17 / 05 / 2024

Ar Emlak İnşaat nerede

Ar Emlak İnşaat nerede

Ar Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Çil tarafından kuruldu. 

Tulpar Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tulpar Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Mustafa Çukurlu, Şükran Çiçek ve Yusuf Yaşar ortaklığında kuruldu.

Alya Park Otomotiv Emlak İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Alya Park Otomotiv Emlak İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Uçar tarafından kuruldu.

Efendioğlu İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Emlak İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. kuruldu! 

Efendioğlu İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Emlak İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yağar tarafından kuruldu.

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi açıldı!

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Soheıl Lashkarı tarafından açıldı.

El Müsteşar Grup Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Müsteşar Grup Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Meshaal A F A A ve Mustafa Açar ortaklığında kuruldu.

Arkaya Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arkaya Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Arı ve Eyüp Çetinkaya tarafından kuruldu.

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi açıldı!

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hakan Özelmacıklı tarafından açıldı.

Arıkale İnşaat Otomotiv Emlak Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıkale İnşaat Otomotiv Emlak Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Bayram tarafından kuruldu.

Elya Emlak İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elya Emlak İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Kalkan, Muhammet Can Evsen, Yakup Naçar ve Yücel balta ortaklığında kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ar Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ar Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Çil tarafından kuruldu. 

Kasımoğulları Arı Yapı İnşaat Dekorasyon Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasımoğulları Arı Yapı İnşaat Dekorasyon Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Yıldıray Arı tarafından Ümraniye'de kuruldu.

Yusuf Avşar Emlak İnşaat şirketi kuruldu!

Yusuf Avşar Emlak İnşaat, emlak ve inşaat sektöründe en güvenilir danışmanlık hizmetini vermek için Beykoz'da 20 Mayıs 2016'da hizmete girdi.

Ar Emlak İnşaat nerede Haberi

Ar Emlak İnşaat nerede

Ar Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Çil tarafından kuruldu. 

Ar Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü insaat taahhüt isleri; ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. 2-Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlıga baglı resmi kurulusların, kamu iktisadi tesebbüsleri, iktisadi devlet tesekkülleri, kamu iktisadi kurulusları, kamubütçeli daireler, mahalli idareler, belediyeler, yapı kooperatifleri,özel sektör kurulusları tarafından yurt içinde ve yurt dısında ihaleye çıkarılan insaat, elektrik, tesisat, yol, su,kanalizasyon, dogalgaz, alt yapı, üstyapı, dekorasyon, restorasyon islerinin yeniden veya onarımı ihalelerine katılmak, teklif vermek, ihale sirkette kalırsa ihale sözlesmesi geregi işi yapmak ve teslim etmek...