06 / 05 / 2024

Arda Turan Alaçatı Arsa

Arda Turan Alaçatı Arsa

Habertürk gazetesi yazarı İzzet Çapa, futbolcu Arda Turan'ın Alaçatı Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç ile beraber arsa baktığını ve ardından mükellef bir yemek yediklerini yazdı

Sütlüce'de çöken binanın nedeni Arda Turan'ın oteli mi? Açıklama geldi!

Sütlüce'de bugün çöken bina hakkında çarpıcı iddialar ortaya atıldı. Çökme nedeninin binanın hemen yanında başlanılan otel projesi olduğu otelinde Arda Turan'a ait olduğu belirtildi. Turan'dan açıklama ise gecikmedi...

Arda Turan gayrimenkul sektörüne yatırım yapıyor!

Yatırımlarını emlak ve e-ticarete yapan Arda Turan transferin ardından İstanbul-Ataköy’den 2 daire aldı. Ayrıca Boğaz’dan yalı baktığı iddia ediliyor.

Arda Turan Boğaz’dan yalı satın alacak!

Arda Turan Boğaz’dan yalı alıyorHer fırsatta Bayrampaşa Altıntepsi’deki evini ve arkadaşlarını ziyaret eden Arda Turan, Boğaz’dan yalı bakıyor. Yatırımını emlak ve e-ticarete yapan Arda Turan daha öncede İstanbul Ataköy’den 2 daire aldı.

Arda Turan, Boğaz'dan yalı bakıyor!

Her fırsatta Bayrampaşa Altıntepsi'deki evini ve arkadaşlarını ziyaret eden Arda Turan, Boğaz'dan yalı bakıyor. Yatırımını emlak ve e-ticarete yapan Arda Turan transferinin ardından İstanbul Ataköy'den 2 daire aldı.

Çeşme Mimarin Köyce Alaçatı villa fiyatları!

İzmir Çeşme - Alaçatı konumunda yükselen proje toplam 16 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Çeşme Mimarin Köyce Alaçatı villa fiyatları 775 bin TL'den başlıyor.

Mimarin Köyce Alaçatı adres!

Suv Yapı imzası ile yükselen projede teslimler 2016 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor. Mimarin Köyce Alaçatı adres bilgileri kapsamında İzmir Çeşme - Alaçatı konumunda yükseliyor.

Alaçatı Mimarin Köyce satış fiyatları!

Konum bilgisine göre Alaçatı Çarşı' ya 1,3 kilometre kadar uzaklıkta yer alan proje Suv Yapı imzası ile yükseliyor. Alaçatı Mimarin Köyce satış fiyatları 775 bin TL'den başlıyor.

Mimarin Köyce Alaçatı satış ofisi!

Konum bilgisine göre Alaçatı Çarşı' ya 1,3 kilometre kadar uzaklıkta yer alan proje 16 dönümlük arsa alanı üzerinde yükseliyor. Mimarin Köyce Alaçatı satış ofisi telefon numarası 0232 446 0 406 olarak belirlendi.

Çeşme Mimarin Köyce Alaçatı fiyatları!

İzmir Çeşme - Alaçatı konumunda yükselen proje Suv Yapı imzası ile inşa ediliyor. Proje 16 dönümlük arsa alanı üzerinde yükseliyor. Çeşme Mimarin Köyce Alaçatı fiyatları 775 bin TL'den başlıyor.

Mimarin Köyce Alaçatı ulaşım!

Suv Yapı imzası ile yükselen proje toplam 16 dönümlük arsa alanı üzerinde yükseliyor. Mimarin Köyce Alaçatı ulaşım bilgisi kapsamında Çeşme merkeze 9 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

İzmir Mimarin Köyce Alaçatı teslimleri ne zaman?

Toplam 16 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa edilen proje ulaşım bilgisine göre Çeşme merkeze 9 kilometre kadar uzaklıkta yükseliyor. Peki İzmir Mimarin Köyce Alaçatı teslimleri ne zaman?

Mimarin Köyce Alaçatı fiyatları!

Lokasyon bilgisine göre Alaçatı Çarşı' ya 1,3 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje toplam 16 dönümlük arsa alanı üzerinde yükseliyor. Mimarin Köyce Alaçatı fiyatları 775 bin TL'den başlıyor.

Çeşme Mimarin Köyce Alaçatı lokasyon!

Toplam 16 dönümlük arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje Suv Yapı imzası ile yükseliyor. Çeşme Mimarin Köyce Alaçatı lokasyon bilgisi kapsamında Alaçatı Çarşı' ya 1,3 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Arda Turan Alaçatı Arsa Haberi

Arda Turan Alaçatı Arsa

Habertürk gazetesinde İzzet Çapa'nın yazısı şöyle;


"Aile arasındaki sorunları hallettiğimize göre gelelim Rin Tin Tin'in anlattıklarına. O gün Alaçatı Belediyesi önünde güneşte bedenini ısıtırken bir bakmış ki mavi pantolon ve kırmızı ayakkabılarıyla bir moda ikonunu andıran Arda'yla arkadaşları binadan içeri giriyor. Bizimki de tabii takılmış peşlerine. Üç kafadar, Alaçatı Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç'ın makamına girmişler. Yaklaşık yarım saat konuştuklarını havladı Rin Tin Tin...


Sonra hep birlikte çıkmışlar ve büyük bir arsaya bakmışlar. Oradan da mükellef bir yemek yemişler birlikte. Rin Tin Tin zaten gariban bir köpek olduğu için ne konuşulduğunu anlamamış ama Arda'nın bu arazi üzerine bir yatırım yapacağını köpek aklıyla o bile tahmin etmiş. Ellerimi tatlı yalarken “Arda bu arazinin üzerine Demet ‘annesine’ (Ak- bağ) yakın olmak için muhteşem bir malikane mi yaptıracak, yoksa...