28 / 04 / 2024

Arda Turanın oğlu

Arda Turanın oğlu

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan, 25 Ekim’de dünyaya gelen Hamza Arda'nın odasının fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı.

Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı nedeniyle ikinci kez hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı suçlamasına yönelik süren davanın duruşmasında ikinci defa hakim karşısına çıktı. Trump Jr, savunma tarafının ilk tanığı olarak ifade verdi. Trump Jr, verdiği ifadede suçlamaları reddetti.

ABD eski Başkanı Trump'ın oğlu Trump Jr. 'emlak dolandırıcılığı' davasında ifade verdi!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr. haklarındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

Emrah, oğlu Tayfun'u mirasından men etti!

Emrah’ın oğlu Tayfun Engin Çolak, babasının bir ev aldıktan sonra mirasından feragat ettiğini açıkladı. Annesi ise “Kabul etmemesi için mücadele verdim. Karşı taraf oğluna bir şişe süt almamıştır” diye konuştu.

Arda Turan'ın Beşiktaş'taki evi hacizli çıktı!

Yatırımlarını genel olarak gayrimenkule yapan milli futbolcu Arda Turan'ın Beşiktaş'taki dairesinin hacizli olduğu öğrenildi.

Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat evleniyor!

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat, cumartesi günü aile arasında yapılacak nikah ile evleniyor.

Sütlüce'de evleri yıkılan vatandaşlardan Arda Turan'a dava!

Sütlüce'de futbolcu Arda Turan’ın yaptırdığı otel inşaatının temel kazma çalışması sırasında evleri çöken Ertürk Apartmanı sakinleri, zararlarının karşılanmadığı gerekçesiyle futbolcuya ve kardeşi Okan Turan'a tazminat davası açtı.

Arda Turan'ın sahibi olduğu Arşiv kapandı!

Süper Lig'e Başakşehir kadrosunda dönen futbolcu Arda Turan'ın 'yeni nesil lokanta' konseptiyle üç yıl önce Şişli'de açtığı 'Arşiv' kapandı.

Sütlüce'de çöken binanın sakinlerinden Arda Turan'a dava!

Temmuz ayında İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde yıkılan binanın sakinleri, olaya Arda Turan'a ait otel inşaatının neden olduğunu savunarak milli futbolcuya dava açtı.

Arda Turan, Mandarin Oriental'deki 30 milyon TL'lik villayla ilgileniyor!

Arda Turan'ın 2 ay önce anne olan eşi Aslıhan Doğan Turan’a doğum günü hediyesi olarak villa alacağı konuşuluyor. Turan, önümüzdeki yazı eşi ve oğluyla daha rahat geçirebilmek için Bodrum’dan 30 milyon TL’lik bir villa ile yakından ilgileniyor...

İşte Hamza Arda Turan'ın odası!

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan, 25 Ekim’de dünyaya gelen Hamza Arda'nın odasının fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı.

Arda Turan'ın Beyoğlu'ndaki inşaatının imar planına ulaşılamıyor!

Arda Turan'ın Beyoğlu'nda bulunan öğrenci yurdu inşaatının bulunduğu parsel ticaret alanı olarak görülüyor. Turan’ın inşaatının bulunduğu imar planı, uygulama kapsamında bulunamıyor.

Sütlüce'de çöken binanın nedeni Arda Turan'ın oteli mi? Açıklama geldi!

Sütlüce'de bugün çöken bina hakkında çarpıcı iddialar ortaya atıldı. Çökme nedeninin binanın hemen yanında başlanılan otel projesi olduğu otelinde Arda Turan'a ait olduğu belirtildi. Turan'dan açıklama ise gecikmedi...

Çimento kralının oğlu Çırağan'da evlendi!

Hintli çimento kralının oğlu, Çırağan Sarayı'nda evlendi. 5 milyon dolara yapılan düğüne 300'ü aşkın davetli katıldı.

Arda Turanın oğlu Haberi

Arda Turanın oğlu

Aslıhan Doğan, 25 Ekim’de İstanbul'da dünyaya gelen Hamza Arda'nın odasının fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Arda Turan ve Aslıhan Doğan’ın oğulları Hamza Arda 25 Ekim’de İstanbul’daki özel bir hastanede dünyaya geldi. 

Çift, 1 aylık olan oğullarının henüz yüzünü göstermedi. Doğan, Hamza Arda’nın odasının fotoğraflarını ise sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı.