27 / 04 / 2024

Apple Türkiyede mağaza mı açacak

Apple Türkiyede mağaza mı açacak

TÜRKİYE'DEKİ ilk Apple Store'u Zorlu Center'da, ikincisini Akasya AVM'de açan Apple, üçüncü mağaza için çalışmalara başladı. Bu gelişme Apple'ın kariyer sayfasında verdiği ilanla ortaya çıktı.

Migros Haziran'da 58 yeni mağaza açtı! Toplam mağaza sayısı 3 bin 100 oldu!

Migros, Haziran ayında 58 yeni mağaza açtı. Yeni açılan mağazaların 36 adet Migros, 16 adet Migros Jet, 5 adet Macrocenter ve 3 Mion formatında olduğu belirtildi. İşte detaylar...

Doğtaş 18 yeni mağaza açtı!

Çanakkale’den doğan mobilya sektörünün öncü markalarından Doğtaş, doğduğu toprakların zaferini, “Bu topraklardan DOĞduk, yine bu topraklara TAŞıyoruz” mottosuyla Türkiye’nin dört bir yanında açtığı 18 mağaza ile kutladı.

Apple'dan 'MacBook' şeklinde mağaza!

Apple, ABD'nin Chicago kentinde "MacBook" şeklinde mağaza açtı. Cam duvarlarıyla dikkat çeken mağaza müşterilerin ilgi odağı oldu.

Karaca Home, Mall Of İstanbul’da mağaza açtı!

Ev tekstili sektörünün lider markalarından Karaca Home, Mall Of İstanbul’da açtığı yeni mağaza ile ev tekstili trendlerini müşterileriyle buluşturuyor

Beko'dan 5 yeni mağaza!

Beyaz eşya markası Beko, yeni açtığı 5 mağaza ve yenilediği 9 konsept mağazası ile Ankara’daki konumunu güçlendirdiğini duyurdu.

Hilti Türkiye mağaza sayısını ikiye katlıyor!

Global inşaat endüstrisinin jenerik markası Hilti, 10 ülkenin bağlı olduğu bölgesel üs Türkiye’deki mağaza sayısını 2016 yılında ikiye katlamaya hazırlanıyor. Üç yeni mağaza açan Hilti Türkiye, “Hilti Center" mağazalarının sayısını dokuza çıkardı.

Apple Türkiye'deki 3. mağaza için çalışmalara başladı!

TÜRKİYE'DEKİ ilk Apple Store'u Zorlu Center'da, ikincisini Akasya AVM'de açan Apple, üçüncü mağaza için çalışmalara başladı. Bu gelişme Apple'ın kariyer sayfasında verdiği ilanla ortaya çıktı.

Boydak Holding mağaza sayısını 107'ye çıkardı!

Boydak Holding, son olarak Akdeniz Bölgesi’nde 2 günde 4 yeni mağaza açarak, 2015 yılında açtığı yeni mağaza sayısını 107’ye çıkardı. Holding 107 yeni mağaza sayısına ulaştı.

Çilek Doğu Anadolu'daki mağaza sayısını 36'ya çıkardı!

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre şirket, yurt içinde bulunmadığı illere giderek yeni satış noktaları açıyor. Çilek, Kars ve Tunceli'de birer, Diyarbakır'da ise açtığı 2 mağaza ile birlikte Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi'nde toplam 36 noktaya ulaştı.

Apple'dan Türkiye'ye 6 ay içinde 2. mağaza!

Türkiye'deki ilk mağazasını nisanda Zorlu Center'da açan Apple, ikinci mağazayı Acıbadem'deki Akasya AVM'de hizmete açtı. Dünya genelindeki 444'üncü mağaza olan Apple Store Akasya'nın ilk müşterisi Enes Gülyeşil oldu

KOÇTAŞ Yahya Kaptan'da mağaza açtı!

KOÇTAŞ bir şubesini de Kocaeli'de açtı. Sayısız çeşitliliğe sahip KOÇTAŞ mağazası Yahya Kaptan D-100 bağlantı yolu üzerinde hizmete girdi. Mağaza bugün itibariyle hizmete girerken, Kocaelili vatandaşların akınına uğradı.

H&M, Tokat ve Sakarya'da mağaza açtı!

H&M, Tokat ve Sakarya gibi rakiplerinin henüz giriş yapmadığı illerde mağaza açtı. H&M Türkiye Ülke Müdürü Thomas Coellner, “Kimsenin tahmin edemeyeceği pek çok şehri yakından araştırıyoruz” dedi...

Forever New Özdilek Park AVM'de mağaza açtı!

Avustralyalı giyim markası Forever New, Özdilek Park AVM'de mağaza açtı. Yeni koleksiyonunu 200 metrekarelik yeni mağazasında sunacak olan Forever, bu yatırımla mağaza sayısını İstanbul'da 14, Türkiye'de 24'e yükseltti.

Apple Türkiyede mağaza mı açacak Haberi

Apple Türkiyede mağaza mı açacak

TÜRKİYE'DEKİ ilk Apple Store'u Zorlu Center'da, ikincisini Akasya AVM'de açan Apple, üçüncü mağaza için çalışmalara başladı. Bu gelişme şirketin kariyer sayfasında verdiği iş ilanıyla ortaya çıktı. Kurumsal Müşteriler Lideri, Yaratıcı Kişi, Pazar Lideri, Kurumsal Müşteriler Müdürü gibi pek çok ilan veren Apple'ın bu personelleri yeni mağazasında çalıştırması bekleniyor. 


Akşam


Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilder yer aldı;


2014 yılı içerisinde Türkiye’de iki mağaza açan Apple, şu an Avrupa ve Anadolu yakasında aktif olarak hizmet veriyor. Üçüncü mağaza ise yine Anadolu yakasına açılıyor. Henüz inşaatı devam eden Emaar Square isimli AVM, üçüncü Apple Store mağazasına ev sahipliği yapacak. Söz konusu AVM henüz aktif değil. İstanbul Çamlıca’da yapımı süren AVM’nin 2016 yılı içerisinde tamamlanması bekleniyor. Dolayısıyla üçüncü Apple Store yine 2016 yılı içerisinde bekleniyor.

ÜÇÜNCÜ MAĞAZA...