03 / 05 / 2024

Arcadium Estate Harita kimin

Arcadium Estate Harita kimin

Arcadium Estate Harita Planlama Geliştirme İnşaat Ve Teknik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Çatalca'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Sinan Karabağ tarafından kuruldu.

Arcadium Estate Harita Planlama Geliştirme İnşaat Ve Teknik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Arcadium Estate Harita Planlama Geliştirme İnşaat Ve Teknik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Çatalca'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Sinan Karabağ tarafından kuruldu.

MBA in Real Estate'in güz kayıtladı başladı!

Geçtiğimiz yıl GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi işbirliği ile Türkiye'de ilk defa hayata geçirilen gayrimenkul sektörüne yönelik "MBA in Real Estate" işletme yüksek lisans programının ikinci dönem kayıtları başladı.

TMMOB harita ve kadastro mühendisleri odası ana yönetmeliği değişikliği!

TMMOB harita ve kadastro mühendisleri odası ana yönetmeliği değişikliği yönetmeliği 27 Haziran 2015 tarihinde 29399 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yönetmelikte yapılan değişiklikler...

İnha Harita İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnha Harita İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Abdurrahman Uçak ve Hikmet Bahşi tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Temmuz 2015 tarihinde Bağcılar'da kuruldu.

Green Valley Real Estate Turkey İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Green Valley Real Estate Turkey İnşaat Anonim Şirketi Muhsin Akay tarafından 5 milyon TL sermaye ile 30 Haziran 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

TMMOB harita ve kadastro mühendisleri odası ana yönetmeliği!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği harita ve kadastro mühendisleri odası ana yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 27 Haziran tarihinde 29399 sayılı Resmi Gazete'de yayınlandı.

GYODER-Bahçeşehir Üniversitesi MBA in Real Estate programı kayıtları başladı!

GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) işbirliğiyle hayata geçirilen "MBA in Real Estate" programı 2015 Güz Dönemi kayıtları başladı. Son başvuru tarihi 10 Eylül 2015 olarak belirlendi.

Derya Harita İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derya Harita İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şeref Acar ve Önder Selim Acar ortaklığıyla 25 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Kartal, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

Amasya Üniversitesi Harita Kadastro öğrencileri 3. köprü inşaatını gezdi!

Amasya Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Harita ve Kadastro Programı öğrencileri İstanbul’da yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü inşaatını gezip firma yetkililerinden bilgi aldılar.

TMMOB harita ve kadastro mühendisleri odası ücret yönetmeliği!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği harita ve kadastro mühendisleri odası ücret yönetmeliği 3 Haziran 2015 tarihinde 29375 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yönetmelik esasları..

Sultan Real Estate Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Real Estate Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Virginie Raymon Moutii ve Tarik Moutii tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile, 2 Haziran'da kuruldu.

Deniz Harita inşaat sektörüne giriş yaptı!

2011 yılında Erdem Deniz tarafından Deniz Harita adı altında kurulan mühendislik firma, 2014 yılının ilk çeyreğinde inşaat sektörüne de geçiş yaparak "Denizer Harita İnşaat Taah. İth. İhr. San ve Tic. Ltd. Şti." olarak faaliyet alanlarını genişletti.

Saha Harita Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul Değerleme İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saha Harita Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul Değerleme İnşaat Taahhüt Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Yıldırım tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Arcadium Estate Harita kimin Haberi

Arcadium Estate Harita kimin

Arcadium Estate Harita Planlama Geliştirme İnşaat Ve Teknik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Çatalca'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Sinan Karabağ tarafından kuruldu.

Arcadium Estate Harita Planlama Geliştirme İnşaat Ve Teknik Danışmanlık Anonim Şirketi konusu:
1-Kentleşme süreçlerinin ortaya çıkardığı oluşumları, çağdaş kentsel çevrelerin yaratılması doğrultusunda var olan alanların geliştirilmesinde ve yeni oluşacak kentsel çevrelerde sağlıklı, yüksek nitelikli bir yapılaşmaya öncülük etmek, hertürlü kentsel kullanım için yapılacak düzenlemelerde şehircilik, kentsel tasarım mimarlık, mühendislik ve öteki çevre bilimlerinin bilişim ve teknolojinin vardığı çağdaş birikimi yansıtan çözümler araştırmak, geliştirmek ve uygulamak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Arcadium Estate Harita Planlama Geliştirme İnşaat Ve Teknik Danışmanlık Anonim Şirketi adres: Kaleiçi Mh.Karakol Çıkmazı Sk. İ.Aygün Ap.Da.Ka.Su.Ap.N.3/3...