29 / 04 / 2024

Arçe Grup İnşaat Turizm Danışmanlık Sanayi ve Ticareti Limited Şirketi kuruldu

Arçe Grup İnşaat Turizm Danışmanlık Sanayi ve Ticareti Limited Şirketi kuruldu

Arçe Grup İnşaat Turizm Danışmanlık Sanayi ve Ticareti Limited Şirketi 5 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Gaziosmanpaşa'da, Erhan Çelikkut Müdürlüğü'nde kuruldu.

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Şengün tarafından kuruldu.

Tekcesan Grup İnşaat Nakliyat Plastik Cam Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Tekcesan Grup İnşaat Nakliyat Plastik Cam Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de 500.000,00 TL sermeye bedeli ile Selçuj Tekçe tarafından kuruldu.

Ekmekçi Grup İnşaat Metal Elektrik Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Ekmekçi Grup İnşaat Metal Elektrik Kimya Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Funda Ekmekçi Köşe tarafından kuruldu.

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gönüllü tarafından kuruldu.

Baryap Grup İnşaat Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Baryap Grup İnşaat Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Önder Yaşar tarafından kuruldu.

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Arıca ve Veysi Çimen ortaklığında kuruldu.

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Arıca ve Veysi Çimen ortaklığında kuruldu.

Başarı Arazi Gayrimenkul İnşaat İmalat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Arazi Gayrimenkul İnşaat İmalat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Natalıe Ann Mılls tarafından kuruldu.

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Sabri Önkol tarafından kuruldu.

Aslanbey Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslanbey Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Nejat Açar tarafından kuruldu.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Made In Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Made In Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Engin Özel tarafından kuruldu.

Düzgün Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgün Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ali Düzgün tarafından kuruldu.

Arçe Grup İnşaat Turizm Danışmanlık Sanayi ve Ticareti Limited Şirketi kuruldu Haberi

Arçe Grup İnşaat Turizm Danışmanlık Sanayi ve Ticareti Limited Şirketi kuruldu

Arçe Grup İnşaat Turizm Danışmanlık Sanayi ve Ticareti Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 5 Mart 2015'te Erhan Çelikkut Müdürlüğü'nde kuruldu.


Arçe Grup İnşaat Turizm Danışmanlık Sanayi ve Ticareti Limited Şirketi iş konusu;03.01- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 03.02- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 03.03- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...