16 / 05 / 2024

ardahan havaalanı ne zaman yapılacak

ardahan havaalanı ne zaman yapılacak

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Demirci, bugün Ardahan havaalanı ile ilgili dönüşü olmayan bir yola girildiğini belirterek, havaalanının yapılması için Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu'nun bu konuda tam destek verdiğini belirtti...

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

Esenler Havaalanı Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Havaalanı Mahallesi, Rezerv Yapı Alanı’nın Bir Bölümüne İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Çukurova Bölgesel Havaalanı inşaatında son durum ne?

CHP Tarsus ilçe örgütü 9 ihale, 3 temel atma töreni gerçekleştirilen, 7 bakan değiştiren ve 6 farklı bitiş tarihi açıklanmasına rağmen bir türlü bitirilemeyen Çukurova Bölgesel Havaalanı bölgesinde yazılı uçurtma uçurdu.

Bursa'nın Yunuseli Havaalanı'nda son durum ne?

Uzun zamandır Bursa'nın gündemi Yunuseli Havaalanı. Havaalanı tartışması beraberide imar tartışmalarını da getirdi. Peki Bursa'nın Yunuseli Havaalanı'nda son durum ne?

Bursa Yunuseli Havaalanı arazisinde ne yapılacak?

Bursa halkı son günlerde Yunuseli'ndeki eski havalimanı arazisinde ne yapılacağını merak ediyor. Peki Yunuseli arazisinde ne yapılacak? Bursalılar arazide ne istiyor?

Niğde Havaalanı'nın ne zaman tamamlanacağı TBMM'de!

Niğde Havaalanı'nın ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Artvin-Rize Havaalanı ne zaman açılacak? 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, merakla beklenen Artvin-Rize Havaalanı'nı yıl sonuna doğru hizmete açmayı planladıklarını müjdeledi.

Çukurova Bölgesel Havaalanı ne zaman açılacak?

Elazığ'da kapatılarak şehir hastanesine taşınan hastanelerin binalarının akıbeti meclis gündemine taşındı. MHP'li Klavuz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ardahan Posof TOKİ 2019 kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Ardahan Posof TOKİ 2019 kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 126 adet konut bulunuyor

TOKİ Ardahan Posof 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla!

Ardahan Posof 2019 projesi başvuruları nereye yapılacak? Ardahan Posof 2019 başvuru tarihleri ne zaman, Ardahan Posof başvuru detayları nedir? İşte Ardahan Posof 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla...

TMSF, Kafkas Teknik Yapı'nın Ardahan'daki otelini satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Kafkas Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ'ne ait Ardahan Apart Otel binasını satışa çıkardı.

Ardahan Ilgar Tüneli 29 Ekim 2019'da açılacak!

Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, Ilgar Tüneli'ne ilişkin açıklama yaptı. Vali Bilmez, Ilgar Tüneli'nin ise 29 Ekim 2019 tarihinde bitirileceğini söyledi.

Niğde Havaalanı'nın inşaatı ne zaman başlayacak?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Bakan Ahmet Arslan'a Niğde Havaalanı'nın yapımına dair iki soru sordu..

ardahan havaalanı ne zaman yapılacak Haberi

ardahan havaalanı ne zaman yapılacak


Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Demirci, Ardahan'a yapılması planlanan havaalanının hızlanması için her türlü çalışmayı yaptıklarını söyledi. Demirci, bugün Ardahan havaalanı ile ilgili dönüşü olmayan bir yola girildiğini belirterek, havaalanının yapılması için Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu'nun bu konuda tam destek verdiğini belirtti.


Bir süre önce yapılan kampanya ile 10 bin imza topladıklarını belirten Demirci, "Bugün Ardahan'a açılacak olan havaalanının altyapısı farklı olacak. Çünkü Artvin için de güzel hizmet olacak. Arvtinliler de buradan yararlanmak istiyorlar. Ayrıca Gürcistan'ın Ahıska kenti yine aynı şekilde bizden yararlanacak. Söz konusu bölge bize 2 saat gibi bir mesafededir. Dolayısıyla burada havaalanı olduğunda burayı tercih etmiş olacaklar. Bugün maket uçakla fotoğraf çektiriyorum. Havaalanından sonra ise; gerçek uçakla fotoğraf çektireceğim." dedi.


Demirci, her ortamda havaalanını gündeme...