02 / 05 / 2024

Ardahan Çıldır kura sonucu

Ardahan Çıldır kura sonucu

TOKİ'nin Ardahan Çıldır’da hayata geçirdiği 78 konutun hak sahipleri belirlendi.

TOKİ Iğdır kura çekilişi ne zaman? Iğdır Merkez TOKİ kura sonucu 8 Ağustos 2022!

TOKİ Iğdır kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve Iğdır Merkez TOKİ kura sonucu 8 Ağustos 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Iğdırlıların yüzünü güldüren proje ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ 100 bin konut Bursa Yıldırım kura sonuçları 2020!

TOKİ 100 bin konut Bursa Yıldırım kura sonuçları 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Yıldırım kura sonuçları listesi ve TOKİ 100 bin konut Bursa Yıldırım kura sonuçları 2020...

TOKİ Bursa Yıldırım 150 konut kura çekilişi 2020 ne zaman?

TOKİ Bursa Yıldırım 150 konut kura çekilişi 2020 ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ Bursa Yıldırım 150 konut kura çekilişi tarihi ne zaman? TOKİ Bursa Yıldırım 150 konut kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ Bursa Yıldırım 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman?

TOKİ Bursa Yıldırım 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut projeleri kapsamında Bursa'da da 3 bin 200 yeni konut hayata geçirilecek.

Ardahan Çıldır'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Ardahan ili Çıldır ilçesi içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ardahan Çıldır'a entegre hastanesi geliyor!

Ardahan'ın Çıldır ilçesinde inşa edilecek 10 yataklı Entegre Hastanesi'nin temeli atıldı. 2015 yılında planlanan proje için kazı çalışması başladı.

TOKİ Ardahan Çıldır sözleşme imzalama tarihleri!

TOKİ'nin Ardahan’ın Çıldır İlçesi’nde hayata geçirdiği 78 adet konutun sözleşmeleri imzalanıyor. İşte TOKİ Çıldır sözleşme imzalama tarihleri...

Ardahan Çıldır’da 78 konutun hak sahipleri belirlendi!

TOKİ'nin Ardahan Çıldır’da hayata geçirdiği 78 konutun hak sahipleri belirlendi.

TOKİ Çıldır kura çekilişi 3 Nisan'da!

TOKİ Çıldır Konutları'nın kura çekilişi 3 Nisan Pazartesi günü yapılacak. Projedeki bu yıl yaz sonu hak sahiplerine teslim edilecek

Ardahan Çıldır Gölü'ndeki tesis belediyeye devredildi!

Ardahan'ın Çıldır Gölü kenarındaki Konaklama Tesisi'nin Çıldır Belediyesine devri gerçekleşti.Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu konu ile ilgili açıklama yaptı.

Ardahan Çıldır Belediye oteli yükseliyor!

Çıldır Belediye oteli yükselmeye başladı. Belediye oteli 4 kat 40 yatak kapasiteli olarak inşa edilecek.

Ardahan Çıldır'da Yeni Camii inşa ediliyor!

Yapımına 2014 yılı Ağustos ayı içerisinde başlanan Çıldır Yeni Cami inşaatının yapımı devam ediyor. 2016 yılı içerisinde kaba inşaatı tamamlanıp teslim edilmesi planlanmakta olan caminin ana kubbesinin betonu atılarak büyük bir kısmı tamamlanmış oldu.

Ardahan Çıldır Taziye Evi için ilk kazma vuruldu!

Yıldırımtepe mahalle muhtarı Varidet Aktemur mahallelerin en önemli eksikliklerinden biri olan taziye evi ve imam evinin temelini attıklarını belirtti.

Ardahan Çıldır kura sonucu Haberi

Ardahan Çıldır kura sonucu

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ardahan’ın Çıldır İlçesi’nde 2+1 planında inşa edilen 78 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi.


Kura töreni 3 Nisan, Pazartesi günü Çıldır Belediyesi Düğün Salonu’nda noter huzurunda gerçekleştirildi.

TOKİ...