28 / 07 / 2024

Aran Kalafat kimdir

Aran Kalafat kimdir

CHP Iğdır Belediye Başkan Adayı Aran Kalafat kimdir? Aran Kalafat bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Iğdır Belediye Başkan Adayı Aran Kalafat'ın biyografisi...

Hakan Aran kimdir? İş Bankası’nda hangi alanda çalışıyor?

Hakan Aran ne zaman ve nerede doğdu? Hangi görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Hakan Aran’ın biyografisi...

Adnan Bali kimdir, kaç yaşında, ne iş yapar? İşte Adnan Bali'nin hayatı!

Bankacılık sektöründe adından bahsettirmeyi başaran Adnan Bali kaç yaşında? Adnan Bali kimdir? İşte ayrıntılar...

Simhan Savaşçın Başaran Kimdir? 

Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Simhan Savaşçın Başaran kimdir? Simhan Savaşçın Başaran daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Simhan Savaşçın Başaran'ın biyografisi..

Murat Gezer kimdir?

İş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran'ın eski nişanlısı, sosyetik güzel Nazlı Çarmıklı'nın eşi Murat Gezer kimdir? Murat Gezer ne iş yapıyor? İşte Murat Gezer'in biyofrafisi...

Mina Başaran kimdir?

Mina Başaran, İran'ın başkenti Tahran'ın güneyinde düşen Başaran Holding'e ait uçakta hayatını kaybetti. Peki, Mina Başaran kimdir?

Evrim Kırmızıtaş Başaran kimdir?

Evrim Kırmızıtaş Başaran gayrimenkul satışında dünya şampiyonu oldu. Peki, Evrim Kırmızıtaş Başaran kimdir? Evrim Kırmızıtaş Başaran, hangi işlere imza attı?

Sümeyye Aydın kimdir?

Başaran Yatırım Holding’in Kadıköy Fikirtepe’de inşaatına başlayacağı Mina Towers ve Mina Home & Office projelerine satış ve pazarlama müdürü olarak atanan Sümeyye Aydın kimdir? Sümeyye Aydın bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Vahit Okumuş kimdir?

Osmanlı'dan bugüne ulaşan tarihi eserlerin mimarı Sinan'ın matematiğini çözmeyi başaran Vahit Okumuş kimdir? Vahit Okumuş, hayatı boyunca hangi işlere imza attı? İşte Prof. Dr. Vahit Okumuş..

Cansen Başaran Symes kimdir?

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cansen Başaran Sysmes kimdir? Cansen Başaran Sysmes, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Cansen Başaran Sysmes'ın biyografisi ve deneyimleri...

Aran Kalafat kimdir?

CHP Iğdır Belediye Başkan Adayı Aran Kalafat kimdir? Aran Kalafat bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Iğdır Belediye Başkan Adayı Aran Kalafat'ın biyografisi...

Ömer Faruk Başaran kimdir?

Başaran Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Başaran, MÜSİAD Gebze Şubesi, GENÇSİAD, GESİAD ve TESÇEV gibi STK’ların kurucusudur. Ömer Faruk Başaran, inşaat, emlak ve yapı sektöründe aktif bir isimdir.

Mehmet Ali Özmercan kimdir?

Uşak Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Türkiye'nin en büyük battaniye firmalarından Aran Mensucat ile Merinos Holding ortaklarından Mehmet Ali Özmercan vefat etti. Mehmet Ali Özmercan kimdir?

Bayram Başaran kim?

Yeni Doğuş Group CEO'su Bayram Başaran kimdir? Bayram Başaran, inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl atıldı? Bayram Başaran, Yeni Doğuş Group'tan önce hangi firma ile çalışıyordu?

Aran Kalafat kimdir Haberi

Aran Kalafat kimdir

Aran Kalafat kimdir?

CHP Iğdır Belediye Başkan Adayı Aran Kalafat özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


"12.01.1973 Iğdır doğumluyum. İlk ve orta öğrenimimi Iğdır’da, liseyi Rize’de tamamladım. 1991 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi, İİBF işletme lisans bölümüne girdim ve buradan mezun oldum. 


Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümü 4. Sınıf öğrencisiyim. 1998 yılında Derya Kalafat ile evlendim. Doğa ve Deniz adında iki kızım var. Ailemle 2006 yılında kurduğumuz şirketimizde gayrimenkul değerleme ve inşaat işleri ile uğraşmaktayız. Iğdır’ın sosyo – ekonomik yapısı ile ilgili olarak çeşitli zamanlarda yaptığım çalışmalar birçok yerel ve ulusal yayın organında yer almış olup, bu manada bu durumun yerel yönetimlere etkisi ve makro sonuçları ile ilgili öneriler oluşturulmuştur. 


Öykü ve şiir çalışmalarım olup, kitap okumak, sosyolojik saha çalışmaları yapmak, müzik dinlemek ve amatör müzik çalışmaları...