23 / 07 / 2024

Arçelik yönetim kurulu görev dağılımı ne durumda

Arçelik yönetim kurulu görev dağılımı ne durumda

Arçelik A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre 3 Mart 2014 tarihinde aldığı bir kararla Arçelik yönetim kurulu görev dağılımını yayınladı.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Seba Gacemer, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi oldu! 

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyelerinden Mahmut Sefa Çelik'in yerine Seba Gacemer'in Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

İş GYO Yönetim Kurulu Üyelerini belirledi!

İş GYO tarafından, Yönetim Kurulu üyeliklerine 1 yıl süreyle görev yapmak üzere Sezgin Yılmaz, Murat Karluk Çetinkaya, Hasan K. Bolat, Özcal Yılmaz, Kubilay Aykol, Murat Doğan, Prof. Dr. Arzu Erdem, Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ve İlkay Arıkan seçildi.

İş GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

İş GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye aday listesinin Sayın Nilgün Türeoğlu, Sayın Prof. Dr. Arzu Erdem, Sayın Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ve Sayın İlkay Arıkan'dan oluşmasına karar verildi.

Dursun Yaşar Çamurali, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyelerinden Fatih Kıvanç'ın yerine, Türk Ticaret Kanunu'nun 363 üncü maddesine göre ilk Genel Kurul'da, Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere Dursun Yaşar Çamurali'nin Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Gökhan Gürlek MÜSİAD Ankara Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi!

Gayrimenkul ve inşaat sektörün de başarılı işlere imza atan iş insanı Gökhan Gürlek MUSİAD Ankara Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi. 

Alarko GYO bağımsız yönetim kurulu adaylarını seçiyor!

Alarko GYO'nun kurumsal yönetim komitesinin raporla kurula sunduğu Bağımsız Yönetim Kurulu üye adayları Mustafa Tansu Uslu, Kudret Vurgun ve Hami Özçelik Çataloğlu'nun adaylıklarının yönetim kurulu tarafından  onaylanmasına karar verildi.

Bülent Arınç'tan SİNPAŞ açıklaması: Yönetim kurulu üyeliği teklifi geldi ancak kabul etmedim!

YİK Üyesi Bülent Arınç, SİNPAŞ GYO Yönetim Kurulu Üyeliği'ne getirildiği iddiasını yalanladı. Teklifi doğrulayan Arınç, bunu 'vicdan ve etik açıdan uygun görmediği için' reddettiğini belirtti.

Bülent Arınç, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu, Hamdi Topçu'nun ayrılması nedeniyle boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine Bülent Arınç'ın seçilmesine karar verildi.

Hazım Akyol, Vakıf Finansal Kiralama Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Vakıf Finansal Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyeleri arasında yapılan görev dağılımı sonucu; Hazım Akyol Yönetim Kurulu Başkanlığına, Halil Çelik Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine seçildi. 

Yaşar Altıparmak, Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Altıparmak, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ise Cengiz Dilli oldu...

Dört yönetim kurulu üyesi Kuyumcukent Gayrimenkul'den ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın yönetim kurulu üyesi olarak seçilen Mustafa Çoğalan, Ahmet Çeliköz, Evren Kırıkoğlu ve Bağımsız Üye Kaan Döşdemir kendi istekleri ile yönetim kurulu üyeliklerinden istifa etti...

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün üç yönetim kurulu üyesi istifa etti!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları yönetim kurulu üyesi Mesut Avcı, Ahmet Çağlar ve Cihangir Alparslan Çelik kendi istekleri ile yönetim kurulu üyeliklerinden istifa ettiler... 

Arçelik yönetim kurulu görev dağılımı ne durumda Haberi

Arçelik yönetim kurulu görev dağılımı ne durumda

Arçelik A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz Yönetim Kurulu 03.04.2014 tarihinde aşağıdaki kararları almıştır.


1- Yönetim Kurulu görev taksimi yapılarak, Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Mustafa Rahmi Koç'un, Başkan Vekilliği'ne Mustafa Vehbi Koç'un seçilmesine, Yönetim Kurulumuzun 27.06.2012 tarihli ve 764 no'lu kararı ile belirlenen ve 34 no'lu İmza Sirkülerini ihtiva eden karardaki gibi temsil ve ilzam şeklinin aynen devamına,


2- Yönetim Kurulumuzun 26.04.2012 tarih ve 758 no'lu kararı ile belirlenen çalışma esasları ile mevcut komitelerimizin faaliyetlerine devam etmesine;


a. Denetimden Sorumlu Komite'nin üyelerinin tamamının bağımsız yönetim kurulu üyeleri arasından seçilmek suretiyle 2 üyeden oluşmasına ve Başkanlığına Kutsan Çelebican'ın ve üyeliğe Mehmet Barmanbek'in getirilmesine,


b. Aday Gösterme Komitesi ve Ücret Komitesi görevlerini de yerine getirmek kaydıyla Kurumsal  Yönetim  Komitesi'nin  başkanının bağımsız yönetim kurulu üyeleri arasından 

seçilmek suretiyle 2...