03 / 05 / 2024

Aqua Kavaklı teslimleri

Aqua Kavaklı teslimleri

Lokasyon bilgisi kapsamında TEM otoyoluna 8 dakika kadar uzaklıkta bulunan projenin ilk etabında 110 adet daire bulunuyor. Aqua Kavaklı teslim tarihi 2016 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor.

Aqua Kavaklı daire fiyatları!

İlk etabında 110 adet dairenin satışa çıkarıldığı proje konum bilgisi kapsamında E-5'e 7 dakika uzaklıkta bulunuyor. Aqua Kavaklı daire fiyatları 290 bin TL 'den başlıyor.

Beylikdüzü Aqua Kavaklı iletişim!

Topçuoğlu İnşaat, AKEME İnşaat ve Nihal İnşaat imzası ile yükselen proje 103 metrekareden başlıyor. Beylikdüzü Aqua Kavaklı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 876 15 80 olarak belirlendi.

Dora Park Kavaklı’da hemen teslim konutlar! 

Dora Park Kavaklı projesinde konut teslimleri başladı. Proje Beylikdüzü’nde yükseliyor. Peki Dora Park Kavaklı projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar…

Aqua Kavaklı Evleri'nde 2. etap fırsatları! 320 bin TL'ye!

Aqua Kavaklı Evleri projesi NİHAL İnşaat, Topçuoğlu İnşaat ve AKEME İnşaat ortaklığı tarafından inşa edildi. İlk etabında yaşamın başladığı projede ikinci etapta yer alan 2+1 daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor...

Sinpaş Aqua City Denizli 2017 fiyat listesi!

Aqua City Denizli projesi Sinpaş Yapı tarafından inşa edildi. Teslimleri bu ay yapılan projede dairelerin fiyatları 291 bin 200 TL'den başlıyor...

Kavaklı Azur Marmara telefon!

İstanbul Beylikdüzü ilçesine bağlı Kavaklı bölgesinde yükselen Azur Marmara projesinde daire teslimleri 36 ay sonra yapılacak...

Kavaklı Vira İstanbul teslimleri!

Toplam 1.155 adet konut ve 38 adet cadde mağazanın bulunduğu proje Kavaklı sahiline ve Megakent'e yakın yerde bulunuyor. Kavaklı Vira İstanbul teslimleri 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Aqua Kavaklı'da ön talep süreci devam ediyor!

NİHAL İnşaat, Topçuoğlu İnşaat ve AKEME İnşaat imzası taşıyan Aqua Kavaklı projesi 10 bin metrekarelik arazi üzerinde hayata geçiriliyor.

Gül Proje Vira İstanbul Kavaklı Evleri!

Gül Proje Vira İstanbul Kavaklı Evleri'nde dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 100 liradan başlıyor. Vira İstanbul projesinde daire teslimleri Aralık 2018 yılında yapılıyor....

Viraİstanbul Evleri teslimleri ne zaman?

Lansmana özel olarak indirim sağlanan proje İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı'da inşa edilecek. Proje toplam 92 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek. Peki Viraİstanbul Evleri teslimleri ne zaman?

Beylikdüzü Vira İstanbul teslimleri ne zaman?

İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı'da inşa edilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projedeki 1+1'ler 220 bin TL'den başlıyor. Peki Beylikdüzü Vira İstanbul teslimleri ne zaman?

Aqua Kavaklı satış ofisi!

Konum bilgisine göre TEM otoyoluna 8 dakika kadar uzaklıkta bulunan projenin ilk etabında 110 adet daire bulunuyor. Aqua Kavaklı satış ofisi telefon numarası 0212 876 15 80 olarak belirlendi.

Aqua Kavaklı teslim tarihi!

Lokasyon bilgisi kapsamında TEM otoyoluna 8 dakika kadar uzaklıkta bulunan projenin ilk etabında 110 adet daire bulunuyor. Aqua Kavaklı teslim tarihi 2016 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor.

Aqua Kavaklı ulaşım bilgileri!

Daire alanlarının 103 metrekareden başladığı proje Topçuoğlu İnşaat, AKEME İnşaat ve Nihal İnşaat imzası ile yükseliyor. Aqua Kavaklı ulaşım bilgileri kapsamında E-5'e 7 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Aqua Kavaklı adres bilgileri!

Topçuoğlu İnşaat, AKEME İnşaat ve Nihal İnşaat imzası ile yükselen projenin ilk etabında 110 adet daire yer alıyor. Aqua Kavaklı adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükseliyor.

Aqua Kavaklı teslimleri Haberi

Aqua Kavaklı teslimleri

Daire seçeneklerinin 2+1, 3+1 , 3+1 dublex, 4+1 dublex ve 5+1 dublex şeklinde dizayn edildiği proje Topçuoğlu İnşaat, AKEME İnşaat ve Nihal İnşaat imzası ile inşa ediliyor.


İlk etabında 110 adet dairenin yer aldığı projede daire büyüklükleri 103 metrekareden başlayıp, 306 metrekareye kadar ulaşıyor.


Aqua Kavaklı teslim tarihi 2016 yılının Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Projede daire fiyatları 290 bin TL'den başlıyor, 890 binTL'ye kadar yükseliyor. 


Lokasyon bilgisine göre proje E-5'e 7 dakika, TEM otoyoluna 8 dakika, Atatürk Havalimanı'na 19 dakika, Marmaray'a 22 dakika ve yeni havalimanına 35 dakika mesafede yer alıyor.


Adres: Kavaklı mahallesi Havadar sokak no:12/1 326 Ada 17 Parsel Beylikdüzü/İstanbul


Aqua Kavaklı iletişim

Telefon: 0212 876 15 80

Web adresi: www.aquakavakli.com

Tülay...