçuklattı

Rusya'nın rekabet düzenleyicisi, geliştiricileri  App  Store ödeme sistemini kullanmaya zorlamasının şirketin hakim  konumunu kötüye kullanmak olduğunu söyleyerek Apple'a para cezası verdi. 1,2 milyar ruble (17,4 milyon dolar) ödeyecek.

Teknolojinin dev ismi  Apple açıkladı! Gelirlerini gören gözlerine inanamadı

Teknolojinin dev ismi Apple, 2022 senesi için İOS mühendislerinin kazancıyla ilgili raporu ilan etti.  App Store mağazasında aplikasyon ve oyun yayınlayan tüm uygulama geliştiricileri, toplamda 320 milyar dolarlık gelir elde ederek duyanları şaşırttı.

IOS kullanıcılarına müjde! Hemen bakın!

Popüler Microsoft SwiftKey uygulaması, yoğun talep üzerine iOS için Apple Store'a geri döndü. İşte detaylar...

Apple'dan iPad mini 6 için yeni karar: Pil değişimi yapılacak! Peki ücreti ne kadar olacak?

Apple, iPad mini 6 için pil değişiminin ücreti karşılığında artık Apple Store, yetkili servis sağlayıcıları ve onarım merkezlerinde yapılabilmesi için karar aldı. Şimdi akıllarda tek bir soru var: iPad mini 6 için batarya değişimi ücreti nasıl? İşte yanıtı… 

Apple'dan izin çıktı: 2,3 milyar dolarlık piyasa değeri var!

Apple’dan 2,3 milyar dolarlık piyasa değeri biçilen NFT uygulamalarının App Store’da sunulmasına izin çıktı.

A101'de Apple Airpods kulaklık satışta! İşte 28 Mart 2022 fiyat listesi!

A101 Apple Airpods Ve Şarj Kutusu 2.Nesil ürününü internet sitesinden alıcıların beğenisine sundu. Peki A101'de Apple Airpods Ve Şarj Kutusu kaç TL? İşte 28 Mart 2022 ürün ve fiyat bilgisi...

A101'de Apple Watch Nike Series 7GPS Akıllı Saat satışta! İşte 22 Mart 2022 fiyat bilgisi...

A101 Apple Watch Nike Series 7GPS Akıllı Saat - Beyaz yeni ürünü internet sitesinden satışa çıkardı. Peki A101'de Apple Watch Nike Series 7GPS Akıllı Saat kaç TL? İşte Apple Watch Nike Series 7GPS Akıllı Saatürün ve fiyat bilgisi...

Teknoloji devi Apple'ın uygulamaları çöktü

ABD'li teknoloji şirketi Apple'ın servislerine bazı kullanıcılar tarafından gün içinde geçici olarak erişilemedi.

Apple zam yaptı, iPhone fiyatları uçtu! İşte Mart 2022 iPhone fiyat listesi!

Teknoloji devi Apple fiyatlarına zam yaptı. Zamlı iPhone fiyat listesi ise alıcıları üzdü. Apple’ın geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği Pek Performance etkinliğiyle duyurulan en yeni iPhone SE 2022 modeli ülkemizde ön siparişe açıldı. Peki, güncel iPhone fiyatları ne kadar?

Apple Store nerelerde var Haberi

Apple Store nerelerde var

Türkiye'deki ilk mağazasını Zorlu Center'da açan Apple'ın ikinci mağazası bugün İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Akasya Acıbadem AVM'de kapılarını ziyaretçilere açıyor. Apple'ın dünya genelindeki 444'üncü mağazası olan Apple Store'da iPhone'lar, iPad'ler, Mac'ler, iPod'lar ve geniş aksesuar seçenekleri bulunuyor. Ayrıca her müşteriye, mağazadan çıkmadan önce satın alınan ürünün hazır ve çalışılabilir hale getirilmesi için ücretsiz kurulum hizmeti verilecek. 


Türkiye...