10 / 05 / 2024

ARCH Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

ARCH Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

ARCH Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 25 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Maltepe Altıntepe Mahallesi'nde, Oytun Genyılmaz Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Creatıve Archıtects İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Creatıve Archıtects İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Canberk Tarım tarafından kuruldu.

MBD Arch Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MBD Arch Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile M.Buğra Dokumacı tarafından kuruldu.

Arch Sinan Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arch Sinan Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Genco tarafından kuruldu.

Bab Arch Mimarlık Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bab Arch Mimarlık Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Beş ve İrem Beş ortaklığında kuruldu. 

Standart Grup Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Standart Grup Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Buğra koyuncu tarafından kuruldu.

Kurumsal Konsept Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurumsal Konsept Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Ersoy tarafından kuruldu. 

Micanoğlu Mimarlık Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Micanoğlu Mimarlık Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Mican tarafından kuruldu.

Artsave Yapı Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artsave Yapı Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Samet Erduan ve İlhan İnan ortaklığında kuruldu. 

Oğuz Tekin Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oğuz Tekin Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 25 bin TL sermaye bedeliyle Orhan Oğuz Tekin tarafından Üsküdar'da kuruldu.

Üçgen Tasarım Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçgen Tasarım Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 48 bin TL sermaye bedeli ile Cansu Paşaalioğlu, Doruk Bahar Büyükgüneş ve Ayşegül Altuğ ortaklığında kuruldu. 

Revzen İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Revzen İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Yılmaz tarafından kuruldu. 

Softroom İst Tasarım Proje Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Softroom İst Tasarım Proje Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Agif Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agif Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyllikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Kasapoğlu tarafından kuruldu. 

ARCH Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

ARCH Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

ARCH Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 25 Şubat 2015'te, Oytun Genyılmaz Müdürlüğü'nde kuruldu.


ARCH Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Yurt içinde ve dışında her türlü inşaat, tesisat, montaj işlen ve her nevi müteahhitlik, taahhüt ve kat karşılığı inşaat işleri üstlenmek, yapmak, yaptırmak. Asıldan olmak üzere her türlü inşaat ve tesisat projeleri hazırlamak ve hazırlatmak, mühendislik ve mimarlık hizmetleri yapmak. Resmi ve özel ihalelere katılmak, taahhüt almak, toplu konut ve iş yerleri iş hanları, hastane, sanayi tesisleri inşa etmek ve bunları organize etmek ve bilcümle inşaat işleri ile iştigal etmek -Her türlü makine malzeme ve hırdavatı alıp-satmak ithalatını yapmak. -Sıhhi tesisat ve elektrik tesisatı malzemeleri yurt içinde ve yurt dışına alıp satmak...