05 / 05 / 2024

araba fiyatları artacak mı 2022

araba fiyatları artacak mı 2022

Son 2 senedir otomobil fiyatlarında tüm dengeler değişti. 2020'de dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgınının ardından, Türkiye'de otomobil fiyatları eski düzenini kaybetti. Gelecek süreçte otomobil fiyatlarında önemli bir düzenleme yapılacağı belirtiliyor.

Araba alacaklar dikkat! Yeni zamlar kapıda! Mayıs'tan itibaren...

Araba alacakları yakından ilgilendiren bir son dakika gelişmesi yaşandı. Sektör temsilcileri Mayıs'tan itibaren araba fiyatlarına zam geleceğine dikkat çekti...

Otomotiv sektörü 2022'nin ikinci yarısında hareketlenecek! Fiyatlar ne olacak?

Otomotiv sektörünün 2021 yılının son aylarında gerçekleşen döviz kuruna bağlı fiyat dalgalanmalarıyla duraklamaya geçmesi ikinci el piyasasında da aynı etkiyi yarattı. İkinci el araç sektörünün senenin ikinci yarısından umutlu olduğu vurgulandı. 

İkinci el otomobil piyasası hareketlenmeye başladı! İkinci elde araba fiyatları ortalama 679 bin TL oldu!

Arabam.com, mart ayının ikinci el ilan verileri açıklandı. Verilere göre ikinci el otomobil piyasası hareketlenmeye başladı! İkinci elde en çok satılan otomobil Fiat ve Reault olurken, ortalama araba fiyatları 679 bin TL olarak belirtildi.

Uzmanı açıkladı: Ev, araba ve arsa fiyatları altın bazında çakıldı! 

Altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Gram altın 2 bin 500 lira seviyelerini geçti. Altın fiyatlarındai yükseliş devam ederken gözler konut, arsa ve araba fiyatlarına çevrildi. Konut ve arsa fiyatlarının ne olacağı erak edilirken uzmanlardan açıklamalar gelmeye başladı. 

Yurt dışından ev almayı düşünenler dikkat! İngiltere’de konut fiyatları artacak!

İngiltere’de konut fiyatları 2024 yılının Mart ayında düşüş göstererek ekonomistleri şaşırttı ve beş aylık art arda artış dönemini sona erdirerek gayrimenkul piyasasındaki toparlanmada tutarsızlık işaretlerine katkı sağladı. Peki ülkede konut fiyatları artacak mı? 

500 bin TL'nin altında sıfır otomobil var mı? Güncel otomobil fiyatları nasıl?

Otomobil almayı düşünen vatandaşlar markalardan gelecek olan indirim, kampanya haberlerini merakla bekliyor. Son günlerde araba fiyatları yükselişteyken bu markalar güncel fiyat listelerini paylaştı.

2024'te konut fiyatları artacak! Piyasayı yükseltecek 3 neden!

2023 yılında Türkiye’de konut fiyatlarının bir yılda yüzde 84 oranında arttı.2024 yılında konut fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini söyleyen uzmanlar piyasayı yükseltecek 3 nedeni açıkladı.

Araba fiyatları düşüte! Bu arabaların fiyatları 200 bin TL’nin altına indi! 

Araba almak isteyen ve birikmiş parası olmadığı için alamayan vatandaşlara müjde. Piyasadaki bazı araba fiyatları dibi gördü. Pandemi sonrasında hızlı bir artışa geçen araba fiyatları bu kez en düşük rakamlarla satışa çıktı. 200 bin TL’nin altındaki arabalar.

Sıfır otomobil fiyatları için 'akşam bile zam gelebilir' mesajı! Araba almak için bayilere gidenlere fiyat verilmiyor!

2024 yılı ile birlikte otobil fiyatlarına zam geldi. Araç almak isteyenler bayilerin akşam bile zam gelebilir'' diyerek kendilerine fiyat vermediklerini aktardı. Peki bu durum ikinci el araba fiyatlarını da etkiler mi?

