29 / 04 / 2024

ARC International

ARC International

Şişecam tarafından yapılan açıklamada, "Görüşmeler, değerlendirme açısından stratejik önemi haiz finansal bilgiler ve iş planlarının, operasyonel bir rakip olması nedeniyle Paşabahçe Cam ile paylaşılmaması neticesinde nihayetlendirilmiştir" denildi...

Çiğli Kaşarcı Rezidans yıl sonunda teslim! Yüzde 50 peşinatla!

Katalan İnşaat imzası ile İzmir Çiğli'de inşa edilen Kaşarcı Rezidans projesinin teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor. Çiğli Kaşarcı Rezidans'tan yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Katalan İnşaat Kaşarcı Rezidans'ta yüzde 50 peşinatla! Yeni proje!

Katalan İnşaat tarafından hayata geçirilen Kaşarcı Rezidans projesinden yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Kaşarcı Rezidans'ta 1 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Reform Arc Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Arc Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Genç tarafından kuruldu.

Aesthetıcs Arc Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Aesthetıcs Arc Mimarlık Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Alihan Kazdal tarafından kuruldu.

Arçeli̇k CM 9058 B Gurme Otomatik Çay Makinesi ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 18 Mart 2023 fiyat listesi

Çay severler sizin için Arçeli̇k CM 9058 B Gurme Otomatik Çay Makinesi'ni özellikleriyle birlikte araştırdık. İşte gurme çay makinesi hakkında merak ettikleriniz.

Intel'in yeni ekran kartı Arc A770'in çıkış tarihi ve fiyatı açıklandı

Amerika merkezli  teknoloji devlerinden Intel, yakın zamanda tanıttığı masaüstü ekran kartı Arc A770'in fiyatını duyurdu. 12 Ekim 2022 tarihinde satışa çıkacak Arc A770, 329 dolarlık bir fiyat etiketiyle yani bugünkü kur üzerinden hesaplanırsa yaklaşık olarak 6.083 Türk Lirası karşılığında tüketicil

Arc Group Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arc Group Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Ayman Abdullah Alfırjanı ve Mohamad Alı Allawı ortaklığında kuruldu.

Master Arc Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Arc Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Eray Tüzün tarafından kuruldu.

Arc Grup Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arc Grup Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Caner ve Mehmet Çetinsoy ortaklığında kuruldu.

Arc Grup Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arc Grup Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile MUSTAFA Burak    Erşahan ve Yunus Emre Erşahan tarafından kuruldu.

Balance Arc Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balance Arc Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  210 bin TL sermaye bedeli ile  Mustafa Oğuz Yavaşca, Emrah Fakir ve Mustafa Oğuz Yavaşca tarafından kuruldu.

Şener Arc Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Şener Arc Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Şirketin merkez nakli Maltepe’de gerçekleşti.

Arc Global Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Arc Global Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hacı İlhan tarafından kuruldu.

ARC International Haberi

ARC International

Paşabahçe'nin Fransa merkezli ARC International'ı satın almak için yaptığı görüşmeler teklif sunulmadan sona erdi.


Şişecam tarafından yapılan açıklamada, "Görüşmeler, değerlendirme açısından stratejik önemi haiz finansal bilgiler ve iş planlarının, operasyonel bir rakip olması nedeniyle Paşabahçe Cam ile paylaşılmaması neticesinde bir teklif sunulmadan nihayetlendirilmiştir" denildi.


Şişecam Haziran ayı başında bağlı ortaklığı Paşabahçe'nin ARC International'ın hisselerini satın almasına yönelik gizlilik anlaşması yaptığını açıklamıştı. Şişecam hisseleri dün 2.97 liradan...