19 / 05 / 2024

ARC Tech İnşaat Mühendislik Müşavirlik ve Dış Ticaret Limited Şirketi

ARC Tech İnşaat Mühendislik Müşavirlik ve Dış Ticaret Limited Şirketi

ARC Tech İnşaat Mühendislik Müşavirlik ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Akhan Şevket Özay tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta Kadıköy, Koşuyolu Mahallesi'nde kuruldu.

Katalan İnşaat Kaşarcı Rezidans'ta yüzde 50 peşinatla! Yeni proje!

Katalan İnşaat tarafından hayata geçirilen Kaşarcı Rezidans projesinden yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Kaşarcı Rezidans'ta 1 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Reform Arc Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Arc Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Genç tarafından kuruldu.

Platform Tech Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platform Tech Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Alihan Aydın ve Pınar Aydın İntepe ortaklığında kuruldu.

Arc Group Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arc Group Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Ayman Abdullah Alfırjanı ve Mohamad Alı Allawı ortaklığında kuruldu.

Tech İnşaat Mühendislik Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tech İnşaat Mühendislik Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Aytaç Demir ve Kenan Duran ortaklığında kuruldu.

Master Arc Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Arc Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Eray Tüzün tarafından kuruldu.

Arc Grup Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arc Grup Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Caner ve Mehmet Çetinsoy ortaklığında kuruldu.

Arc Grup Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arc Grup Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile MUSTAFA Burak    Erşahan ve Yunus Emre Erşahan tarafından kuruldu.

A Buıld Tech İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Buıld Tech İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  300 bin TL sermaye bedeli  Fadı Hablı tarafından kuruldu.

Yamarhaba Tech İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yamarhaba Tech İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  5 milyon TL sermaye bedeli  ile Samer A.M. Shurafa tarafından kuruldu.

Şener Arc Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Şener Arc Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Şirketin merkez nakli Maltepe’de gerçekleşti.

Tech Art İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tech Art İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Buğrahan Akkök tarafından kuruldu.

Tech Mimarlık Cephe İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tech Mimarlık Cephe İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kartal'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Umut Özkan tarafından kuruldu.

ARC Tech İnşaat Mühendislik Müşavirlik ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

ARC Tech İnşaat Mühendislik Müşavirlik ve Dış Ticaret Limited Şirketi

ARC Tech İnşaat Mühendislik Müşavirlik ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Akhan Şevket Özay tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta kuruldu. 


ARC Tech İnşaat Mühendislik Müşavirlik ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1- Yurt içinde ve Yurt dışında İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak, 2- Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, kara yolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar iş yeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık...