06 / 05 / 2024

Archıcon Uluslararası Mühendislik adres 

Archıcon Uluslararası Mühendislik adres 

Archıcon Uluslararası Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sanan Shıralıyev tarafından kuruldu.

Onay Uluslararası Mühendislik Ve Müşavirlik Anonim Şirketi kuruldu!

Onay Uluslararası Mühendislik Ve Müşavirlik Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Samettin Murat Ayan ve Deniz Önder ortaklığında kuruldu.

Erya Uluslararası Mühendislik Ve Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Erya Uluslararası Mühendislik Ve Müşavirlik Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Er tarafından kuruldu.

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Hasan Hüseyin Bozlağan, Mehmet Beşir Erdem ve Poyraz Emre Bingöl ortaklığında kuruldu.

7 Pıramıt Uluslararası Mühendislik Ve Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

7 Pıramıt Uluslararası Mühendislik Ve Dekorasyon Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile A.Rahman A.A.A. tarafından kuruldu.

Proce Uluslararası Altyapı Mühendislik Müşavirlik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Proce Uluslararası Altyapı Mühendislik Müşavirlik Ve İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Karaman tarafından kuruldu.

Mrc Archıtects Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mrc Archıtects Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Defne Güven Meriç tarafından kuruldu.

Bam Archıtecture Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bam Archıtecture Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi Zeytinburnu’nda 10 bin TL sermaye bedeli  ile Burcu Aslım tarafından kuruldu.

Mk Archıtekten Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Archıtekten Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karademir tarafından kuruldu.

Vepica Uluslararası Proje Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Vepica Uluslararası Proje Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Vepıca Grupo Internacıonal Sl tarafından kuruldu.

Archıcon Uluslararası Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Archıcon Uluslararası Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sanan Shıralıyev tarafından kuruldu.

Upm Proje Uluslararası İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Upm Proje Uluslararası İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tahir Uzer tarafından kuruldu.

Sencro Uluslararası Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sencro Uluslararası Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Akkar tarafından kuruldu.

Mitanni Mühendislik Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mitanni Mühendislik Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Nizamettinn Aydın tarafından kuruldu.

Archıcon Uluslararası Mühendislik adres  Haberi

Archıcon Uluslararası Mühendislik adres 

Archıcon Uluslararası Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sanan Shıralıyev tarafından kuruldu.

Archıcon Uluslararası Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1- Ulusal ve uluslararası her türlü kamu ve özel kurumlara, gerçek ve tüzel kişilere, her türlü altyapı işleri, üstyapı grubu işleri, elektrik üretim tesisleri, elektrik işleri, mekanik tesisat işleri, telekomünikasyon ve otomasyon işleri, demiryolu, raylı sistemler, hava limanı ve deniz yapıları işleri, doğalgaz ve petrol boru hatları ile her türlü depolama tesisleri, baraj ve hidroelektrik santralları ve benzer nitelikteki yapı ve tesislerin projelendirilmesi , proje yönetimi, teknik müşavirlik ve mühendislik hizmetlerini vermek. Bu işler için gerekirse yerli ve yabancı firmalar ise ortaklık tesis etmek. 2-...