06 / 05 / 2024

araç filosu mamak belediyesi

araç filosu mamak belediyesi

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, spor tesislerinden, sosyal donatı alanlarına, kentsel dönüşümden alt yapıya her alanda yatırım yaptıklarını ve bu yeni araçlarla hizmet kalitesini arttırdıklarını söyledi..

Yazın doğru araç bakımı maddi hasarlara engel oluyor; İşte yapılması gerekenler

Maddi hasarlara neden olacak kötü sonuçlarla karşılaşmamak için araçlarımızın bakımlarını düzenli olarak yaptırmamız büyük önem taşıyor. Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte araç bakımında nelere dikkat etmeliyiz. İşte detaylar...

Mamak Belediyesi Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi mi tahsis etti? 

2013 yılında hizmet veren Ankara Mamak Belediyesi'nin, Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi tahsis ettiği iddia edildi.

Mamak'taki araç parkına AVM mi yapılacak?

Ankara Trafik Vakfı’nın kullandığı araç parkına alışveriş merkezi (AVM) ve balo salonu yapılacağı iddia edildi.

Ankara Mamak'taki dönüşüm projeleri 2019'da tamamlanacak!

Andy-Ar'ın Ankara'da yaptığı 'Yerel Yönetimler Performans' araştırmasında en başarılı ilçe başkanları arasında yer alan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ile konuşuldu. Akgül, Mamak'ı yeniden inşa ettiklerini vurguladı.

Bursa Gürsu'da yatırımlar tüm hızıyla devam edecek!

Bursa Gürsu'da Ericek göletinin kenarına anfi tiyatro ve sahne, 2 tane park, temizlik şantiyesi, araç filosu, Hasanköy yolunda 2.3 kilometre asfaltlama çalışmaları ve şefkat mağazası hizmete girdi.

Mamak Sağlık Enstitüsü'nün yapımı yüzde 80'e ulaştı!

Mamak Belediyesi’nin Sağlık Bilimleri İleri Teknoloji Araştırma Vakfı ile birlikte Türkiye’nin ilk kök hücre araştırma üzerine kurulacak merkezi olan Mamak Sağlık ve Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nün yapımı hızla devam ediyor.

Mamak'ta bugüne kadar 42 bin 82 gecekondu yıkıldı!

Mamak Belediyesi ve Sağlık Bilimleri İleri Teknoloji Araştırma Vakfı'nın kök hücre araştırmaları yapmak üzere Türkiye'de kurulacak ilk merkezinin inşaatı sürüyor.

Mamak'ta heyelan paniği!

Mamak Cengizhan Mahallesi'nde bir apartman, önceki gece 04.30 sıralarında yan yattı. Korkuya neden olan olay sonrasında, İzmir'den getirilen araçla yan yatan binanın yıkımı yapıldı.

Ankara Mamak'ta fırtına nedeniyle caminin minaresi devrildi!

Başkentte etkili olan fırtına ile dolu ve sağanak, hayatı olumsuz etkiledi, çok sayıda araç trafikte mahsur kalırken, sürücü ve yayalar da zor anlar yaşadı. Mamak'ta fırtına caminin minaresini devirdi...

İzmir Büyükşehir Belediyesi yer altı depolama tesisleri kuracak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, büyüyen metro sistemi ve genişleyen araç filosu için Halkapınar’da yer altı depolama tesisleri kuracak. Toplam 6 hattan oluşacak park alanında 110 vagon park edilebilecek

İzmir'de yeraltına vagon otoparkı yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, büyüyen metro sistemi ve araç filosu için Halkapınar'da yeraltı depolama tesisleri kuracak. 6 hattan oluşacak park alanında 110 vagon park edilebilecek. Tesislerin içine, 'otomatik tren yıkama sistemi' de kurulacak.

Mamak Belediyesi araç ve iş makinesi sayısını 88'e çıkardı!

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, spor tesislerinden, sosyal donatı alanlarına, kentsel dönüşümden alt yapıya her alanda yatırım yaptıklarını ve bu yeni araçlarla hizmet kalitesini arttırdıklarını söyledi..

Mamak'ta Kentsel Dönüşüm Paneli düzenlendi!

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Kamu Denetimi Araştırma Derneği'nce düzenlenen "Yerel Seçimler Öncesi Türkiye'de Kent Yönetimi" konulu panele katıldı. Panelde Mamak'ta uygulanan kentsel dönüşüm projeleri anlatıldı..

araç filosu mamak belediyesi Haberi

araç filosu mamak belediyesi

MAMAK Belediyesi, araç ve iş makinesinin sayısını 4 yılda 88'e çıkardı. Belediyenin araç filosunu planlı bir şekilde büyüttüklerini belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, modern araçlarla birlikte hizmet kalitesinin öne çıktığını söyledi. Akgül, "Mamak'ta spor tesislerinden, sosyal donatı alanlarına, kentsel dönüşümden alt yapıya her alanda yatırım yapıyoruz. Geniş bir hizmet alanı için güçlü bir ekip ve ekipmana ihtiyacımız var. 

Bu nedenle hizmet araçlarımızı teknolojik gelişmelere paralel olarak sürekli yeniliyoruz" dedi. Mamak'ta önemli hizmetler yapıldığını kaydeden Akgül, "Bir belediyenin araç filosu ne kadar kuvvetliyse o belediye o kadar kaliteli ve hızlı hizmet sunar. 

Gerek altyapı araçlarımız gerek cenaze araçlarımızla Mamaklı hemşerilerimin hizmetindeyiz. Bu araçlar Mamaklı vatandaşlarımızın kendi malıdır" dedi. 


Habertürk...