04 / 05 / 2024

Aqua Florya iletişim

Aqua Florya iletişim

Aqua Florya AVM, Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF- Türkiye) tarafından yürütülen "Dünya Saati Projesi" kapsamında, 29 Mart 2014 Cumartesi günü 20:30 – 21:30 saatleri arasında ışıklarını kapatıyor.

Aqua Florya ilk yaşında Candan Erçetin'i ağırladı!

İstanbul'un denize sıfır konumlu ilk alışveriş merkezi Aqua Florya, birinci yılında pop müziğin güçlü yorumcusu Candan Erçetin'i ağırladı. Aqua Florya'da birinci yılına özel mağazalar gün boyu çeşitli sürprizleriyle misafirlerine keyifli bir gün yaşattı.

Vadi Marmara Residence iletişim!

Florya İnşaat imzası ile inşa edilen projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Vadi Marmara Residence iletişim bilgileri 0212 871 41 51 olarak belirlendi.

Beylikdüzü Aqua Kavaklı iletişim!

Topçuoğlu İnşaat, AKEME İnşaat ve Nihal İnşaat imzası ile yükselen proje 103 metrekareden başlıyor. Beylikdüzü Aqua Kavaklı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 876 15 80 olarak belirlendi.

Sinpaş Yapı Aqua City Evleri satış ofisi iletişim bilgileri!

Sinpaş Yapı imzasıyla Denizli'de hayata geçirilen Aqua City Evleri toplam 900 adet daireden meydana geliyor.İşte Sinpaş Yapı Aqua City Evleri satış ofisi iletişim bilgileri....

Aqua City Denizli Evleri iletişim!

Satış süreci devam eden Aqua City Denizli Evleri iletişim için 444 19 74 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Sinpaş Yapı imzası taşıyan projede yer alan daireler 187 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Denizli Sinpaş Aqua City iletişim bilgileri!

Denizli Sinpaş Aqua City iletişim bilgilerinin detayları için 444 19 74 satış ofisi telefon numarasından öğrenebilirsiniz. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Aqua City Denizli satış ofisi iletişim!

Satışları devam eden Aqua City Denizli satış ofisi iletişim için 444 19 74 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatları 187 bin TL'den başlangıç gösteren projenin ilk etabı 900 adet daireden oluşuyor.

Aqua City Denizli Sinpaş iletişim!

Lansmana özel fiyatlarla satışlarına devam eden Aqua City Denizli Sinpaş iletişim için 444 19 74 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje Sinpaş Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Sinpaş Aqua City Denizli Evleri iletişim!

Sinpaş Aqua City Denizli Evleri iletişim için 444 19 74 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İlk etabında 900 adet dairenin yer aldığı proje 210 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.

Sinpaş Aqua City iletişim!

İlk etabında 900 adet dairenin yer aldığı Sinpaş Aqua City iletişim için 444 19 74 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Sinpaş Yapı imzası ile inşa edilen projede lansmana özel fiyatlarla satışlar devam ediyor.

Denizli Aqua City iletişim!

Denizli'de Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla hayata geçirilen Sinpaş Aqua City Denizli projesinde fiyatlar 183 bin 600 TL'den başlıyor. Denizli Aqua City iletişim bilgileri şöyle...

Aqua City Denizli iletişim!

Aqua City Denizli iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 19 74 olarak belirlendi. Aqua City Denizli projesinde firma bünyesinde yüzde 50 peşinatla 80 aya kadar vadelendirme imkanı sunuluyor...

Sinpaş Aqua City Denizli iletişim!

Sinpaş Aqua City Denizli iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 19 74 olarak belirlendi. Toplam 2 bin 90 adet konuttan meydana gelen Aqua City Denizli'de teslimlerin 2017 yılının Haziran ayında yapılması öngörülüyor...

Sinpaş Yapı Denizli Aqua City iletişim!

Teslimlerine 2017 yılının Haziran ayı içerisinde başlanması planlanan Denizli Aqua City projesi, 2 bin 90 adet daireden meydana geliyor. Sinpaş Yapı Denizli Aqua City iletişim bilgileri şöyle...

Aqua Florya iletişim Haberi

Aqua Florya iletişim

Küresel iklim değişikliğine dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak üzere düzenlenen WWF'nin Dünya Saati (Earth Hour) etkinliğinde ışıklarını kapatacak olan Aqua Florya, çevreye saygılı ve yaşadığı gezegenin sorunlarına duyarlılığını göstermek kampanyaya destek veriyor.


  İlk olarak Mart 2007'de WWF Avusturalya'nın önderliğinde Sidney kentinde başlayan ve 2008 yılında         küresel bir kampanyaya dönüşen Dünya Saati (Earth Hour) hareketi kapsamında, milyonlarca insan,             küresel iklim değişikliği üzerinde basit bir hareketle fark yaratılabileceğinin altını çiziyor. Bu sembolik ve       görsel mesajla,bir saat boyunca tüm dünyanın ışıkları kapanıyor.


  Bireylerin, şirketlerin, belediyelerin, devlet kuruluşlarının ve sivil toplum örgütlerinin bir araya geleceği       hareketin, bu sene 100'den fazla ülkede 1 milyar civarında insana ulaşması...