04 / 05 / 2024

Aqua Vega projesi

Aqua Vega projesi

Türkiye, "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde 2. sırada yer aldı. Firmaların, ülkeleri dışında gerçekleştirdikleri iş hacimleri dikkate alınarak hazırlanan listede, Nata Holding 116. sıraya yerleşerek dünya devleri arasına girdi.

Lava Aqua Gümüşlük projesi satışta! Yeni proje!

Lava Yapı tarafından inşa edilen Lava Aqua Gümüşlük villa projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 40 adet özel villa hayata geçirilecek.

Folkart Nova satışa çıktı! Folkart Vega’ya komşu 176 konutluk yeni proje! 

Folkart’ın İzmir’in yeni kent merkezinde hayata geçirdiği projesi Nova’da satışlar başladı. Folkart Vega’nın komşusu Folkart Nova projesi  yaklaşık 2 milyar Türk Lirası yatırım değerine sahip...

Vega Cadde Ankara!

Nata Holding'in yeni projesi Vega Cadde Ankara satışa çıktı. Projede ofisler 458 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Folkart Vega'nın yüzde 85'i satıldı!

Folkart bugüne kadar yüzde 85' satılan  VEGA projesinin yanındaki araziyi de satın aldı. Firma 400 milyon liralık yatırım ile yeni projesi için çalışmaya başladı.

Denizli Aqua City’de yaşam başladı!

Şehrin en hızla değerlenen ve en çok kazandıracak projesi Aqua City'de yaşam başladı.

Şaraphane Folkart Vega projesi!

Şaraphane Folkart Vega projesinde mimari çizimleri TAGO Mimarlık tarafından yapılıyor. Proje İzmir Körfezi’nin tam karşısında  Alsancak ile Halkapınar arasında yer alıyor.

12 soruda Folkart Vega projesi!

Folkart Vega projesi Alsancak ile Halkapınar arasında, İzmir Körfezi’nin tam karşısında Şaraphane bölgesinde inşa ediliyor. İşte 12 soruda Folkart Vega projesi...

İzmir Folkart Vega 2021'de teslim!

Folkart Vega projesi 843 konut ile 53 ticari alandan oluşuyor. 2021 yılında teslimlerin yapılacağı projenin mimari çizimleri TAGO Mimarlık tarafından yapılıyor.

İzmir Folkart Vega ne zaman teslim?

Folkart Vega projesi Alsancak ile Halkapınar arasında, İzmir Körfezi’nin tam karşısında  yer alıyor. Peki İzmir Folkart Vega ne zaman teslim edilecek?

Folkart Vega Konak Eylül'de satışta!

Folkart Yapı yeni projesini İzmir Konak Halkapınar'da inşa edecek. Folkart Vega Konak projesi Eylül ayında satışa sunulacak. 

Folkart Vega satışları ne zaman?

Mimari çizimleri TAGO Mimarlık tarafından yapılan Folkart Vega projesi dikey bloklardan meydana gelecek. Peki Folkart Vega satışları ne zaman başlayacak?

Folkart Vega Konak projesi!

TAGO Mimarlık tarafından tasarlanan Folkart Vega Konak projesi Folkart Yapı imzası ile İzmir Konak Halkapınar'da inşa edilecek...

Aqua City Bursa teslim tarihi!

Sinpaş GYO imzası taşıyan Aqua City Bursa projesi , İstanbul aksı üzerinde Anatolium Alışveriş Merkezi, Koçtaş'a 5 dakika uzaklıkta konumlandırılıyor.

Aqua Vega projesi Haberi

Aqua Vega projesi

 Türkiye listede 2. sıraya yerleşirken. geçen yıl Türkiye'den 42 firma bulunuyordu. ENR tarafından açıklanan dünyanın en büyük 250 inşaat firmaları sıralamasında, Ankara kökenli Nata Holding bu yıl da yine dünya devleri araşma girmeye hak kazandı. 


Türkmenistan'da yaptığı yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Nata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Namık Tanık, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin küresel krize ve artan rekabete rağmen geçen yıl elde ettiği ikincilik konumunu koruduğunu, listeye giren müteahhit sayısını da artırmayı başardığını kaydetti. Tanık, en büyük yurtdışı müteahhitlik kategorisinde 250 firma arasından 116. sırada yer alan Nata İnşaat'm, 2015 hedeflerinin ilk 100'e girmek olduğunun altını çizdi. Tanık, "Son dönemde özellikle Türkmenistan'da ve Ankara'da başarüı projelere imza attık. Başkent bizim doğuşumuz olduğu için önemliydi. Antares ve Nata Vega Alışveriş Merkezleriyle...