23 / 07 / 2024

Arben İbro

Arben İbro

Bosnalı şirket Arnavutluk'ta enerji hattı inşa edecek. 49 milyon avro değerindeki proje, Almanya hükümeti tarafından finanse edilecek

Tapuda yeni dönem başlıyor! Değer artışı kazancı nasıl hesaplanır? 10 soru ve cevapta merak edilen detaylar...

Gelir İdaresi Başkanlığı, konut alım ve satımında vergilendirmenin nasıl yapıldığı ile ilgiliolarak bir broşür hazırladı. Bu kapsamda yanlış beyanda bulunanlar yüksek cezalarla karşı karşıya kalabiliyor. 

A101'den 25 Ocak 2024 indirimli kataloğu! A101'e çekme karavan geliyor...

A101 aldın aldın katalog listelerini yayınlandığı açıkladı. A101 kataloğundaki birbirinden cazip indirimleri kaçırmamak için güncel A101 broşür içeriklerimizi takip edebilirsiniz. 

A101'de Singer dikiş makinesi 4.799 TL'ye, Seramik tabanlı ütü 749 TL'ye satılacak!

A101'in 5 ekim 2023 tarihli aktüel broşürü yayımlandı. Her hafta A101 tarafından yayımlanan aktüel ürünler kataloğundaki tüm ürünlerin fiyatı belli oldu. İşte A101 5 Ekim 2023 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Milli Eğitim Bakanlığı LGS’ye girecek öğrenciler için yapılması gereken detayları paylaştı!

Milli Eğitim Bakanlığı, Liselere Geçiş Sistemi kapsamında 4 Haziran Pazar günü merkezi sınava girecek öğrencilere yardımcı olmak için bir broşür hazırladı. 

EYT broşürü! EYT ilk maaş ne zaman yatar? Kademeli prim gün sayısı nedir? EYT de prim ne kadar olacak?

EYT için yasal düzenleme Meclis'ten geçmesiyle birlikte vatandaşlar bu konuya dair pek çok soru sormaya başladı. İşte o sorular ve yanıtları!

A101'de iPhone 13 cep telefonuna 2 bin TL indirim! İşte iPhone 11, iPhone 12, iPhone 13 A101 Nisan 2022 fiyat listesi..

Her hafta perşembe günleri ‘Aldın Aldın’ kampanyası düzenleyen A101, bu haftaki broşüründe iPhone ürünlerine yer verdi. Peki A101'de İphone cep telefonları ne kadar? İşte iPhone 11, iPhone 12, iPhone 13 fiyat listesi...

Maliye’den ev satışı yapanlar için vergi broşürü!

Gelir İdaresi Başkanlığı, evini satacak vatandaşların hangi durumlarda vergi ödemesi yapıldığına ilişkin yeni broşür yayınladı. 

Murat Kurum'dan Arnavutluk'taki sosyal konut projeleri ile ilgili açıklama!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Arnavutluk Yeniden İnşa Devlet Bakanı Arben Ahmetaj ile yaptığı görüşmede, Arnavutluk'ta hayata geçirilen sosyal konut projelerini masaya yatırdı...

İstanbul'da mülk edinmek isteyen yabancıya 6 dilde rehber!

İstanbul Ticaret Odası (İTO), yabancı yatırımcıların ofis ve konut satın alma ile ilgili sorularına yanıt vermek amacıyla ‘İstanbul’da Mülk Edinme Rehberi’ adıyla 6 dilde rehber ve bilgi broşürü yayınladı.

MASAK'tan emlakçılara uyarı!

MASAK, kara para aklama ve terörün finansmanıyla daha etkin mücadele edilebilmesi, mali sistemin suçlular tarafından kullanılmasının engellenebilmesi için döviz bürolarına, emlakçı, galerici ve kuyumculara getirilen yükümlülükler ve risklere yönelik broşürler yayımladı. 

AFAD, hasar tespit çalışmaları için broşür dağıttı!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD),afetzedeler için nakdi yardım ve hasar tespiti konularına yönelik broşür dağıttı. 

Türkiye’nin Arnavutluk'ta inşa ettiği deprem evleri bu yıl tamamlanacak!

Arnavutluk Yeniden İnşa Bakanı Arben Ahmetaj, ülkede geçen yıl yaşanan deprem sonrasında 500 konut inşa etme taahhüdünü hayata geçiren Türkiye’ye teşekkür etti. Ahmetaj, Kurbin Belediyesi’ne bağlı Laç bölgesinde 500 konutun inşasının devam ettiği alanda incelemeler yaptı. 

Arnavutluk'tan 500 konut inşası için Türkiye'ye teşekkür!

Arnavutluk Yeniden İnşa Bakanı Arben Ahmetaj, ülkede geçtiğimiz yıl yaşanan deprem sonrasında 500 konut inşa etme taahhüdünü uygulamaya alan Türkiye'ye teşekkürlerini iletti.

Arben İbro Haberi

Arben İbro

Bosna-Hersek'in Energoinvest şirketi, Arnavutluk'un güneyinde enerji hattı inşa etme konusunda anlaşma imzaladı. 

     Bosna-Hersek Federasyonu Başbakanı Nermin Nikşiç'in Arnavutluk ziyareti kapsamında, Arnavutluk Enerji Dağıtım Merkezi Başkanı Arben İbro ile Bosna-Hersekli Energoinvest şirketi müdürü Enes Çengiç arasında 49 milyon avro değerinde anlaşma imzalandı. Anlaşma kapsamında ülkenin güneyinde inşa edilecek enerji hattı, Almanya hükümeti tarafından finanse edilecek. 

     İki aşamada inşa edilmesi planlanan projenin birinci aşamasında 105 kilometrelik Saranda-Vlora bölgesi enerji hattı, ikinci aşamada ise Korça-Permet-Tepelena bölgelerine enerji hattı inşa edilecek. 

     Energoinvest şirketinin bu ay içerisinde çalışmalarına başlayacağı bildirildi. 

     Arnavutluk'a iki günlük resmi ziyarette bulunan Bosna-Hersek Federasyonu Başbakanı Nikşiç, ziyaret kapsamında Cumhurbaşkanı Buyar Nişani, Başbakan Sali Berişa ve Meclis Başkanı Yozefina Topalli ile görüşüp iki ülke arasındaki iş birliği...