07 / 05 / 2024

Arapgir TOKİ asfalt

Arapgir TOKİ asfalt

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Arapgir’de asfalt sezonunu tamamladı. Malatya’ya en uzak ilçelerden biri olan Arapgir’de 2016 yılı içerisinde 38 kilometre asfalt çalışması yapıldı.

TOKİ'den Malatya Arapgir’de 2+1 608 bin liraya!     

TOKİ Malatya Arapgir 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Arapgir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Arapgir'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Arapgir sosyal konut projesi... 

TOKİ Malatya Arapgir 3. Etap 2019 projesi 22 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Malatya Arapgir 3. Etap 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Malatya Arapgir 3. Etap 2019 başvuru ne zaman bitecek? TOKİ Malatya Arapgir 3. Etap 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ Malatya Arapgir 3. Etap 2019 projesi 22 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Malatya Arapgir 161 konut ihalesi 6 Eylül'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. TOKİ bu kapsamda Malatya Arapgir 3. Etap'ta 161 adet yeni konut inşa edecek. 

Ankara Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları tamamlandı!

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Eymir Mahallesi TOKİ Yolu üzerinde asfalt yama çalışmalarını tamamladı.Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt yamalarını tamamlamaya devam ediyor.

TOKİ Çankırı Tarım Köy Konutları'nın yollarına asfalt!

Çankırı Belediyesi, Fatih Mahallesi Tuzlu Bağları Mevkii TOKİ Tarım Köy Konutları'nda sıcak asfalt çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor.

Malatya Arapgir TOKİ asfalta kavuştu!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Arapgir’de asfalt sezonunu tamamladı. Malatya’ya en uzak ilçelerden biri olan Arapgir’de 2016 yılı içerisinde 38 kilometre asfalt çalışması yapıldı.

Ankara Kızılcahamam'da asfalt çalışmaları tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Altyapı Dairesi Başkanlığı tarafından Kızılcahamam ilçesinde İsmet Paşa Mahallesi TOKİ Konutları bölgesinde yapılan asfalt çalışmaları tamamlandı.

Balıkesir Karesi'de asfalt onarım çalışmaları başladı!

Asfalt çalışmalarına Yeni Sanayi Sitesi'nde açan Karesi Belediyesi ekipleri, TOKİ Yeni Mahalle ve Paşaalanı Mahallesi'nde de çalışmalara başladı. Belediye ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de hizmet atağı başlattı.

Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları sürüyor!

Gölbaşı Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt çalışma ekipleri, tüııı yollarda asfalt, yama ve onarım çalışmalarını sürdürürken, kış aylarında zarar gören ve yıpranmış yollarda, tek tek onarılıyor.

Melih Gökçek: Asfaltı kullanan para ödemeli!

Belediyelerin topladığı asfalt parasıyla ilgili yeni bir öneri getiren Melih Gökçek, “Asfaltı kullanan, para ödemeli. Araç kullanan her ay 15 TL asfalt kullanım bedeli öderse, bu hiç kimseye dokunmaz” dedi.

Çankaya'da en çok asfalt ve bozuk yol şikayet edildi!

Çankaya'da en çok asfalt ve bozuk yol şikayet edildi. Rapora göre, geçtiğimiz yıl yaklaşık 7 bin Çankayalı telefon, web, şahsen başvuru ve mobil uygulamalar aracılığıyla belediyeye ulaşarak istek, öneri ve şikâyetlerini bildirdi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfalt projelerine devam ediyor!

Hava şartlarının iyi gitmesi ile birlikte asfalt çalışmalarını aralıksız sürdüren Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2014 yılı için belirlediği 130 bin ton asfalt hedefine yaklaştı...

İzmit TOKİ Konutları'na yeni yol yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, izmit ilçesi TOKİ Konutları orman köy yolu yapımıyla ilgili ihale açtı. İhale, TOKİ Konutları'na 1.45 kilometrelik asfalt ve beton yol yapımını içeriyor.

Arapgir TOKİ asfalt Haberi

Arapgir TOKİ asfalt


Malatya Büyükşehir Belediyesi, Arapgir’de asfalt sezonunu tamamladı. Malatya’ya en uzak ilçelerden biri olan Arapgir’de 2016 yılı içerisinde 38 kilometre asfalt çalışması yapıldı.

Arapgir’in ulaşım sorununu çözmek için bu yıl hummalı bir çalışma içerisine giren Büyükşehir Belediyesi,11.5 kilometre yeni yol açma çalışması,22 kilometre yol genişletme çalışması,38 kilometrede asfaltlama çalışması yaptı. Asfalt çalışmasının 14.1 kilometrelik bölümü ise sıcak asfalt olarak yapıldı.

Kış ayları gelmeden Arapgir’deki asfalt çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi;16 kilometre uzunluğundaki Sinikli Mahalle yolu,8 kilometre uzunluğundaki Ormansırtı mahalle yollarını asfaltladı. Yaz ayları içerisinde 3.1 kilometre uzunluğundaki Yazılı Mahalle yolu,10.5 kilometre uzunluğundaki Taşdelen, Yazılı, Eski Arapgir grup yolu ile Aluçlu Mahallesinde de 500 metrelik bölümde sıcak asfalt çalışması yapmıştı.

22 kilometreyol genişletme çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi, 7 mahallede de11.5 kilometre uzunluğunda yeni yol açma...