İkinci el otomobil fiyatları düşmeye devam edecek mi? Araba almak isteyenler o tarihi beklesin!

Otomobil fiyatlarındaki fahiş artışları engellemek için alınan önlemler sonuç vermeye başladı ve araba fiyatları düşmeye başladı. Peki ikinci el araba fiyatları düşmeye devam edecek mi?

2024'te otomobil fiyatları ne olacak? Vergiler artacak mı?  Uzmanlardan net açıklama geldi!

Yeni yıla sayılı günler kala en çok merak edilen konulardan biri de otomobil fiyatları oldu. Araba almak isteyenler 2024'te araba fiyatlarının yükselip yükselmeyeceğini araştırıyor. Uzmanlardan ise net açıklama hemen geldi...

Araba almak isteyenler dikkat! İkinci el araba fiyatlarındaki düşüş yavaşladı mı?

Araba almak isteyen binlerce kişi otomobil piyasasındaki gelişmeleri yakından takip ediyor. VavaCars'ın, ikinci el araç piyasasının nabzını tutan ekim ayı VavaAI fiyat endeksi verilerine göre ekim ayında ikinci el araba fiyatlarında düşüş yaşandı.

2024’te konut fiyatları artacak mı? Uzmanlar açıkladı!

Artan enflasyon oranları ve döviz kurlarındaki ve inşaat maliyetlerindeki artışlar ve talep ile arz arasındaki dengesizlik, konut sektöründeki ciddi fiyat artışlarına neden oldu. Bu nedenle, 2024 yılında konut fiyatlarındaki artışın devam edip etmeyeceği merak ediliyor. İşte detaylar...

Araba almak için doğru zamanı bekleyenler dikkat! Yeni yılda otomobil fiyatları ne olacak?

Son dönemlerde otomobil sektörü, bakanlık kararları ve piyasa düzenlemeleri ile önemli bir dönüm noktası yaşıyor. Fiyatların durgunlaştığı şu günlerde araba almak için bekleyenler 2024 yılında araba fiyatlarının ne olacağını merak ediyor.

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı: İkinci el otomobil fiyatlarındaki artış durdu! Sıra betoncular ve çimentocularda! 

İkinci el araba fiyatları geçtiğimiz aylarda sıfır otomobil fiyatlarının önüne geçmişti. Ticaret Bakanı Ömer Bolat tarafından yapılan denetimler ve yeni yaptırımlarla otomobil piyasası normale döndü. Sıra inşaat sektöründe,  çimento ve beton fiyatlarına geldi. Fiyatların düşmesi için bakanlıktan müd

araba fiyatları artacak mı 2022 Haberi

araba fiyatları artacak mı 2022

Sıfır otomobil satın almak artık yükselen fiyatlar sebebiyle eskisi kadar kolay olmuyor. Ancak artan fiyatların gelecek günlerde düşebileceği belirtiliyor. Otomobil fiyatları son senelerde oldukça değişiyor. Aslına bakılırsa eskiden de otomobil fiyatlarında değişimler yaşanıyordu fakat bu değişim çok yüksek seviyelerde yaşanmıyordu. 

Son 2 senedir otomobil fiyatlarında tüm dengeler değişti. 2020'de dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgınının ardından, Türkiye'de otomobil fiyatları eski düzenini kaybetti. 

Peki otomobil fiyatları düşecek mi? Otomobil fiyatlarında yeni indirimler olacak mı? İşte ayrıntılar...

Kovid-19 salgınının neden doluğu olumsuzluklara ekonomik kriz de dahil olunca içinden çıkılamaz bir duruma girildi. Gelecek süreçte otomobil fiyatlarında önemli bir düzenleme yapılacağı belirtiliyor. Pek çok üretici bu düzenlemenin Mayıs'ta yapılacağına dikkat çekiyor. 

Türkiye'deki otomobillerin otomobillerin yurt dışı fiyatlarında önemli yükselişler yaşandı. Bu yükselişlerin temel sebebi...