10 / 05 / 2024

Arçelik şubat çamaşır makinesi kampanya

Arçelik şubat çamaşır makinesi kampanya

Beyaz eşya sektöründe faaliyet gösteren firmalar arasında olan Arçelik, çamaşır makinelerinde indirim başlattı. 28 şubat tarihine kadar geçerli olacak olan bu indirim kampanyasını sakın kaçırmayın. Detaylar haberimizde...

Arçelik'ten mikrodalga, mini fırın ve set üstü ocaklarda kasım ayı fırsatı...

Arçelik, mikrodalga, mini fırın ve set üstü ocaklarda kasım ayına özel 500 Türk Lirası indirim kampanyası yapacak. Arçelik'ten kasım ayına çok özel bir kampanya fırsatı başlattı.

Arçelik'ten ekim ayına özel 11 kg çamaşır makinesinde indirim fırsatı!

Arçelik, çamaşır makinesi isteyenlere özel çok konuşulacak bir kampanya başlattı. Bu kapmaya kapsamında 11 kg çamaşır makinelerinde indirin fırsatı sunuyor. Kampanya 1-15 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyadan sadece 1 kez yararlanabilir ve stoklarla sınırlıdır.

Tuğrul Fadıllıoğlu kimdir? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Tuğrul Fadıllıoğlu nerede okudu? Arçelik'te hangi görevleri yürüttü? Hangi şirketlerin üst düzey yöneticiliğini yaptı? İşte Tuğrul Fadıllıoğlu hakkında merak edilen tüm detaylar...

Arçelik Gurme Fry az yağlı fritöz ailesinde ikinci üründe yüzde 50 indirim!

Arçelik fritöz almak isteyenlere çok özel bir kampanya sunuyor. Bu kampanya 1-15 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyaya dahil olan satın alınan ürünler içindeki en cazip fiyatlı ürün için tavsiye edilen satış rakamı üzerinden yüzde 50 indirim uygulayacak.

Kazan temizleme ve çamaşır ekleme özellikli Arçelik 10121 PMB çamaşır makinesinde 2 bin 500 TL indirim fırsatı başladı!

Arçelik’ten yeni evlenecek çiftlere ve çamaşır makinesi almak isteyen kişilere indirim müjdesi geldi. Arçelik, 10121 PMB çamaşır makinesinde 2 bin 500 TL indirim kampanyasını başlattığını duyurdu.

Arçelik MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinde yüzde 50 indirim kampanyası başladı!

Küçük ev aletleri konusunda indirim düğmesine basan Arçelik, MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinin yüzde 50 indirim satılacağını açıkladı. Bu nedenle evine küçük ev aleti almak isteyenler MC 6056 çok amaçlı pişiricinin teknik özelliklerini ve detaylarını araştırmaya başladı.

Arçelik’ten yeni ürün! YM 9242 probiyotik yoğurt makinesinin fiyatı açıklandı!

Arçelik, evinde yoğurt yapmak isteyenler için yoğurt makinesini üretti. Büyük ses getiren bu ürün Arçelik’in resmi internet sitesinde tanıtıldı.

Arçelik’ten yılda bir gelecek kampanya! 10120 MA Çamaşır Makinesi ile beraber kurutma makinesi alana 3.500 TL indirim!

Arçelik’ten beyaz eşya alacaklara dev indirim müjdesi geldi. Arçelik, 20 MA Çamaşır Makinesi ile beraber kurutma makinesi alana 3.500 TL indirim sağlayacağını duyurdu. Gelen indirim haberinin ardından beyaz eşya almak isteyenler ürünlerin fiyatlarını araştırmaya başladı.

Hepsiburada’da Arçelik 9101 PMB Çamaşır Makinesi'nde 36 ay kredi fırsatı!

Hepsiburada, çamaşır makinesi almak isteyenlere güzel haberi duyurdu. Arçelik 9101 PMB Çamaşır Makinesi, 36 ay kredi imkânıyla Hepsiburada’da satılmaya başlandı.

Arçelik'ten indirim fırsatı! Çamaşır makinelerinde fiyatlar düştü! 18 Haziran 2023 fiyat listesi...

Su ve enerji tasarrufu sağlayarak yarı zamanda daha etkili ve verimli yıkama yapan Arçelik Aquatouch Teknolojili çamaşır makinelerinde 2.000 TL indirim fırsatı haziran ayı sonuna kadar devam edecek. Peki, Aquatouch Teknolojili Çamaşır Makineleri ne kadar?

ŞOK’ta Fakir erkek bakım seti 699 TL’ye, çamaşır yumuşatıcısı 27,90 TL’ye, kaşar peyniri 89,50 TL’ye düştü!

ŞOK’ta, 18 Haziran Pazar gününe özel birçok ürüne indirim geldi. Buna göre, 18 Haziran’da Fakir erkek bakım seti 699 TL’ye, çamaşır yumuşatıcısı 27,90 TL’ye, kaşar peyniri 89,50 TL’ye düştü. İşte 18 Haziran Pazar ŞOK fiyat listesi...

Arçelik 9120 M çamaşır makinesinde 2 bin TL indirim fırsatı! 13 Haziran 2023 fiyat listesi...

Geniş kapasitesi, üstün performansı ve kullanışlı özellikleriyle dikkat çeken Arçelik 9120 M 9 kilo, 1200 devir çamaşır makinesi, indirime girdi. Peki, Arçelik 9120 M çamaşır makinesi kaç TL? İşte detaylar...

Arçelik 1060 YKMG Kurutmalı Çamaşır Makinesi çoklu kredi kartıyla ödeme imkânıyla satışa sunuldu!

Türkiye’nin en büyük beyaz eşya üreticilerinden Arçelik, kurutmalı çamaşır makinesi almak isteyen kişilere özel çoklu kredi kartıyla ödeme fırsatını sunduğunu duyurdu. Arçelik, bu kapsamda, 1060 YKMG Kurutmalı Çamaşır Makinesi’nin teknik özelliklerini ve fiyatını da paylaştı.

Arçelik şubat çamaşır makinesi kampanya Haberi

Arçelik şubat çamaşır makinesi kampanya

Geçtiğimiz sene salgının yayılmasıyla birlikte evlerde daha fazla vakit geçirmeye ve evlerimizi güzelleştirmeye başladık. Tüketiciler, kendi yaşam alanlarını düzenlemek için beyaz eşya pazarında patlama yaratıyor. Arçelik, evini düzenlemek isteyenler için beyaz eşya arayışında bulununlara özel indirim kampanyası başlattı.

Beyaz eşya sektöründe önemli bir pazar payına sahip olan Arçelik, şubat ayına özel düzenlediği kampanya ile satışlarını artırmayı amaçlıyor.

Ülkemizde yaşanan ekonomik dalgalanmadan kaynaklı beyaz eşya sektöründe alım gücünün düşmesi ile oluşan sorunu çeşitli kampanyalarla çözmek isteyen Arçelik, şubat ayı süresince çamaşır makinelerinde indirim kampanyası başlattı. Arçelik çamaşır makinelerinde uyguladığı bu indirim ile tüketicilerinin yüzünü güldürmeyi başarıdı. 

Peki Arçelik, hangi model çamaşır makinelerinde ne kadar indirim uyguladığı modellerin özellikleri neler? Cevabı haberimizde...

İşte indirim kampanyası olan Arçelik çamaşır makineleri ve özellikleri...

1-...