02 / 10 / 2024

araba almak mantıklı mı

araba almak mantıklı mı

Altın ve para piyasası Uzmanı İslam Memiş gram altının yaz ayarlarında 1,450 lira olacağını söyledi. Altındaki beklentisini aktaran Memiş araba ve ev almak isteyenler için de ''hemen alın'' uyarısı yaptı...

Faiz düşer, dolar artarsa 7 milyon TL'lik ev 10 milyon TL'ye kadar yükselebilir! 

Yeni ev alacaklar ve konut yatırımı yapacaklar, 'faizler düşünce ev almak mantıklı mı?' sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki konut fiyatları ne olacak? İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşüm mü, kentsel onarım mı daha mantıklı? İşte maliyet hesabı... 

Sabah Gazetesi köşe yazarı Mevlüt Tezel, bugünkü köşesinde kentsel onarım konusunu kaleme aldı. Peki kentsel dönüşüm mü, kentsel onarım mı daha mantıklı? İşte maliyet rakamları ve güçlendirmenin artıları...

Ekonomist Remzi Özdemir açıkladı! Faizler düşünce ev ve araba alınır mı?

Son 2 gündür birçok internet sitesinin ve gazetenin manşetinde yer alan 'faizler düşünce ev eve araba alınabilir mi?'' sorusuna Ekonomist Remzi Özdemir'den açıklama geldi. Faizler ne zaman düşecek? Ev ve araba almak için dopru zaman ne zaman?

Emre Özpeynirci'den araba sahibi olmak isteyenlere müjdeli haber! Araba fiyatları düşecek

Otomobil piyasasında rekabet yeniden şekillenildiğiyle ilgili bilgi veren Gazeteci Emre Özpeynirci araba almak isteyenlere güzel haberi verdi. Özpeynirci otomobil fiyatlarının düşüşe geçeceğini açıkladı. 

Konut kredisi ile ev almayı düşünenlere 'denklem bozacak' hususlar! 

Konut fiyatlarının fahiş rakamlara ulaştığı şu günlerde vatadanşlar kredi ile konut sahibi olmaya çalışıyor. Peki kredi ile ev almak ne kadar mantıklı?

Araba mı alalım yoksa ev mi? Ünlü analist ilk önce alınması gerekeni açıkladı! Milyonları ilgilendiriyor...

Ünlü analist Murat Ali Calman ev ve araba almak isteyenleri uyardı. Calman, ilk olarak ev mi yoksa araba mı alınması gerekeni sosyal medya hesabından açıkladı. 

Ekonomist Remzi Özdemir açıkladı! Konut almak için doğru zaman mı?

Ekonomist Remzi Özdemir konut ve araba almak isteyenler için doğru dönemin ne zaman olacağını açıkladı.

İslam Memiş'ten Kıbrıs çıkarması! Konut yatırımı yapmak mantıklı mı? 

Ülke genelinde konut fiyatlarının fahiş rakamlara ulaşmasıyla yatırımcılar rotayı Kıbrıs'a çevirdi. Kıbrıs, yatırımcıların gözde lokasyonu haline gelirken İslam Memiş'ten Kıbrıs değerlendirmesi geldi. Kıbrıs'a yatırım yapmak mantıklı mı?

Ev mi alalım, araba mı? Ekonomist Selçuk Geçer açıkladı! Biri uçacak diğeri çakılacak!

Yaşanan ekonomik dalgalanmalar sonrası  araba ve ev fiyatları ciddi şekilde yükseldi. Ekonomist Selçuk Geçer, ev ve araba almak isteyenlere ''Biri uçacak diğeri çakılacak'' diyerek uyardı. Peki ev mi alalım, araba mı?

Ev yerine hisse alıp, 10 sene beklerseniz 'servet' kazanabilirsiniz! Hisse yatırımı, konuttan daha mantıklı! 

Geçtiğimiz hafta Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri ortalama yüzde 0,83 değer kazanırken, konut yatırımı yeniden gündem oldu. Yatırımcı İbrahim Halil Gümüş, hisse yatırımının konuttan daha mantıklı olduğunu açıkladı. İşte o paylaşım...

İnşaat sektöründe maliyetler katlanıyor! Ev almak için şimdi doğru zaman mı? Parayı mevduata yatırmak daha mı mantıklı? 

Son zamanlarda konut fiyatlarında yaşanan artışlar sebebiyle ev sahibi olmak neredeyse imkansız hale geldi. Peki ev almak için şimdi doğru zaman mı? Parayı mevduata yatırmak daha mı mantıklı? 

Arsa alacaklar aman dikkat: Yatırım amaçlı arsa nasıl seçilir? İmarsız arsa almak mantıklı mı? 

Arsa fiyatlarında son bir senedir yaşanan artışlar yüzde 400'ü bulurken, arsa alacaklar için uyarılar peş peşe geldi. İşte ayrıntılar...

10 milyonluk dairenin kirası 50 bin TL, faiz getirisi 450 bin TL! Konut mu, faiz mi? 

Yükselen enflasyon karşısında vatandaşlar ellerindeki parayı değerlendirmek için çeşitli yatırım araçlarına yöneliyor. Bunlardan biri de son zamanlarda bir çok yatırımcının tercih ettiği mevduat faizi. Peki 10 milyon lira ile bir konut almak mı, 450 bin liralık faiz getirisi mi? Hangisi mantıklı?

araba almak mantıklı mı Haberi

araba almak mantıklı mı

7 Nisan günü saat 11:29 itibariyle gram altın gram altın 918 liradan işlem görüyor.  Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten gündeme bomba gibi düşecek 1,450 lira tahmini geldi. Gram altının yaz aylarında 1.450 lirayı göreceğini belirten İslam Memiş, altın, ev ve araba almak isteyen vatandaşlar için ise  "Hemen alın" tavsiyesinde bulundu...

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarının çok baskılandığını, gram altının yıl içinde 1.450 liraya çıkacağına olan inancının son gelişmelerle daha da kuvvetlendi dedi. Memiş, ev, arsa ve otomobil fiyatlarının düşüp düşmeyeceği ile ilgili de önemli uyarılar yapıp "Al kardeşim hemen al" dedi.

İşte İslam Memiş'in altın, ev, araba ve arsa için  yatırımcılara verdiği soruların cevapları...

2 haftadır piyasalarda dal kıpırdamadığını söyleyen Memiş piyasaların karışık olduğunu ve...