21 / 05 / 2024

Araç Kasko Değer Listesi

Araç Kasko Değer Listesi

Türkiye Sigorta Birliği hem sıfır hem de ikinci el araçlarla ilgili Kasko Değer Listesinin, vatandaşların ve sigorta şirketlerinin mağdur olmaması için güncelledi. Liste bundan sora ayda 3 kere güncellenerek yayına verilecek.

Elinde bu hisseleri bulunduranlar dikkat! İşte bu hafta en çok kazandıran ve en çok değer kaybeden Bist100 hisseleri!

Yatırımcılar dalgalı bir seyir izleyen Borsa İstanbul ile ilgili araştırmalar yaparken Borsa Temel Analisti Tardu Barlas da bu haftanın en çok kazandıran ve en çok değer kaybeden Bist100 hisselerini açıkladı.

Hangi otomobillerin değeri düştü hangileri değer kazandı?

Otomobil sahipliği, özellikle yeni bir araç satın alındığı zaman amortismanla karşı karşıya kalınmasını gerektirmektedir. Fakat, bazı araçlar, diğerlerine oranla daha az değer kaybına maruz kalıyor. Buna göre yapılan araştırmada değer kaybeden ve kazanan otomobiller açıklandı.

Araç değer kaybı başvurusu nasıl yapılır?

Bir araç kaza yaptıktan sonra aracını yaptıran sürücülerin değer kaybı başvurusunu e-Devlet’ten nasıl yapacakları merak ediliyor. Güncel olarak e-Devlet üzerinden araç değer kaybı başvurusu gibi bir hizmet almak mümkün değil.

Tülay Şalva hangi bankalarda çalıştı? Hangi görevlerde bulundu? Değer Varlık’ta hangi görevde yer alıyor?

Tülay Şalva kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Nerede okudu? Bankacılık Kariyerine ne zaman başladı? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi görevde yer alıyor? İşte Tülay Şalva ile ilgili araştırılan tüm bilgiler...

Araçlarda hangi renk daha fazla değer kaybediyor? Şoke eden sonuçlar açıklandı!

Amerika’da 3 yaşındaki 1,3 milyondan fazla ikinci el otomobil üzerinden gerçekleştirilen araştırma ile otomobillere en fazla değer kaybettiren renkler belli oldu. iSeecars tarafından yapılan araştırmanın sonuçları yayımlandı.

TL değer kaybetti, Kripto piyasasında işlem gördü! 

Türk lirasındaki değer kaybı yatırımcıları farklı araçlara yönlendirmek zorunda kaldı.  Kripto para borsasında ise TL'nin etkisi haziran ayının başında belirli bir yüzdelik oranda kendini gösterdi. Bu ayın başında verilere göre TL, kripto varlık alım-satım işlemlerinde yüzde 10'luk bir dilimi oluştu

Altın ve dolar değer kaybı yaşıyor ama oraya yatırım yapan kazanıyor!

Son dönemde altın ve dolar piyasalarında değer kaybı yaşanırken, araç fiyatlarının yükselmesi yatırımcılar için umut verici bir potansiyel sunuyor.

Telefon alacaklara müjde! Telefon fiyatlarında düşüş! İşte en çok değer kaybeden 10 telefon modeli!

Gündelik hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olan cep telefonlarının çıkan her yeni modeli merakla araştırılır. Cep telefonları alacaklara müjde. İşte en çok değer kaybeden 10 telefon modeli!

Otomobiline kasko yaptıracaklar dikkat! Araç Kasko Değer Listesi ayda 3 kez yayınlanacak

Türkiye Sigorta Birliği hem sıfır hem de ikinci el araçlarla ilgili Kasko Değer Listesinin, vatandaşların ve sigorta şirketlerinin mağdur olmaması için güncelledi. Liste bundan sora ayda 3 kere güncellenerek yayına verilecek.

Platin bugün değer kaybediyor! Platin gramı bugün ne kadar?

Yatırım yapmak isteyen yüzlerce yatırımcı altın ve gümüş dışında platini de araştırıyor. Platinin onsu bugün güne 918 dolardan başladı. Platin bugün değer kaybederek güne başlarken platin gramı ne kadar oldu? İşte 25 Nisan 2022 platin gram fiyatı...

Platinin değer kaybetti! İşte 22 Nisan 2022 platin gram fiyatı

Yatırım yapmak isteyen yüzlerce yatırımcı altın ve gümüş dışında platini de merak edip araştırıyor. Platinin onsu bugün güne 936 dolardan başladı. Platin bugün değer kaybederek güne başlarken platin gramı ne kadar oldu? İşte 22 Nisan 2022 platin gram fiyatı...

Gayrimenkul satışında 'gerçek değer' zorunluluğu!

Ev, arsa, işyeri gibi gayrimenkul satışına gerçek değer zorunluluğu geliyor. 2022'de geçilecek bu uygulama öncesi oluşacak vergi kaybını önlemek isteyen bakanlık, ara formül hazırladı...

Zeytinburnu'nda gayrimenkul fiyatları yüzde 112 değer kazanacak!

Zeytinburnu Belediyesince EPOS ve REIDIN araştırma şirketlerine hazırlatılan raporlarda, ilçede gayrimenkul fiyatlarının 5 yılda yüzde 112 değer kazanacağı tahminine yer veriliyor.

Araç Kasko Değer Listesi Haberi

Araç Kasko Değer Listesi

Türkiye Sigorta Birliği (TSB), otomotiv sektöründeki sık değişen koşullar nedeniyle tarafların mağduriyetini en aza indirmek için "Araç Kasko Değer Listesi"ni ayda 3 kez güncelleyecek.

Sigorta şirketlerini tek çatı altında toplayarak tüm risklere karşı ortak çalışma imkanı sunan TSB, otomobillerin  kasko değerlerinin belirlenmesinde yeni bir uygulamaya gitti.

Ham madde ve lojistik temelli dünya çapında yaşanan aksamalar, Türkiye'de de sıfır araç teminini zorlaştırıyor. Bu durum zaman zaman ikinci el araç fiyatlarının, sıfır araç fiyatlarının üzerine çıkmasına neden oluyor. TSB, ikinci el araç fiyatlarındaki olağan dışı artışa ilişkin tespitleri neticesinde vatandaşların ve sigorta şirketlerinin mağdur olmaması için hem sıfır hem de ikinci el araçlarla ilgili Kasko Değer Listesi'ni güncelledi.

AYDA 2 KEZ YAYINLANIYORDU

Döviz kurlarındaki dalgalanmalar, sıfır araç piyasasında araç temininin zorlaşması ve araç fiyatlarında neredeyse haftalık artışlar yaşanması gibi...