29 / 04 / 2024

Ardahan Aktaş Mozeret Tüneli

Ardahan Aktaş Mozeret Tüneli

Ardahan Türkgözü ve Aktaş hudut kapıların da daha ulaşılşır bir döneme imza atılıyor. Posof Ilgar Tüneli için çalışmalar devam ederken Aktaş Mozeret Tüneli için yer teslimi yapıldı.

Ardahan Mozeret Tüneli 2018 Haziran’da tamam!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ardahan ldır-Aktaş yolunda Mozeret Tüneli’ndeki çalışmaları inceledi. Arslan, yolun tamamını 2018'de bitireceklerini açıkladı.

Ardahan'daki Mozaret Tüneli'nin inşaatı başladı!

Türkiye'yi Kafkaslar ve Orta Asya'ya bağlayan önemli güzergahlardan Çıldır-Aktaş karayolu üzerinde inşa edilecek ve Ardahan'ın ilk tüneli olacak Mozaret Tüneli'nin yapımına başlandı.

Ardahan Çıldır Mozeret Tüneli'nin temeli yarın atılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yarın Kars-Tiflis-Bakü tren yolu hattında önemli kavşak olan Çıldır Mozeret Tüneli'nin temelini atacak.

Ardahan Aktaş Mozeret Tüneli'nin yer teslimi yapıldı!

Ardahan Türkgözü ve Aktaş hudut kapıların da daha ulaşılşır bir döneme imza atılıyor. Posof Ilgar Tüneli için çalışmalar devam ederken Aktaş Mozeret Tüneli için yer teslimi yapıldı.

Çıldır-Aktaş Gümrük Kapısı'ndaki çalışmalar devam ediyor!

Çıldır-Aktaş Gümrük Kapısı'ndaki çalışmalar devam ediyor. Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ATSO) Çetin Demirci, yapımı devam eden Çıldır-Aktaş Gümrük Kapısı'ndaki yol çalışmalarının hızlandırılması gerektiğini bildirdi.

Ardahan atık su arıtma tesisinin çalışmaları hızla devam ediyor!

Belediye tarafından yapılan atık su arıtma tesisinin çalışmaları hızla devam ediyor. Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy,tesisin inşaatının 21 bin 500 metrekare alan üzerinde başladığını ifade etti.

Teknosa 79'uncu mağazasını Ardahan'a açtı!

Tüketicilerin teknoloji ihtiyaçlarını karşılayan Teknosa 79'uncu mağazasını Ardahan'a açtı. Hizmet ağını Ardahan'a açtığı yeni mağazayla 79 kente yükselten Teknosa'nın Türkiye'nin 81 ilinde bulunma hedefine 2 şehir kaldı.

Ardahan Hanak Cotsuyu I yerleşim alanı 1. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edildi!

Ardahan Hanak ilçesi, Çayağzı Köyü sınırları içerisinde yer alan Cotsuyu I yerleşim alanına ilişkin bilgi ve belgelerin incelenmesi sonucunda, Cotsuyu I yerleşim alanı 1. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edildi...

Ardahan Posof Tuya Kalesi 1. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edildi!

Ardahan Posof Yurtbekler Köyü sınırları içerisinde yer alan Tuya Kalesi, “Korunması Gerekli Taşınmaz Kültür Varlığı” özelliği gösterdiğinden I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edildi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı...

Aktaş'ta yeni konutlar 2015'te teslim edilecek!

Altındağlı vatandaşların daha modern yaşam alanlarına kavuşması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Başkan Tiryaki, Aktaş Mahallesi ' nde de kentsel dönüşüm adına önemli mesafe kat etti...

Altındağ Aktaş Mahallesi'nde kentsel dönüşüm devam ediyor!

Ankara'da kentsel dönüşümün mimarı olan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, çarpık yapılaşmanın önüne geçmekte kararlı. Başkan Tiryaki, Aktaş Mahallesi'nde de kentsel dönüşüm adına önemli mesafe kat etti.

Aktaş Mahallesi 3. etap teslimleri 2015'te!

Çarpık yapılaşmanın önüne geçebilmek için devam eden çalışmalar kapsamında Aktaş Mahallesi'nde apartmanlar yükselmeye başladı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, kentsel dönüşüm adına önemli mesafe kat ettiklerini söyledi...

Aktaş Cephe Sistemleri İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaş Cephe Sistemleri İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuz Kaan Ocak tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da Kadıköy'de kuruldu.

Ardahan Aktaş Mozeret Tüneli Haberi

Ardahan Aktaş Mozeret Tüneli

Ak Parti Milletvekili Orhan Atalay " Mozeret ve Posof tünelinin tamamlanmasıyla kara hudut kapılarımızın daha aktif çalışması için ihtiyaç  duyulan tünel projeleri aksamadan devam ediyor. Güzargahı belli olan, uygulama projesinin de Temmuz´da tamamlanması beklenen Ilgar Tüneli fizibilitesiyle birlikte 2016 yatırım programına teklif edilecektir. Proje çalışmaları devam eden Sahara Tüneli ile ilgili çalışmalar devam ederken, Aktaş Sınır Kapısı üzerinde bulunan Mozaret Tüneli´nin yer teslimi yapılmış olup yüklenici firma şantiye kurma aşamasındadır" dedi. 


Yer teslimi yapılmış ve şantiye çalışmalarına başlanmış bulunan Mozaret Tüneli Ardahan hudutları içindeki ilk tünel olacaktır. 



Çıldır...