06 / 05 / 2024

Arazi vergisi ödemelerinde son gün

Arazi vergisi ödemelerinde son gün

Türkiye sınırları içinde bulunan arazi ve arsalar 1319 sayılı kanun hükümlerine göre Arazi Vergisine tabi tutuluyor. Arazi vergisi en son ne zaman ödenir? İşte arazi vergisi son ödeme günü 2014..

Evi, arsası, iş yeri olanlara son dakika uyarısı: Bu tarihe kadar ödemeyene ceza var! 

Ev sahiplerini ilgilediren emlak vergisi ödemelerinde tarih araştırmaları hız kazandı. Peki emlak vergisi son ödeme günü ne zaman? Emlak vergisi uafiyet şartları neler 2024? İşte tüm merak edilenler... 

Emlak vergisi ödemelerinde yeni sistem! Tüm işlemler güvenli ve hızlı yapılacak!

Keşan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Eylem Akdemir, akıllı vezne uygulaması ile emlak vergilerinin artık daha kolay ve hızlı ödeneceğini belirtti.

Tapu sahipleri dikkat! Emlak vergisi 2. taksit ödemelerinde son tarih ne zaman?

Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 1 Kasım tarihi itibarıyla başladı. Peki emlak vergisi 2. taksit ödemelerinde son tarih ne zaman? Emlak vergisinden kimler muaf? İşte merak edilen soruların yanıtları...

İş Bankası'ndan yepyeni kampanya! Son dakika!

Yeni bir kampanya İş Bankası Maximum Kart sahiplerini sevindirecek. 17 Nisan - 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında yapacakları 100 TL ve üzeri Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemelerinde faizsiz 4 aya varan taksit imkanı sunuluyor.

Tapusu olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor! Görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın!

Milyonlarca tapu sahibini yakından ilgilendiren emlak vergisi ödemelerinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Tapusu olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor! Görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın!

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren ödeme açıklaması: Paralar banka hesaplarına yatırılacak

Ev sahiplerinin her sene iki taksit halinde bağlı bulundukları belediyelere ödemesi gereken Emlak ve Çevre Temizlik vergisi ödemelerinde son tarih belli oldu. Vergiler evin brüt metrekaresine göre hesaplanıyor belediyelerin banka hesap numaralarına ya da veznelerden ödenebiliyor.

Kira gelir vergisi ödemelerinde son 15 gün!

Gayrimenkul kiralamalarından elde edilen gelir için kira gelir vergisi ödeniyor. Kira gelir vergisi ödemelerinde son 15 gün kaldı...

Gayrimenkul gelir vergisi ödemelerinde son 15 gün!

Vergi takvimine gayrimenkul gelir vergisi beyanname ve 1. taksit dönemi Mart ayı itibarıyla başlamıştı. Gayrimenkul gelir vergisi ödemelerinde son 15 gün kaldı...

Emekliler dikkat! Emlak vergisi ödemelerinde dikkat çeken detay! 

Emekli vatandaşlar emlak vergisi ödeyip ödemeyeceklerini merakla araştırıyor. Peki emlak vergisini kimler ödemez? Emekliler emlak vergisinden muaf mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Ev sahipleri dikkat! Değerler 5 kat arttı!

Emlak vergisi ödemelerinde ikinci taksit dönemi Ağustos'ta başlıyor. Değeri 5 milyon 227 bin lirayı geçen evler için de yeni rayiç bedeller belirleniyor. 

Ev sahipleri için son gün uyarısı!

Milyonlarca gayrimenkul sahibini ilgilendiren emlak vergisi ödemelerinde son güne gelindi. Emlak vergisi mükelleflerinin ödemelerini bugün gün sonuna kadar gerçekleştirmesi gerekiyor.

Nilüfer Belediyesi'nden emlak vergisi ödemelerinde kolaylık! 

Bursa Nilüfer Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşların emlak vergisi borçlarını ödemeleri için kolaylık sağlıyor. Vatandaşlar bu imkanlar sayesinde belediyeye gelmeden ödeme yapabilecek.

Arazi emlak vergisi 2021!

Arazi sahiplerinin her yıl düzenli olarak emlak vergisi ödemeleri gerekiyor. Peki, 2021'de arazisi olanlar ne kadar vergi ödeyecek? Arazi emlak vergisi 2021 oranları ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Arazi vergisi ödemelerinde son gün Haberi

Arazi vergisi ödemelerinde son gün

Arazi vergisi son ödeme günü 2014!

Türkiye sınırları içinde bulunan arazi ve arsalar 1319 sayılı kanun hükümlerine göre Arazi Vergisine tabidir. Belediye sınırları içinde Belediyece parsellenmiş arazi arsa sayılır.


Söz konusu vergi her sene iki eşit taksit halinde ödeniyor. Verginin ilk taksiti Mart, Nisan ve Mayıs aylarında; İkinci taksiti ise Kasım ayı içerisinde ödeniyor.


2014 yılına ait vergi döneminde 31 Mayısın haftasonuna denk gelmesi nedeni ile arazi vergisi son ödeme günü 2 Haziran 2014 olarak belirleniyor.


Hala vergi borcunu ödememiş olan mükelleflerin önünde son 1 günü bulunuyor. Buna karşın bazı belediyeler haftasonu belirli saatler içerisinde veznelerini açıyor. Siz de bağlı olduğunuz belediyeye ile iletişime geçerek, beleyenin haftasonu vergi tahsil edip etmediğini öğrenebilirsiniz.


Arazi emlak vergi oranları 2014..

Normal Yörelerde

Arazilerde Binde 1        ...