11 / 05 / 2024

Aras Turizm Nakliyat İhracat adres 

Aras Turizm Nakliyat İhracat adres 

Aras Turizm Nakliyat İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Cankurtaran Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aras tarafından açıldı. 

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv kuruldu!

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv Kuyumculuk İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Bahçelievler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından kuruldu.

Çölyaran İnşaat Tekstil Turizm Nakliyat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çölyaran İnşaat Tekstil Turizm Nakliyat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Lütfü Çölyaran tarafından kuruldu.

Byboyut yapı inşaat malzemeleri oto turizm nakliyat lojistik elekt. Elektronik sanayi limited şirketi kuruldu!

Byboyut yapı inşaat malzemeleri oto turizm nakliyat lojistik elekt. Elektronik sanayi limited şirketi Bağcılar’da Gökhan Nacar tarafından kuruldu. Bağcılar’da Gökhan Nacar tarafından kuruldu.

Byboyut Yapı İnşaat Malzemeleri Oto Turizm Nakliyat Lojistik Elekt. Elektronik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Byboyut Yapı İnşaat Malzemeleri Oto Turizm Nakliyat Lojistik Elekt. Elektronik Sanayi Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Gökhan Nacar tarafından kuruldu.

Aras Turizm Nakliyat İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Cankurtaran Şubesi açıldı!

Aras Turizm Nakliyat İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Cankurtaran Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aras tarafından açıldı. 

Derhal İnşaat Turizm Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derhal İnşaat Turizm Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da   200 bin TL sermaye bedeli  ile Bilal    Kavak tarafından  kuruldu.

Msy Bosphorus Turizm İnşaat Nakliyat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Msy Bosphorus Turizm İnşaat Nakliyat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed   Yücel tarafından kuruldu.

Gökyar Mermer İnşaat Turizm Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökyar Mermer İnşaat Turizm Nakliyat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi Beylikdüzü’nde   6 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Yıldırım tarafından kuruldu.

Görele Asil Seyahat Turizm Nakliyat İnşaat Taahhüt Servis Hizmetleri Ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Görele Asil Seyahat Turizm Nakliyat İnşaat Taahhüt Servis Hizmetleri Ve Ticaret Şirketi Bayrampaşa’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kodal tarafından kuruldu.

Azad Proje Yapı İnşaat Gıda Tekstil Turizm Emlak Nakliyat Araç Alım Satım San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Azad Proje Yapı İnşaat Gıda Tekstil Turizm Emlak Nakliyat Araç Alım Satım San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karadağ tarafından kuruldu.

Kmb Group Enerji İnşaat Nakliyat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kmb Group Enerji İnşaat Nakliyat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Bayverdi tarafından açıldı.

Mtf Altyapı Ve Üst Yapı İnşaat Hafriyat Gıda Turizm Nakliyat Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtf Altyapı Ve Üst Yapı İnşaat Hafriyat Gıda Turizm Nakliyat Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halil Özhan tarafından kuruldu.

Cemlk Turizm İnşaat Nakliyat Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemlk Turizm İnşaat Nakliyat Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali malkoç tarafından kuruldu.

Aras Turizm Nakliyat İhracat adres  Haberi

Aras Turizm Nakliyat İhracat adres 

Aras Turizm Nakliyat İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Cankurtaran Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aras tarafından açıldı. 

Aras Turizm Nakliyat İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Cankurtaran Şubesi konusu:
Turizmin gelişrilmesi amacı ile araştırma plan ve proje çalışmaları yapmak Turistik işletme niteliğindeki otel motel tatil köyü pansiyon mokamp kamping restorant kafeteryalar ve diğer eğlence işletme yerleri spor tesisleri termal ve benzeri işletmeler tesis ve inşa etmek ettirmek devir almak devir etmek kiralamak kiraya vermek satın almak satmak ve bu tür yerlerin işletmeciliğini yapmak Turistik işletmelerle ilgili ayni şahsi haklar kabul ve tesis etmek....ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Adres: Cankurtaran Mah.Amiral Taftil Sk.Dubb Etnik Restaurant No:13...