01 / 05 / 2024

Arda Turan aslıhan doğan evleri nerede

Arda Turan aslıhan doğan evleri nerede

Başakşehirli futbolcu Arda Turan, oğullarına 4 aylık hamile olan eşi Aslıhan Turan ile Çubuklu’daki evlerinin dekorasyonu için kesenin ağzını açtı. 50 bin liraya Hereke halısı alan çift, avizelere de 50 bin lira ödeme yaptılar. 

Avcılar Belediye Başkanı Hançerli: Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli son zamanlarda gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm yasası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz" dedi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları....

Spacehunt Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Spacehunt Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kubilay Salihvatandaş, Aziz Can Çolak, Zaynep Aslıhan Çolak, Alara Bağzıbağlı ve Ömer Mert Çolak ortaklığında kuruldu.

Saral Desıgn Constructıon İnşaat Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Saral Desıgn Constructıon İnşaat Dekorasyon Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Saral ve Aslıhan Saral ortaklığında kuruldu.

Arya Grup Restoran Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arya Grup Restoran Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Aslıhan Yeter, Çayan Dursun ve Didem Aydın ortaklığında kuruldu.

Ats Solmaz İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ats Solmaz İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Solmaz ve Aslıhan Solmaz ortaklığında kuruldu.

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 3 milyon 190 bin TL sermaye bedeli ile A. Aslıhan uludağ, Ercüment Gümrük ve Önder Focan ortaklığında açıldı.

Turan Hançerli'den kentsel dönüşüm değerlendirmesi!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Avcılar Belediyesi'nin başlatmış olduğu kentsel dönüşüm projesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Demiras Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiras Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Asena Demir, Aslıhan Demir ve Hüseyin Demir tarafından kuruldu.

Clb Proje İnşaat Danışmanlık Ve Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

Clb Proje İnşaat Danışmanlık Ve Müteahhitlik Limited Şirketi Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli  ile Nuri Çelebi ve  Aslıhan Çelebi Altay tarafından kuruldu.

Omenay Global İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omenay Global İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  25 bin TL sermaye bedeli ile Aslıhan    Aydın tarafından kuruldu.

Milyonlarca Euro'luk sitede aidat krizi!

Arda Turan, Suat Sürmen ve Selma Türkeş gibi ünlü isimlerin yaşadığı Bodrum Mandarin Oriental'de aidat krizi yaşanıyor. 15 bin TL'ye çıkan aidat ücretleri ünlü isimlerin tepkisine neden oldu.

Arda Turan ailesiyle beraber Beykoz'daki villasına taşındı!

Arda Turan geçtiğimiz sene Beykoz Çubuklu Vadi'de 5 milyon dolara villa satın almıştı. Villayı baştan aşağı yenileyen Turan, geçtiğimiz ay ailesiyle beraber villasına taşındı. 

Brb Mühendislik Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brb Mühendislik Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Aslıhan Berber tarafından kuruldu.

Arda Turan aslıhan doğan evleri nerede Haberi

Arda Turan aslıhan doğan evleri nerede

Başakşehirli futbolcu Arda Turan, oğullarına 4 aylık hamile olan eşi Aslıhan Turan ile Çubuklu’daki evlerinin dekorasyonu için servet harcıyor. Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre, 150 bin liraya Hereke halısı alan çift, avizelere de 50 bin lira ödedi.

Aslıhan Turan’ın kardeşi, ressam Dilahan Doğan’ın yaptığı hat ve tablolar da çiftin evlerinin duvarını süslediği belirtildi. Arda Turan ve Aslıhan Doğan, İstanbul’daki Çubuklu Vadi Evleri’nden 25 bin TL'ye villa kiralamışlardı. 
 
Futbolcu Arda Turan ise villanın geniş bahçesine ufak bir futbol sahası yaptırdığı...