08 / 05 / 2024

Archıtale Mimarlık Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi

Archıtale Mimarlık Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi

Archıtale Mimarlık Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi Sezen Usak ve Elif Marangoz ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Erten, İskender Arı, İskender Erten, Sadenur Arı, Tuğba Erten, Vedat Erten ve Yakup Erten ortaklığında kuruldu.

Galip Archıtects Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galip Archıtects Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Galip tarafından kuruldu.

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Hasan Hüseyin Bozlağan, Mehmet Beşir Erdem ve Poyraz Emre Bingöl ortaklığında kuruldu.

Master Archıtect Mimarlık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Master Archıtect Mimarlık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Artur Maerov ve Nurbıı Namıtokov tarafından kuruldu.

Mrc Archıtects Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mrc Archıtects Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Defne Güven Meriç tarafından kuruldu.

Espas Archıtects Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Espas Archıtects Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berke Hatipoğlu ve İlke Hatipoğlu ortaklığında kuruldu.

Era Archıtects Mimarlık Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Archıtects Mimarlık Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Gezen tarafından kuruldu.

MBD Arch Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MBD Arch Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile M.Buğra Dokumacı tarafından kuruldu.

Arch Sinan Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arch Sinan Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Genco tarafından kuruldu.

Archıtale Mimarlık Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Archıtale Mimarlık Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi Sezen Usak ve Elif Marangoz ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gdn Danışmanlık Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gdn Danışmanlık Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Seda Giden tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Çağlar T Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağlar T Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi Barış Çağlar Temizyürek tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Karat Mimarlık Ve Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Karat Mimarlık Ve Yapı Anonim Şirketi Tuncay Aydın ve İsmail Hakkı Karaer ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Archıtale Mimarlık Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi Haberi

Archıtale Mimarlık Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi


Archıtale Mimarlık Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Sezen Usak ve Elif Marangoz ortaklığında kuruldu. 


Archıtale Mimarlık Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak, Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. 2.Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesive uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Archıtale Mimarlık Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi Adres; Yenişehir Mahallesi Mustafa Akyol Sk.No:13/139...