04 / 05 / 2024

arapların yeni gözdesi

arapların yeni gözdesi

Arap ülkelerinin vatandaşları Türkiye'de konut ve arsa satın almak için özellikle Yalova'yı tercih ediyor. Kentte konut fiyatları artarken, Arapça ilan ve tabelalarının sayısı ise patladı.

Arap sermayesi 3. havalimanı etrafına yönelecek!

Türk Arap İlişkileri Uzmanı, Uluslararası İş Forumu (IBM) Başkan Yardımcısı Gazi Mısırlı, Arap sermayesinin 3'üncü Havalimanı etrafında kümeleneceğini söyledi.

Sapanca, Arap yatırımcıların yeni gözdesi!

Gölü ve yemyeşil örtüsüyle göl ve dağ turizminde büyük ilgi gören, İstanbulluların doğayla baş başa stres atmak için akın ettiği Sapanca'ya, son birkaç yılda Araplar akın ediyor.

İstanbul'un en büyük ilçeleri arasında geliyor! Yabancı ve yerli yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

İstanbul'un Pendik ilçesinde konut projelerinin yüksemesi yatırıcmıların dikkatini çekmeye başladı. Yatırımcılar Pendik'e yçnelmeye başladı.

2024'te kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin gözdesi olacak!

Büyükşehirlerde sağlam ve güvenli konut ihtiyacının giderek artması, kentsel dönüşümü Türkiye’nin 2024’deki olmazsa olmazı haline getirdi. Bu kapsamda kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin yeni gözdesi haline gelecek.

Gayrimenkul yatırımcılarının yeni gözdesi: Arsa ve tarla yatırımı! 

Son zamanlarda yatırımcıların minimalist yaşamı tercih etmeleri ve şehrin kalabalığından uzaklaşma isteği arsa ve tarlaya talebi artırdı. 

Konut satışları düştü! Gayrimenkulün yeni gözdesi arsa ve tarla oldu!

Değişen talepler, yükselen fiyatlar, kredi olanaklarının sınırlı olması gayrimenkul piyasasında dengeleri değiştirdi. Toplam satış içinde uzun seneler boyunca lider konumda olan konut, yerini arsa-tarlaya kaptırdı. İşte detaylar...

Yeni yatırım aracı sanayi dükkânları oluyor! Yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

Konutun yatırım aracı olmaktan çıkıp çıkmadığı tartışılırken, konuya ilişkin değerlendirme Gayrimenkul Uzmanı Gülcan Altınay’dan geldi. Altınay, konut sahiplerinin artık konutlarını satarak iş yeri almaya başladıklarını aktardı.

KKTC, paundla kiralamanın yeni gözdesi oldu! Yüzlerce proje yükseliyor!

Avrupalı konut alıcısı rotayı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne çevirdi. Evlerin dövizle yüzde 40-50 değer kazancıyla son üç senede yaklaşık 1,5 milyar pound geldiği öngörülürken, Türklerin oranının yüzde 3-5’le sınırlı olduğu ifade ediliyor.

Deprem korkusu konut tercihlerini değiştirdi! Vatandaşın yeni gözdesi çelik konstrüksiyon evler!

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerin ardından güvenli yaşam alanlarında ikamet etme kaygısı, vatandaşları çelik konstrüksiyonlu evlere yönlendirdi. 

Altın, dolar, euro, konut değil... Yatırımcılar oraya koştu!

Konut fiyatlarındaki artış ve altın-döviz piyasasındaki dalgalanma nedeniyle yatırımcıların yeni gözdesi arsa ve tarla oldu.

Ne altın ne de dolar. Yatırımcının gözdesi o alacak. Herkes parasını çekip oraya yatıracak

Ne altın en dolar.. Analistler tarafından yatırımcının yeni gözdesi olacak yatırım aracı açıklandı. Detaylar oldukça heyecan verici.

Uluslararası emlak yatırımcılarının yeni gözdesi Kıbrıs!

Dünyanın en iyi fiyatlı deniz kenarı mülkleri sıralamasında birinci olan Kıbrıs’a emlak alımı için 72 ülkeden talep geliyor. KKTC’de emlak alım talebi ilk 6 ayda yüzde 40-50 oranında artmış durumda.

Yatırımcıların yeni gözdesi altın ve dolara endeksli kripto paralar

Dolar ve altının hızlı yükselişi sonrası alım satım işlemlerinde makas farkı açıldı. Bu gelişmelerin ardından yatırımcılar altın ve dolara endeksli kripto paralara yöneldi. 

2023'ün en ucuzu! Araç alacakların yeni gözdesi belli oldu: 16 Mart 2023 fiyat listesi...

2023 yılı ile birlikte araç fiyatlarına yapılan zamlar araç alacakları kara kara düşündürüyor. Mart ayı itibarıyla araç fiyatları rakamları güncelliyor. Sürücüler hem fiyatıyla hem de görüntüsüyle bu araca tercih edecek. 16 Mart 2023 Fiat Fiorino fiyat listesi...

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

arapların yeni gözdesi Haberi

arapların yeni gözdesi

Arap ülkelerinin vatandaşları Türkiye'de konut ve arsa satın almak için özellikle Yalova'yı tercih ediyor. Kentte konut fiyatları artarken, Arapça ilan ve tabelalarının sayısı ise patladı. BİRLEŞİK Arap Emirlikleri, Katar, İran, Irak ve Suriye gibi ülkelerin vatandaştan Türkiye'de konut ve arsa satın almak için özellikle Yalova'yı tercih ediyor. Kaplıcaları, doğası ve deniziyle turistlere farklı alternatifler sunan Yalova'da bu ilgi nedeniyle sahil manzaralı konutların fiyatları büyük oranda arttı. Kentteki Arapça ilan ve tabelalarının sayısı ise adeta patladı. Yalova Emlak Komisyoncuları Demeği Başkanı Hayrettin Yılmaz, Arapların son yıllarda Yalova'da büyük yatırımlar yaptığını söyledi. 


SAHİLİN YÜZDE 20'SİNİ ALDILAR 

Yılmaz, Yalova'nın turizm memleketi olduğu için tercih edildiğini dile getirerek, "Yalova'ya Katar, Dubai, İran, Irak ve Suriye'den talep çok. Katar ve Dubaili Araplar zengin ve üst tabaka...