04 / 10 / 2024

Ard Tasarım Kauçuk İnşaat iletişim

Ard Tasarım Kauçuk İnşaat iletişim

Ard Tasarım Kauçuk İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuriddin Parpiev tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş'taki 10 bin konutluk Kentsel tasarım projesine yeni alanlar eklenecek!

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depremlerin ardından, şehirlerdeki konut ve iş yeri inşaatları tüm hızıyla sürüyor. Peki 10 bin konut ve iş yerini kapsayan "Kentsel tasarım projesi"nde son durum ne?

Arsel Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsel Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Karaarslan tarafından kuruldu.

Lotus Mutfak Dekorasyon Tasarım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Mutfak Dekorasyon Tasarım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Veznedar, Galip Koyuncu ve Selçuk Zengin ortaklığında kuruldu.

Duvar Tasarım Mimarlık Ve Proje Anonim Şirketi kuruldu!

Duvar Tasarım Mimarlık Ve Proje Anonim Şirketi Pendik'te Şahin Doğan, Ege Selçuk ve Deniz Sakat ortaklığında kuruldu.

Uk Tasarım Mimari Proje Ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uk Tasarım Mimari Proje Ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Uğur Karadağ tarafından kuruldu.

3a Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3a Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Can Ardıçer, Cemil Aydın ve Ömer Ayan ortaklığında kuruldu.

Ard Tasarım Kauçuk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ard Tasarım Kauçuk İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuriddin Parpiev tarafından kuruldu.

Ardıç Mimarlık Tasarım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ardıç Mimarlık Tasarım İnşaat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Akçay tarafından kuruldu.

Mentor Mice Tasarım Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mentor Mice Tasarım Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tunç Ardıç, İrfan Kebabcı ve Yıldız Yiğit Yılmaz ortaklığında kuruldu.

İçtaş Dekorasyon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İçtaş Dekorasyon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Ülgen tarafından kuruldu.

Ankara’da 1513 tasarım-beceri atölyesi açıldı!

Ankara’da inşaatı tamamlanan 1513 tasarım-beceri atölyesi toplu açılışı Sincan İlkokulu'nda düzenlenen törenle yapıldı. Açılış töreninde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından kurdele kesildi.

Doğal bir alternatif biyofilik tasarım!

Doç. Dr Semra Arslan Selçuk, insanın doğal olana özlem duymasının kaçınılmaz olduğunu gösteren araştırmalardan hareketle mimarlık alanında biyofilik tasarım yaklaşımının geliştiğini belirtiyor...

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. kuruldu!

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Bayraktaroğlu, Gamze Özçelik, Tamer Çınar ve Ahmet Nedim Karasoy ortaklığında kuruldu. 

Ard Tasarım Kauçuk İnşaat iletişim Haberi

Ard Tasarım Kauçuk İnşaat iletişim

Ard Tasarım Kauçuk İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuriddin Parpiev tarafından kuruldu.

Ard Tasarım Kauçuk İnşaat Limited Şirketi konusu:
1. KİMYA a. Bilumum kimyasal maddeler ve her türlü yardımcı kimyevi maddeler ve bunların üretiminde kullanılan mamul, yarı mamul, ham maddelerin imalatı ve ticareti. b. Başta kimya sanayi olmak üzere imalat, ticaret ve hizmet sektörleri ile nihai tüketimde kullanılan her türlü toz ve yaş boya, tabii, sentetik ve madeni boyalar, astar boya, silikonlu ve silikonsuz mat boyalar, ahşap, metalik, plastik iç ve dış yüzey boyaları ile mürekkep ve benzeri her türlü kimyevi maddelerin imalatını, fason işçiliğini yapmak, yaptırmak, alımını, satımını, ithalat ve ihracatını, komisyonunu, dağıtım, pazarlama ve dahili ticaretini yapmak. c. Her türlü sınai, zirai ve...