27 / 04 / 2024

Apple Türkiyede yeni mağaza mı açacak

Apple Türkiyede yeni mağaza mı açacak

TÜRKİYE'DEKİ ilk Apple Store'u Zorlu Center'da, ikincisini Akasya AVM'de açan Apple, üçüncü mağaza için çalışmalara başladı. Bu gelişme Apple'ın kariyer sayfasında verdiği ilanla ortaya çıktı.

Petrolde düşüş başladı! Akaryakıt fiyatları yeni haftayı nasıl açtı? Yeni zam veya indirim yapıldı mı?

Milyonlarca sürücü 'Akaryakıt fiyatlarına yeni zam veya indirim yapıldı mı?' sorusunun yanıtını merakla araştırıyor. Peki akaryakıt fiyatları bu haftaya nasıl başladı? İşte Opet, Total, Shell, PO, BP 19 Şubat 2024 fiyat listesi...

Apple ürünlerine yeni zam; en pahalı iPhone 100 bin TL’ye dayandı!

Apple Türkiye'deki ürünlerine zam yaptı. Yeni zam ile birlikte artık en pahalı iPhone 90 bin TL'den 99 bin 999 TL'ye kadar çıktı.

Akaryakıt fiyatları yeni ayı indirimle açtı: Benzine tam bu kadar indirim geldi! Sürücüler indirimli fiyatlara göz atın!

Son dakika il il akaryakıt fiyatları merak ediliyor. Dün motorine bugün de benzine indirim geldi. İşte yeni fiyatlar ve BP, Opet, Total, Shell, PO 1 Kasım 2023 fiyat listesi...

Kuveyt Türk'ten yeni müşterilere özel: Vadesiz kredi fırsatıyla 10.000 TL hemen cebinizde!

Kuveyt Türk, yeni müşterilere yönelik bir avantaj sunuyor. Mobil bankacılık aracılığıyla 10.000 TL'ye kadar vadesiz finansman fırsatı sunarak müşterilerin yararlanmasını amaçlıyor. Bu kampanya özellikle yeni müşteriler için geçerli ve vade farksız bir kredi imkânı sağlıyor.

Tüp Fiyatlarına Zam Geldi: Aygaz, İpragaz ve Bizim Gaz'da Yeni Fiyatlar! Güncel Fiyatlar Ne Kadar?

Her ürün zamlanırken tüp fiyatları da artmaya başladı. Mutfakta pek çok kişinin kullandığı tüplerde yeni fiyatlar bayiler tarafından paylaşıldı. Tüpe gelen zamlar özellikle de ev sahiplerini etkileyecek. İşte birçok konut ve iş yerlerinde kullanılan tüp ürünlerinin güncel fiyatları....

Türkiye, yeni Ro-Ro hatlarıyla deniz ticaretindeki payını artıracak!

Türkiye, Ro-Ro hatlarına yeni alternatifler geliştirmeyi hedeflerken, gemi sanayinde de yerlilik oranını en az yüzde 90 seviyesine çıkarmak üzere kamu ve özel sektör işbirliğiyle çalışmalar yürütecek.

Apple Türkiye'den İPhone fiyatlarına büyük zam! En pahalı İPhone 86 bin TL oldu! İPhone 1 Temmuz 2023 fiyat listesi

Apple Türkiye'deki tüm ürünlerine büyük zam yaptı. Gelen son zamların ardından en pahalı İPhone telefon fiyatı 86 bin TL oldu. İşte  İPhone 1 Temmuz 2023 güncel fiyat listesi.

Iphone 15 fiyatları can yakıyor! Artık Apple almak rüyalarda!

Apple, yeni İphone serisini eylül ayında yapacağı etkinlikte tanıtmayı planlıyor. Tanıtım tarihine az bir süre kala yeni seri hakkındaki detaylar da sızmaya başladı. Apple'ın sunacağı yeni modeller olan İphone 15 serisinin çok pahalı olacağı düşünülüyor.

Apple Türkiye çalışanları kazan kaldırdı!

Apple Türkiye çalışanları isyan etmeye başladı. Çalışanlar, zamlara rağmen düşük ücret aldıklarını söyledi. İşte detaylar!

A101'de yumurta 28 TL, Selpak 118 TL yerine 54 TL'ye düştü! A101 yeni kataloğu 28 Mart  2023 fiyat listesi

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. A101'de yumurta 28 TL, Selpak 118 TL yerine 54 TL'ye düştü! A101 yeni kataloğu 28 Mart  2023 fiyat listesi...

iPhone 13 A101'de! Stoklar tükenmeden hemen bakın! 7 Mart 2023 fiyat listesi...

Türkiye'nin önde gelen market zincirlerinden biri olarak bilinen milyonlarca A101'e müjde. A101, Apple'ın en yeni akıllı telefonlarından biri olan iPhone 13'ü piyasaya sürdü. İşte 7 Mart 2023 iPhone 13 fiyat listesi ve özellikleri...

Sennheiser HD 660S2 Kulaklık Tanıtıldı! İşte özellikleri

Sennheiser HD 660S2 Kulaklık tanıtıldı. Yeni kulaklıklar, Apple'ın AirPods Max'inden daha büyük bir fiyat etiketi ile geliyor. Sennheiser 600 serisi, bir çift sağlam kutuya ihtiyaç  duyan ses meraklıları arasında lider bir ürün oldu.

Akaryakıt fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? Rakamlar peş peşe düştü! BP, PO, Opet 6 Şubat 2023 fiyat listesi

Akaryakıt fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? Rakamlar peş peşe düştü! BP, PO, Opet 6 Şubat 2023 fiyat listesi... Hemen siz de bakın!

Apple Türkiyede yeni mağaza mı açacak Haberi

Apple Türkiyede yeni mağaza mı açacak

TÜRKİYE'DEKİ ilk Apple Store'u Zorlu Center'da, ikincisini Akasya AVM'de açan Apple, üçüncü mağaza için çalışmalara başladı. Bu gelişme şirketin kariyer sayfasında verdiği iş ilanıyla ortaya çıktı. Kurumsal Müşteriler Lideri, Yaratıcı Kişi, Pazar Lideri, Kurumsal Müşteriler Müdürü gibi pek çok ilan veren Apple'ın bu personelleri yeni mağazasında çalıştırması bekleniyor. 


Akşam


Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilder yer aldı;


2014 yılı içerisinde Türkiye’de iki mağaza açan Apple, şu an Avrupa ve Anadolu yakasında aktif olarak hizmet veriyor. Üçüncü mağaza ise yine Anadolu yakasına açılıyor. Henüz inşaatı devam eden Emaar Square isimli AVM, üçüncü Apple Store mağazasına ev sahipliği yapacak. Söz konusu AVM henüz aktif değil. İstanbul Çamlıca’da yapımı süren AVM’nin 2016 yılı içerisinde tamamlanması bekleniyor. Dolayısıyla üçüncü Apple Store yine 2016 yılı içerisinde bekleniyor.

ÜÇÜNCÜ MAĞAZA...