26 / 07 / 2024

Arçelikten yeni ürünler

Arçelikten yeni ürünler

Profesyonel iklimlendirme ürünlerindeki başarısını ısıtma sektörüne taşıyan Arçelik önceden ürün gamında olan kombi ailesini ve hizmetlerini sektör beklentileri çerçevesinde yeniledi.

ŞOK 10 Temmuz 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! ŞOK'ta bu çarşamba birçok üründe indirim fırsatı var...

ŞOK Market 10 Temmuz 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. ŞOK markette bu çarşamba birçok üründe indirim sizleri bekliyor. 

ŞOK 3 Temmuz 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! ŞOK'ta önümüzde hafta çarşamba birçok üründe indirim var...

ŞOK 3 Temmuz 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. Bu çarşamba ŞOK'ta birçok seçili üründe indirim fırsatı sizleri bekliyor.

BİM 18 Haziran 2024 salı indirimli ürünler kataloğunu yayımladı! BİM'e 18 Haziran salı günü indirimli ürünler geliyor! 

BİM 18 Haziran 2024 salı indirimli ürünler aktüel kataloğunu paylaştı. BİM'de bu salı birçok gıda ürününde indirim var. BİM'de reçelden kahvaltılık sosa, kaşar peynirinden, yoğurda, makarnadan, mantıya kadar indirimli ürünler raflardaki yerini alacak.

ŞOK Market 12 Haziran 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımlandı! ŞOK'da bu çarşamba birçok üründe indirim var...

ŞOK Market 12 Haziran 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı.  Bu çarşamba ŞOK'ta birçok indirimli ürün raflardaki yerini alıyor. 

ŞOK Market 12 Haziran 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! ŞOK'ta bu çarşamba günü birçok üründe indirim fırsatı...

ŞOK Market 12 Haziran 2024 aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. ŞOK markete bu çarşamba günü aktüel indirimli ürünler geliyor. Temizlik ürünlerinden, bahçe lambasına, oyuncaktan, aksesuara kadar birçok ürün raflarda yerini alacak.

ŞOK 5 Haziran 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! ŞOK'ta bu çarşamba indirimli ürünler sizleri bekliyor...

ŞOK Market, 5 Haziran 2024 kataloğunu internet üzerinden paylaştı. ŞOK'ta bu çarşamba gıda ürünlerinden, elektronik eşyalara kadar birçok üründe indirimler sizleri bekliyor.

ŞOK 22 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! Yarın ŞOK'ta birçok üründe indirim sizleri bekliyor...

ŞOK 22 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. ŞOK'ta bu çarşamba onlarda ürün raflardak yerini alıyor. 22 Mayıs 2024-29 Mayıs 2024 ŞOK Aktüel listelerinde hangi indirimler yapılacak?

ŞOK 15 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Bu çarşamba ŞOK'a kamp ve piknik malzemeleri geliyor...

ŞOK 15 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. ŞOK’ta bu çarşamba günü birçok aktüel üründe indirim var. Orcamp kamp ve piknik setlerinden erkek ve kadın şortuna, Finish Quantum bulaşık makinesi kapsülü ile klimalara kadar birçok üründe fırsatlar sizleri bekliyor.

ŞOK 8 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! Yarın ŞOK markete iPhone 13 128 GB Midnight Cep Telefonu geliyor!

ŞOK market 8 Mayıs çarşamba aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. ŞOK'ta yarın birçok üründe indirim var. Homend Royaltea Plastik Antrasit Çay Makinesi 1.099 TL, Bambum Lara Sea / Golf Fincan Takımı 599 TL, Braun Silk-Epil 5 Sensosmart Epilasyon Cihazı 1.499 TL.

ŞOK 1 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! ŞOK'ta bu çarşamba indirimli ürünler sizleri bekliyor...

ŞOK 1 Mayıs 2024 çarşamba aktüel ürünler kataloğunu internet sayfasında paylaştı. ŞOK'ta bu çarşamba birbirinden farklı ürünler raflardaki yerini aldı. 

ŞOK'ta 25-30 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! ŞOK'ta yeni haftada hangi ürünlerde indirimler var...

ŞOK yeni haftanın aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. ŞOK'ta bugünden itibaren başlayan indirimler 30 Nisan tarihine kadar devam edecek. 

ŞOK 17 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! ŞOK'ta bu çarşamba birçok üründe indirim var...

ŞOK 17 Nisan 2024 Çarşamba aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. ŞOK'ta bu çarşamba günü seçili onlarca üründe indirim fırsatı sunuluyor. 

ŞOK 10 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! ŞOK'ta bu çarşamba seçili ürünlerde indirim fırsatı!

ŞOK 10 Nisan 2024 Çarşamba aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. ŞOK Market 10 Nisan 2024 Çarşamba kataloğunda birbirinden güzel indirimli ürünler raflarda yerini alacak. 

Arçelikten yeni ürünler Haberi

Arçelikten yeni ürünler

Profesyonel iklimlendirme ürünlerindeki başarısını ısıtma sektörüne taşıyan Arçelik önceden ürün gamında olan kombi ailesini ve hizmetlerini sektör beklentileri çerçevesinde yeniledi.  Müşterilerinin ihtiyaçları çerçevesinde yüksek kapasiteli, kaskat çalışma özellikli Condense Plus duvar tipi yoğuşmalı kazanlar da Arçelik İklimlendirme ve Enerji Çözümleri ürün ailesine alındı.


Tam yoğuşmalı, %108,9 verimli ve çok düşük baca gazı sıcaklık ve emisyon değerlerine sahip olan Condense Plus duvar tipi yoğuşmalı kazanlar; geniş bir kapasite aralığında pazara sunuldu. Bu ürünler, yüksek modülasyon oranı ile 17 kW kapasiteden tek bir sistemde 3.000 kW kapasitesine kadar çalışabiliyor.


Patentle korunan, baca gazı tarafında paslanmaz çelik ve su tarafında bakır malzemeden imal edilmiş olan bi-metal yanma odası eşanjörü; çok yüksek bir termal iletkenlik sağladığı gibi oluklu boru formu ile çok geniş bir ısı...